• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Times Square: Met uitstek de duurste billboards op aarde

Times Square: Met uitstek de duurste billboards op aarde

 

Times Square

 

s’Werelds kleurrijkste en digitaalste plek op aarde als het om billboards gaat. Ook wel bekend als de ”Crossroads of the World”. Het is zowel een plein als een buurt in Manhattan New York. Op de kruising van Broadway en Seventh Avenue tussen West 42nd Street tot West 47th Street. De theaterwijk Broadway, genoemd naar de straat, bevindt zich hier.

 

Wat kost het precies om te mogen adverteren in Times square?

Wat de prijs betreft: Een buitenreclame bord voor een dag kan $5000 kosten, oplopend tot $50.000. Er is geen vaste prijs, aangezien deze afhankelijk is van de hoeveelheid tijd waarvoor je wilt adverteren en andere variabelen. Op het plein staan in totaal​ ​238 reclameborden.

Op de officiële website staat:Stuur een verzoek via BigSignMessage.com om een ​​individueel persoonlijk bericht op een van de Times Square-schermen uit te zenden. Kies uit verschillende schermen en pakketten om uw voorstellen, aankondigingen en meer weer te geven”.

Mocht je voorkeur uitgaan om langere periodes te willen boeken, dan variëren hun prijzen tussen $1,1 miljoen en $4 miljoen per jaar. Bedrijven die digitale billboard-advertenties op Times Square plaatsen, weten dat ze een enorme premie betalen.

 

Times Square

 

Wat genereert zo’n billboard nou eigenlijk qua bezoekersaantallen?

Jaarlijks bezoeken ongeveer 50 miljoen toeristen Times Square, waardoor het een van de drukste toeristische attracties ter wereld is. In 2018 zag de beroemde site gemiddeld 390.368 dagelijkse bezoekers. Daarom kan één enkel reclamebord miljoenen vertoningen per dag genereren. Een ontnuchterend feit voor inwoners van Manhattan is dat een gemiddeld reclamebord op Times Square meer vierkante meters heeft dan het gemiddelde appartement van een stadsbewoner in New York. 

Recent Nieuws
Gepersonaliseerd drukwerk
Gepersonaliseerd drukwerk Heb je er wel eens over nagedacht om gepersonaliseerd drukwerk te gaan versturen naar al jouw klanten? Heb je het al wel
Goedkoop folders drukken en verzenden
Goedkoop folders drukken en verzenden    Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit
Meest bekeken
Nieuw jaar knallend beginnen met een grote campagne
Nieuw jaar knallend beginnen met een grote campagne Het nieuwe jaar is weer begonnen en je wilt uiteraard niet stil zitten. Het eerste waar
Postercampagne kosten
Postercampagne kosten Wil jij voor jouw bedrijf een postercampagne gaan opzetten? Er zijn een tal van verschillende mogelijkheden om een postercampagne op te zetten.
Waarom je lokale marketing zou moeten inzetten
Waarom je lokale marketing zou moeten inzetten   Door lokale marketing in te schakelen pak je de kern van het gebied aan. Wil jij

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!