• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Personeelsadvertentie krant

Personeelsadvertentie krant

 
 

Het is tegenwoordig helaas niet meer zo makkelijk om snel en het juiste personeel te vinden. Hiervoor moet je meer werk gaan verrichten en met interessante aanbiedingen op de proppen komen om het een stuk interessanter te maken.

Een personeelsadvertentie in de krant is en blijft een goed medium om te adverteren. Hieronder wat verdere informatie over het adverteren in de krant.

personeelsadvertentie krant

Voordelen adverteren personeelsadvertentie krant

Het grote voordeel van het adverteren met een personeelsadvertentie in de krant is dat je een enorm bereik kunt hebben. Je hebt natuurlijk twee verschillende vormen van kranten. Dat zijn de (betaalde) dagbladen en de gratis weekkranten die iedere week gratis op de deurmat vallen.

Door een specifieke doelgroep te bereiken gaat de meeste voorkeur uit naar een dagblad. Mocht je veel bereik willen genereren en onder de aandacht willen komen van de hele bevolking dan kies je voor de gratis weekkrant, die tevens qua tarieven ook een stuk lager zitten dan de dagbladen.

Een mooi bijkomend voordeel is dat een advertentie plaatsen in de krant vrij snel geregeld kan worden. Zo kun je al binnen 3 dagen gaan adverteren in een dagblad, dit geldt overigens ook bij het weekblad. Regel het op deze pagina in 5 stappen. Een krant advertentie plaatsen was nog nooit zo makkelijk!

 

”Veel impact maken bij de juiste doelgroep in een mum van tijd ”

 

Kosten personeelsadvertentie krant 

De kosten voor het plaatsen van een personeelsadvertentie in de krant ligt uiteraard aan verschillende oorzaken. Zo kiest de een voor een hele pagina om dubbel zoveel op te vallen, waarbij de ander kiest voor een kwart pagina. Heel simpel; hoe groter, hoe beter! Hoe meer je opvalt, hoe meer je onder de aandacht komt.

Je kunt het dus beter in een keer goed aanpakken dan half aanpakken. Denk er dus goed over na en besteed jouw budget dus goed.

Hieronder een aantal voorbeelden van diverse (dag)kranten met vanaf prijzen. Voor meer tarieven en verschillende formaten van de betreffende krant, klik je op de naam van de krant. Je wordt dan vervolgens doorverwezen naar de bestelpagina. 

KrantBereikPrijzen
Leeuwarder Courant153.000v.a. € 276,72 
AD Utrechts Nieuwsblad174.000v.a. € 335,29
De Stentor236.000v.a. € 477,54
Brabants Dagblad282.000v.a. € 551,13
AD Rotterdams Dagblad254.000v.a. € 443,47

personeelsadvertentie krant

Doorlooptijd personeelsadvertentie

Mocht je ervoor kiezen om een personeelsadvertentie te willen plaatsen in een dagblad, dan kun je ervan uitgaan dat dit binnen 3 dagen geregeld kan worden. Mocht je ervoor kiezen dat je het ontwerp van de personeelsadvertentie uit handen wilt geven aan ons designteam… dan moet je er nog een extra dagje aan toevoegen. 

Wat betreft de doorlooptijd van de landelijke weekbladen, daar kun je ook van 3 dagen uitgaan. Houdt er altijd wel rekening mee dit op tijd aan te geven, want bepaalde periodes in het jaar kunnen drukker zijn dan andere periodes. Uiteindelijk is het wie het eerst maalt, wie het eerst krijgt.

personeelsadvertentie krant


Waarom kiezen voor Adverteerweb

De reden waarom je zou moeten kiezen voor Adverteerweb is omdat jij niets betaald voor het gebruik van ons platform. Jij als klant betaalt dus puur alleen voor de dienst waar jij uitsluitend voor kiest. Adverteerweb heeft gezorgd voor de complete infrastructuur die in de website is geïmplementeerd, waardoor het jou in staat stelt gemakkelijker een bestelling te kunnen plaatsen.

Uiteindelijk onderaan de streep is het dus voor jou als klant een stuk goedkoper en natuurlijk erg gebruiksvriendelijk. Op deze manier willen wij een streepje voor zijn en compleet focussen op jou als klant om eventuele vragen te kunnen beantwoorden.

Recent Nieuws
Gepersonaliseerd drukwerk
Gepersonaliseerd drukwerk Heb je er wel eens over nagedacht om gepersonaliseerd drukwerk te gaan versturen naar al jouw klanten? Heb je het al wel
Goedkoop folders drukken en verzenden
Goedkoop folders drukken en verzenden    Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit
Meest bekeken
Regionale campagne inzetten voor jouw bedrijf
Regionale campagne inzetten voor jouw bedrijf   Als een lokale campagne voor jullie bedrijf te kleinschalig is, waarom niet verder denken en gaan voor
Succesvolle buitenreclame
Succesvolle buitenreclame Buitenreclame is tegenwoordig de tijd hot and happening! Veel bedrijven willen offline gezien worden en kiezen voor een succesvolle buitenreclamecampagne. Hieronder geven
Reclameseizoen weer enorm in opmars
Reclameseizoen weer enorm in opmars   De afgelopen periode is het natuurlijk niet onopgemerkt gebleven dat bedrijven moeite hadden hun hoofd boven water te

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!