• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Meer klanten naar je webshop?

Meer klanten naar je webshop?

 

Wil jij ook meer klanten naar je webshop? Schakel je vaak online advertenties in of denk je er ook nog over na om eventueel offline campagnes in te schakelen? Een veelvoorkomende vraag als je het ons vraagt. Bedrijven die niet of nauwelijks de switch durven te maken als online webwinkel om vervolgens offline te adverteren.

 

meer webshop bezoekers

 

Waarom offline reclame maken voor mijn webshop?

Offline reclame wordt tegenwoordig een beetje gezien als een ondergeschoven kindje. Tegenwoordig de tijd zijn er veel bedrijven die meteen aan online advertenties denken als het gaat om reclame maken. Niets is minder waar. Offline reclame is en blijft een uiterst interessante manier van reclame maken. Bij offline reclame bereik je een grote groep mensen op een bepaalde plek, op bepaalde tijden en kun je targetten op verschillende soorten doelgroepen. Dit is een mooie manier om meer klanten naar je webshop te krijgen.

 

Een massabereik creëren op de juiste plek is gewoon mogelijk

 

Welke mogelijkheden zijn er precies?

Als je bij Adverteerweb gaat kijken naar de mogelijkheden dan kunnen wij je praktisch op ieder offline vlak uit de brand helpen.

  • Huis aan huis reclame folders verspreiden
  • Direct mailing versturen
  • Krant advertentie plaatsen in alle dag- en weekbladen van heel Nederland
  • Buitenreclame


Huis aan huis reclame

Deze vorm van reclame maken is tot op de dag van vandaag een blijvertje. Huis aan huis flyers worden wekelijks veelvuldig bekeken onder het genot van een bakje koffie, zowel thuis als op de zaak. Of je nou een eenmanszaak bent of een bedrijf bestaande uit meerdere franchisers, Adverteerweb regelt het in 5 stappen. Met onze online tool kun je stapsgewijs te werk gaan en regel je het allemaal in eigen hand. Kies het gebied uit, maak vervolgens een keus uit de folder die je graag wilt gaan verspreiden, geef aan in welk pakket je wilt verspreiden, de datum aangeven en vervolgens reken je af bij de kassa! Kind kan de was doen.


Direct mail versturen

Een geadresseerd poststuk versturen naar al jouw zakelijke klanten is altijd goed. Houdt je klanten op de hoogte als het gaat om acties, of veranderingen binnen de organisatie etc. Direct mailing is niets meer dan een e-mail die je ontvangt, maar dan op de deurmat gepersonaliseerd met jouw naam erop. Deze vorm van communicatie is enorm sterk en doet het ontzettend goed op de zakelijke markt. Mooie manier om klanten naar jouw winkel toe te trekken.


Advertentie in de krant 

Lokaal adverteren in jouw buurtkrant is altijd goed. Voor bedrijven met een kleiner budget is dit een ideale oplossing. Je bereikt jouw doelgroep in jouw buurt. In het geval als je het moet hebben van jouw doelgroep die dicht gevestigd zit in jouw omgeving, heeft het geen zin om online te gaan adverteren. Je concurreert met de grote online warenhuizen die meer budget te besteden hebben. Dus meer kliks en meer zichtbaarheid. In dit soort gevallen raden wij aan voor krant advertenties te kiezen wat perfect is om meer klanten naar je webshop te krijgen.


Outdoor reclame/ buitenreclame

Buitenreclame is een vorm wat absoluut niet over het hoofd gezien moet worden. Als je bushokjes reclame als voorbeeld neemt, dan heb je al de keus om vanaf 5 stuks in te zetten. Wij hebben een 2-tal opties om jouw bushokjes in een bepaald gebied te plaatsen. Dat zijn basis en selectief. Bij basis wordt er rekening gehouden met het totale gebied wat is opgegeven. Wij zullen dan alle gekozen bushokjes plaatsen verspreid in het opgegeven gebied. Bij selectief heb je de keus om een postcode op te geven. Wij zullen dan ons uiterste best doen om in deze postcode alle posters in bushokjes te plaatsen.

 

meer bezoekers

 

Aan wat voor budget moet ik aan denken?

Adverteerweb biedt verschillende offline diensten aan voor jouw bedrijf. Iedere dienst is uniek in zijn soort om een bepaalde doelgroep te kunnen bereiken. Zo kun je al een flyer verspreiden huis aan huis vanaf €500. Het voordeel is dat Adverteerweb het totale plaatje voor jou kan verzorgen van zowel het ontwerp tot de drukwerk en vervolgens de verspreiding. Jij kunt letterlijk de gehele opdracht in 5 stappen regelen via deze link.

Buiten flyer verspreiden kun je er ook voor kiezen om in de lokale krant te adverteren, waar de kosten al vanaf €200 te vinden zijn. Alles is mogelijk en in een handomdraai geregeld. Of je nou een kleine advertentie onderaan de pagina wilt hebben, of een complete pagina voor jezelf, alles is mogelijk. Bekijk hier de krant advertenties.

 

Wat kan Adverteerweb hierin voor mij betekenen?

Adverteerweb regelt al jouw offline marketingzaken. De 4 diensten die wij bieden, zijn essentiële onderdelen als het gaat om offline marketing. Je kunt 1 onderdeel toepassen, maar je kunt ook funnel-matig te werk gaan door alles op elkaar af te stemmen, zodat je een klantreis creëert voor je klant en vaker gezien wordt en in gedachten wordt gehouden. Adverteerweb houdt zich voornamelijk bezig met het drukken en verspreiden van folders en flyers die op de deurmat verschijnen huis aan huis.

Direct mailing ofwel een gepersonaliseerd poststuk die geadresseerd verzonden wordt kunnen wij van a tot z voor jouw organisatie regelen. Daarnaast de kranten advertenties in alle landelijke dag- en weekbladen van heel Nederland en tot slot de buitenreclame. Bij buitenreclame moet je denken aan bushokjes reclame, sandwichborden die langs de weg staan, klik-lijst posters verspreid over de stad geplaatst op elektriciteitskastjes en billboard reclame.

Recent Nieuws
Gepersonaliseerd drukwerk
Gepersonaliseerd drukwerk Heb je er wel eens over nagedacht om gepersonaliseerd drukwerk te gaan versturen naar al jouw klanten? Heb je het al wel
Goedkoop folders drukken en verzenden
Goedkoop folders drukken en verzenden    Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit
Meest bekeken
Reclamemasten langs snelweg
Reclamemasten langs snelweg   Reclamemasten langs de snelweg vallen enorm op. Je kunt er letterlijk niet omheen of de reclameboodschap vliegt al om je
Hoe werkt een offline marketing funnel?
Hoe werkt een Marketing Funnel?    De basisprincipes van de marketingtrechter zijn in wezen hetzelfde als altijd, maar de meest effectieve tools en strategieën
Jouw abri campagne in een handomdraai geregeld!
Jouw abri campagne in een handomdraai geregeld!   Geen grote offerteaanvragen waar je dagen of zelfs langer dan een week op moet wachten? Inzicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!