• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Wat kost een advertentie in een huis aan huis blad?

Wat kost een advertentie in een huis aan huis blad?

 
 

Ben jij ook zo benieuwd wat het eigenlijk kost om een advertentie te plaatsen in een huis aan huis blad? Wij zijn gespecialiseerd in alle dag- en weekbladen verspreid door heel Nederland. Hieronder wat voorbeelden en tips voor de kosten voor een advertentie in een huis aan huis blad.

wat kost een advertentie in huis aan huis blad


De verschillen tussen dagbladen en weekbladen

Het grote verschil tussen dag- en weekbladen zit hem in dat er bij dagbladen abonnementen aan vastgekoppeld zitten, waar mensen maandelijks voor betalen. Dit resulteert in een vaste doelgroep die er bewust voor kiest om dagelijks het dagblad te ontvangen. Dit kunnen zowel particulieren zijn als bedrijven die daar een abonnement op hebben lopen.

Naast de betaalde dagkranten bestaan er ook de wekelijkse huis aan huis kranten. Deze kranten zijn gratis en ontvangt iedere huishouden wekelijks op de deurmat. Het voordeel van de weekkrant is dat het een krant is die veelvuldig gelezen wordt door jong en oud. De weekkrant wordt altijd los verspreid op de deurmat en valt dus ontzettend op. Ideaal om lokaal te gaan adverteren en kostentechnisch is het ook nog eens interessant.

 

”Lokaal adverteren met de weekkrant is een goede zet’

 

Wat zijn de kosten voor een huis aan huis blad?

De kosten van een huis aan huis blad kan ontzettend variëren ten opzichte van de oplage. De ene weekkrant heeft een oplage van 5.000 aantallen en de ander kan uitlopen naar een aantal van 70.000 huishoudens. De kosten kunnen variëren van €150 oplopend naar €1500. Uiteraard heeft het ook te maken wat voor formaat je precies wilt gaan hanteren voor jouw boodschap. Je kunt het uiteindelijk zo duur maken als je het zelf wilt. Op deze pagina kun je zelf jouw gebied samenstellen. Vervolgens bij stap 2 heb je de keus uit dagbladen en weekbladen. 
 

  wat kost een advertentie in huis aan huis bladTips voor het samenstellen van jouw advertentie

Het samenstellen van jouw boodschap/advertentie is het belangrijkste aspect van de hele campagne. Om de boodschap zo goed mogelijk over te brengen naar jouw publiek, moet je het tactisch aan gaan pakken. Hoe? Hou het simpel en duidelijk. Strooi niet met complete teksten, want daar zit niemand op te wachten. Je moet altijd rekening houden met het feit dat je ten alle tijden te maken hebt met concurrenten en/of andere advertenties die vlak naast jouw advertentie staan.
 
Je moet dus opvallen. Werk met een slogan die eigenlijk jouw hele business omschrijft. Zodra je de slogan leest dan weet je meteen met wat voor bedrijf je te maken hebt. Dit geldt ook met een foto die past bij de uitstraling van jouw bedrijf. Daarnaast is het belangrijk om jouw logo duidelijk te vermelden en uiteindelijk jouw website adres. Zodra deze punten zijn toegepast kun je verder met het design.
 
Wat enorm veel bedrijven over het hoofd zien zijn de kleuren die toegepast worden bij een ontwerp. Het is uitermate van belang dat je de juiste kleuren gebruikt die aanslaan op jouw product. Warme kleuren werken het best en zal men sneller aantrekken dan donkere zware kleuren. 
 


Wat is de gemiddelde doorlooptijd?

Doordat wij wekelijks verschillende uiteenlopende opdrachten binnenkrijgen, zijn wij enorm flexibel. We kunnen al een advertentie binnen een dag plaatsen als dat noodzakelijk is. Daarnaast hebben wij ook de expertise in huis om ontwerpen op maat te realiseren. Wij zijn ten alle tijden bereikbaar, zowel per telefoon als via de mail of rechtsonder op deze pagina via de online chat!  

Recent Nieuws
Gepersonaliseerd drukwerk
Gepersonaliseerd drukwerk Heb je er wel eens over nagedacht om gepersonaliseerd drukwerk te gaan versturen naar al jouw klanten? Heb je het al wel
Goedkoop folders drukken en verzenden
Goedkoop folders drukken en verzenden    Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit
Meest bekeken
Bekendmaking nieuw bedrijf
Bekendmaking nieuw bedrijf Bij een bekendmaking van een nieuw bedrijf komt natuurlijk heel wat bij kijken. Overal moet over nagedacht zijn, zo ook bijvoorbeeld
Een paasactie is nodig om je bedrijf te laten groeien: Bekijk onze tips
Een paasactie is nodig om je bedrijf te laten groeien: Bekijk onze tips   Het is inmiddels alweer bijna pasen en dat betekent dat
Reclame maken voor cryptobedrijven
Reclame maken voor cryptobedrijven   Tegenwoordig kun je er niet meer onderuit en hebben vrijwel de meesten onder ons wel crypto in het bezit.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!