• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Regionaal adverteren

Regionaal adverteren

 
 

Regionaal adverteren is een goede manier om uit te voeren voor jouw bedrijf als het om merkbouw gaat. Door in en rondom jouw gebied te gaan adverteren doe je er zeker goed aan! Hieronder wat voorbeelden en tips die je vast kunt gebruiken.

regionaal adverteren


Waarom regionaal adverteren?

Door regionaal te gaan adverteren maak je een nieuwe doelgroep aan die perfect aansluit bij de lokale afnemers. Je kunt het beste gaan voor een regionale aanpak, dan dat je diverse gebieden verspreid door het land om zo jouw merk neer te zetten. Je bewaakt op deze manier beter jouw aandacht op 1 uitgestrekt gebied. Veel bedrijven willen voordat ze groots willen gaan uitpakken eerst een testcase uitvoeren, alvorens ze overgaan tot een eventuele landelijke campagne. Daarbij helpt een regionale campagne extreem goed. 

 

”Een testcase op regionaal niveau werkt enorm goed”

 

Wat is de beste optie?

Er zijn uiteraard verschillende mogelijkheden om regionaal te gaan adverteren. Zo kun je uiteraard gebruik maken van de combinatie online en offline reclame. Als je puur gaat kijken naar het offline aspect waar Adverteerweb specialist in is, dan bieden wij verschillende mogelijkheden aan als het gaat om offline communicatie. Zo is het mogelijk om de complete regio te pakken met een flyer. Stel zelf jouw hele regionale gebied samen om vervolgens een flyer te gaan verspreiden huis aan huis op basis van postcodeniveau.
 
Daarnaast gaat ons voorkeur uit naar een krantenadvertentie. Je kunt een combinatie maken tussen weekkranten en dagbladen. Weekkranten zijn gratis en krijgt iedereen dus op de deurmat, in tegenstelling tot de dagbladen, waarbij je een bepaalde doelgroep pakt die geabonneerd is op een speciale dagkrant. Je hebt hierbij de mogelijkheid tot verschillende formaten. De advertenties worden gelezen door de lokale doelgroep en zodra je een campagne uitbesteedt aan diverse kranten, zul je sneller de kern raken.
 
Naast deze twee mogelijkheden raden wij ook buitenreclame aan. Door regionale buitenreclame in te zetten zul je ongelooflijk snel aan merk opbouwing doen. In combinatie met de vorige twee adverteer mogelijkheden werkt dit erg goed. Deze manier van combinatiemarketing zien wij de afgelopen periode steeds vaker bij onze klanten voorbijkomen. Aanrader dus!

 

regionaal adverteren


Wat zijn de levertijden?

Een gemiddelde campagne kunnen wij doorgaans binnen 2 weken uitrollen. Zo heb je de mogelijkheid om het artwork ook door ons te laten ontwikkelen. Uiteraard komt hier wel wat meer tijd bij kijken. Mocht je zelf het artwork al in eigen bezit hebben, dan kun je deze aanleveren tijdens het bestelproces bij stap 5. Om precies jouw wensen door te bespreken raden we aan om contact op te zoeken met ons, zodat wij mee kunnen kijken met jouw campagne. Op deze manier werken we samen naar een perfecte oplossing.
 


Samenwerken met Adverteerweb

Snelheid en transparantie staan bij ons op nummer 1. Regionaal adverteren kennen wij als geen ander. Wij zijn gespecialiseerd in het complete offline marketing stuk en kunnen ontzettend snel schakelen. Wij werken zowel voor de kleine ondernemer als grote ondernemers waaronder franchise bedrijven die complete landelijke campagnes bij ons wegleggen. Voor ons is uiteraard niets te gek en staan altijd open voor een goed gesprek. 
Recent Nieuws
Offline marketing uitbesteden aan een bureau
Offline marketing uitbesteden aan een bureau Waarom zou je offline marketing uitbesteden aan een bureau? In dit artikel leggen wij je uit waarom dat
Omzet laten groeien door postercampagne
Omzet laten groeien door postercampagne Wil jij ook jouw omzet een tandje bijschalen op een mooie manier van reclame maken? In dit artikel leggen
Meest bekeken
Bereik alleen maar koopwoningen
Bereik alleen maar koopwoningen   Wij krijgen dagelijks de vraag om een gesegmenteerde doelgroep te bereiken. Zo wil het ene bedrijf alleen hun vaste
Scoren met jouw EK folder
Scoren met jouw EK folder   Het EK komt er weer aan en is het dus tijd om mooie EK folder-acties te bedenken voor
Reclame maken voor zwembad
Reclame maken voor zwembad Ben jij een bedrijf dat zwembaden verkoopt of beheer je zelf een groot subtropisch zwembad en wil je meer klanten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!