• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Voordelen van flyeren

Voordelen van flyeren

 

Een beperkt budget, maar wel het maximale eruit willen halen? Dit komt steeds vaker voor omdat de coronacrisis bij de meeste bedrijven er behoorlijk in heeft gehakt. Dat is natuurlijk niet raar, maar het neemt uiteraard niet weg om het ook eens van de creatieve kant te bekijken. Om van een beperkt budget reclame te kunnen maken geven wij je hieronder wat tips en de voordelen van flyeren.

 

voordelen van flyeren

 

Flyeren kan een uitkomst bieden

Flyeren is al eeuwenoud en zal altijd een krachtig middel blijven om jouw boodschap op een duidelijke manier over te brengen aan de mede mens. Van klein tot groot formaat, met de hand uitgedeeld of verspreid worden in grote aantallen. Alles is mogelijk om jouw boodschap over te brengen in een relatief korte periode. De mogelijkheid is om al vanaf 15.000 flyers te verspreiden. De voordelen van flyeren is dat Adverteerweb zowel de flyer kan ontwerpen, drukken en te laten verspreiden huis aan huis.

 

Welke mogelijkheden zijn er?

Adverteerweb biedt verschillende mogelijkheden aan om jouw flyer te laten verspreiden. Bijgaand een opsomming;

Folderpakket
Het klassieke folderpakket vindt wekelijks plaats op de deurmat. Dit gesealde folderpakket is een pakket waar meerdere bedrijven gebruik van maken om het in grote aantallen te verspreiden. De kosten van het folderpakket zijn beduidend lager dan separaat verspreiden. Het voordeel van het folderpakket is dat de kosten laag zijn en je er een groot bereik mee kan hebben.

Met de krant mee
Het voordeel om te verspreiden samen met de krant is dat er een maximale limiet op zit qua aantallen. Zo worden er maar maximaal 4 flyers verspreid in de krant. Je valt dus meer op bij jouw doelgroep en zal dit uiteraard ook meer leiden tot een hogere conversie ten opzichte van het folderpakket. De kosten bedragen een stukje hoger, maar dan heb je ook wat!

Separaat verspreiden
Deze manier van verspreiden is de beste manier met de hoogste conversie. De flyers zullen los op de deurmat worden verspreid, waardoor er geen tussenkomst is van andere folders en flyers. De flyers worden hoe dan ook opgemerkt door de ontvanger, ongeacht of de flyers nou wel of niet worden weggegooid worden in de kliko.

 

voordelen van flyeren

 

Waarom flyers verspreiden

Als je in een bepaalde periode een actie hebt lopen, dan wil je dit uiteraard zo snel mogelijk naar buiten brengen. Om in een relatief korte periode veel mensen te bereiken is het een uitkomst door te gaan flyeren huis aan huis. De kosten zijn niet hoog ten opzichte van het aantal huishoudens die je hiermee kunt bereiken. Mocht je nog nooit flyers hebben verspreid, dan raden wij aan dit toch echt een keer te doen. Klik hier om naar de bestelpagina te gaan.

 

Wat is er nog meer mogelijk

Buiten het feit dat je het uit handen wilt geven en er geld voor moet betalen is er ook altijd nog een andere gratis mogelijkheid die veel kan betekenen. Door drukke plekken te bezoeken bijv. op parkeerplaatsen van supermarkten en/of bouwmarkten kan het ook een uitkomst bieden door de flyers zelf onder de ruitenwissers te plaatsen. Deze manier van adverteren is ontzettend oud, maar werkt uitstekend. Ideaal om een pakkende directe doelgroep goedkoop en gratis te benaderen.

 

Conclusie

Voor iedere onderneming kun je dus een A-status reclame uitvoeren tegen relatief lage instapkosten tegen een megabereik. Regel het in een handomdraai en laat je verbazen. Mocht je nog nooit aan flyer verspreiding hebben gedaan, dan adviseren wij jou bij deze eens te verdiepen in de diensten die wij aanbieden.

Recent Nieuws
Gepersonaliseerd drukwerk
Gepersonaliseerd drukwerk Heb je er wel eens over nagedacht om gepersonaliseerd drukwerk te gaan versturen naar al jouw klanten? Heb je het al wel
Goedkoop folders drukken en verzenden
Goedkoop folders drukken en verzenden    Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit
Meest bekeken
Reclame maken voor webshop
Reclame maken voor webshop Waarom reclame maken voor jouw webshop een van de belangrijkste aspecten is. Of simpel gezegd; zonder reclame maken in deze tijd kom
Doelgericht jouw flyers huis aan huis verspreiden
Doelgericht jouw flyers huis aan huis verspreiden   Je wilt jouw doelgroep doelgericht verspreiden op een doeltreffende manier. Geef je dan veel geld uit
Bushokjes reclame extra snel geregeld via adverteerweb
Bushokjes reclame extra snel geregeld via adverteerweb Bushokjes reclame is een interessant medium om jezelf als bedrijf goed in de kijker te zetten.Rond deze

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!