• In 5 stappen geregeld
 • Betalen via IDeal of Klarna
 • Campagne binnen 1 week live
 • In 5 stappen geregeld
 • Betalen via IDeal of Klarna
 • Campagne binnen 1 week live

Billboards voor festival

Mobiele billboards voor festival

 
 

Om het festivalseizoen heerlijk in te luiden, of juist volop reclame te maken tijdens het festival, kun je eigenlijk niet om billboards heen. Beweegbare mobiele billboards in verschillende formaten maken jouw festival exclusiever en completer! In dit artikel vindt je alle informatie over mobiele billboards die je kunt toepassen voor jouw evenement of festival. 

mobiele billboards voor festival

 

Voordelen van mobiele billboards

 

Mobiele billboards kunnen verschillende voordelen bieden voor een festival of evenement, waaronder:

  1. Bredere exposure: Mobiele billboards kunnen in verschillende delen van de stad worden geplaatst en langs drukke wegen en verkeersaders rijden. Dit betekent dat het bereik van je festival aanzienlijk kan worden vergroot. Mensen die misschien niet op de hoogte waren van het festival, worden op deze manier op de hoogte gebracht.

  2. Flexibiliteit: Een van de grootste voordelen van mobiele billboards is dat ze gemakkelijk kunnen worden verplaatst en op verschillende locaties kunnen worden geplaatst. Dit betekent dat je de locatie van het billboard kunt aanpassen op basis van waar de meeste mensen zich bevinden en waar je het meest effectief kunt adverteren.

  3. Creativiteit: Mobiele billboards bieden veel creatieve mogelijkheden om de aandacht te trekken. Door dynamische en kleurrijke afbeeldingen en teksten te gebruiken, kun je de aandacht trekken van voorbijgangers. Je kunt zelfs interactieve elementen toevoegen, zoals QR-codes die leiden naar de website van het festival of sociale media-accounts.

  4. Herinnering: Mobiele billboards kunnen mensen eraan herinneren om naar het festival te gaan, zelfs nadat ze het hebben gezien. Wanneer mensen hetzelfde billboard meerdere keren zien, kan het hun nieuwsgierigheid wekken en hen aanmoedigen om het festival te bezoeken.

  5. Kostenbesparend: Mobiele billboards zijn over het algemeen goedkoper dan traditionele vaste billboards. Door mobiele billboards te gebruiken, kun je een groot publiek bereiken zonder de kosten van traditionele billboards.

 

”Verplaatsbare billboards ideaal inzetbaar voor een nog groter bereik”

 

De kracht van walking billboards

 

De kracht van walking billboards voor een evenement of festival ligt in de menselijke interactie. In tegenstelling tot traditionele billboards die statisch zijn, zijn walking billboards levende, ademende reclameborden die in staat zijn om in contact te komen met de doelgroep.

Walking billboards zijn niet alleen effectief in het promoten van het evenement of festival, maar ze zijn ook in staat om persoonlijke interacties te hebben met potentiële bezoekers. Door persoonlijk contact te maken, kunnen walking billboards op een unieke manier het evenement of festival onder de aandacht brengen. Ze kunnen vragen beantwoorden, aanbevelingen doen en zelfs verhalen delen die het evenement of festival nog aantrekkelijker maken.

Daarnaast kunnen walking billboards zich verplaatsen door de menigte en zijn ze in staat om op te vallen tussen andere mensen en reclameborden. Dit maakt het mogelijk om een ​​breder publiek te bereiken dan met statische billboards.

Walking billboards kunnen ook worden aangepast aan de branding en het thema van het evenement of festival. Dit verhoogt de herkenbaarheid van het evenement en versterkt de merkidentiteit.

Kortom, de kracht van walking billboards ligt in hun menselijke interactie, hun vermogen om zich te verplaatsen tussen de menigte en hun aanpasbaarheid aan de branding en het thema van het evenement. Dit maakt ze een effectieve en unieke manier om een ​​evenement of festival te promoten.

omzet brochure

 

Wij houden van praktische tips 😏

Onze checklist ‘De omzetbrochure voor al jouw vragen’ staat vol met zulke makkelijk toepasbare tips.

Een leuke startersgids en een handige checklist voor als je al bezig bent of nog moet beginnen.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Naam(Vereist)

mobiele billboards voor festival

 

Mobiele integratie en slimme advertenties

 

 

Er zijn verschillende redenen waarom het werken met slimme advertenties en mobiele integraties voor mobiele billboards gunstig kan zijn:

 1. Verhoogde doelgerichtheid: Slimme advertenties kunnen gericht zijn op specifieke demografische groepen en interesses, wat resulteert in beter gerichte en effectievere advertenties. Dit kan de kans vergroten dat de juiste doelgroep de advertentie ziet en reageert.

 2. Betere meetbaarheid: Met slimme advertenties en mobiele integraties kunnen campagnegegevens zoals het aantal vertoningen, klikken en conversies gemakkelijk worden bijgehouden. Dit maakt het mogelijk om de effectiviteit van de campagne te meten en indien nodig aanpassingen te doen voor betere resultaten.

 3. Verhoogde interactie: Mobiele integraties zoals QR-codes of NFC-tags kunnen worden gebruikt om interactie te bevorderen tussen de mobiele billboard en potentiële bezoekers. Dit kan bijvoorbeeld leiden tot een hogere click-through rate en meer bezoekers naar de website van het evenement of festival.

 4. Kostenbesparend: Door gebruik te maken van slimme advertenties en mobiele integraties kunnen kosten bespaard worden. Slimme advertenties kunnen gerichter worden ingezet, wat leidt tot minder verspilling van advertentiebudget. Mobiele integraties zijn ook vaak kosteneffectief, omdat het geen extra fysieke materialen vereist.

 5. Verbeterde gebruikerservaring: Mobiele integraties kunnen een verbeterde gebruikerservaring bieden. Bijvoorbeeld door bezoekers toegang te bieden tot informatie over het evenement of festival, het kopen van tickets te vergemakkelijken of het aanbieden van exclusieve kortingscodes.

 

Zaken doen met Adverteerweb

 

Ben jij toe aan iets nieuws en wil jij jouw evenement of festival naar een hoger plan tillen door slim te gaan adverteren doormiddel van mobiele billboards? Dan is Adverteerweb jouw partij om hierin samen te werken. Alles op het gebied van buitenreclame kunnen wij jou van dienst zijn en kunnen wij als het moet mega snel schakelen. Zo kunnen wij zelf campagnes binnen een week kant en klaar regelen. Neem gerust contact op met een van onze medewerkers via de telefoon op 085 130 4033 of via info@adverteerweb.nl of online via de chat!

campagne in eindhoven

Recent Nieuws
Gepersonaliseerd drukwerk
Gepersonaliseerd drukwerk Heb je er wel eens over nagedacht om gepersonaliseerd drukwerk te gaan versturen naar al jouw klanten? Heb je het al wel
Goedkoop folders drukken en verzenden
Goedkoop folders drukken en verzenden    Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit
Meest bekeken
Kortingscodes in folder
Kortingscodes in folder Iedereen ziet en leest ze wel eens… de folders met de kortingscodes! Wekelijks wordt je eigenlijk wel geconfronteerd met reclamedrukwerk wat
Wijnfolder verspreiden in de decembermaand
Wijnfolder verspreiden in de decembermaand Ooit gedacht om een mooie wijnfolder te verspreiden in de decembermaand? Dit is namelijk een unieke periode om dat
Waarom is offline communicatie zo belangrijk?
Waarom is offline communicatie zo belangrijk? De reden waarom offline communicatie zo belangrijk is wordt in dit artikel precies uitgelegd. Offline marketing wordt ontzettend

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!