• In 5 stappen geregeld
 • Betalen via IDeal of Klarna
 • Campagne binnen 1 week live
 • In 5 stappen geregeld
 • Betalen via IDeal of Klarna
 • Campagne binnen 1 week live

Abri reclame in Eindhoven

Abri reclame in Eindhoven

 
 

Van plan om abri’s te plaatsen met jouw bedrijf in Eindhoven? In dit artikel leggen wij je uit waarom en wat de voordelen zijn om abri’s te laten plaatsen in Eindhoven. Daarnaast wat extra tips die je voorgeschoteld krijgt die je alvast kunt meenemen.

abri reclame in eindhoven

 

Wat voor een stad is Eindhoven?

Eindhoven is een stad in het zuiden van Nederland, in de provincie Noord-Brabant. De stad telt ongeveer 235.000 inwoners en is bekend om zijn hoogwaardige technologische industrie en zijn universiteit, de Technische Universiteit Eindhoven. De stad heeft ook een rijke geschiedenis en cultuur, met bezienswaardigheden zoals het Van Abbemuseum voor moderne kunst, het Stedelijk Museum en het Philips Museum.

Eindhoven is ook een belangrijk commercieel en zakelijk centrum, met veel winkels, restaurants en andere voorzieningen. De stad heeft een levendige en diverse gemeenschap en biedt veel mogelijkheden voor recreatie en vrije tijd, met parken, sportfaciliteiten en andere openbare ruimtes.

 

”Kies voor een grote stad met veel bereik tegen dezelfde kosten”

 

Wat is abri reclame precies?

Abri reclame is reclame die wordt weergegeven op abri’s, kleine openluchtbushalte- of shelters die meestal worden gebruikt voor stads- of streekvervoer. Abri’s bieden vaak een grote oppervlakte voor reclame, waardoor ze een effectieve manier zijn om je boodschap aan een breder publiek te tonen. Abri reclame kan op verschillende manieren worden weergegeven, zoals op posters of banners die op het dak of de zijkanten van de abri worden geplaatst, of op digitale schermen die zijn geïnstalleerd in de abri.

Abri reclame kan een goede manier zijn om je merk of product aan een specifiek doelpubliek te presenteren, afhankelijk van de locatie van de abri en het type vervoer dat er wordt gebruikt. Het kan ook een effectief middel zijn om de aandacht te vestigen op evenementen of activiteiten in de stad.

omzet brochure

 

Wij houden van praktische tips 😏

Onze checklist ‘De omzetbrochure voor al jouw vragen’ staat vol met zulke makkelijk toepasbare tips.
Een leuke startersgids en een handige checklist voor als je al bezig bent of nog moet beginnen.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Naam(Vereist)

abri reclame in eindhoven

 


Waarom je abri reclame moet gaan inzetten

Er zijn verschillende redenen waarom je abri reclame zou kunnen overwegen om in te zetten voor je marketingcampagne. Hieronder staan enkele belangrijke voordelen van abri reclame:

 1. Abri’s zijn goed zichtbaar: Abri’s staan vaak op drukke, zichtbare locaties, zoals op kruispunten of langs hoofdwegen. Dit maakt ze tot een uitstekende manier om je boodschap aan een breder publiek te laten zien.

 2. Abri’s bereiken een specifiek doelpubliek: Abri’s zijn meestal gericht op het openbaar vervoer, wat betekent dat ze worden gebruikt door mensen die op weg zijn naar hun werk, school of andere bestemmingen. Dit kan een effectief doelpubliek zijn voor bepaalde producten of diensten.

 3. Abri’s zijn flexibel: Abri’s kunnen op verschillende manieren worden gebruikt om reclame te maken, zoals met posters, banners of digitale schermen. Dit biedt flexibiliteit bij het ontwerpen van je campagne en het aanpassen van je boodschap aan het doelpubliek.

 4. Abri’s zijn betaalbaar: Abri reclame kan een betaalbare optie zijn in vergelijking met andere vormen van out-of-home (OOH) reclame, zoals billboards of busreclame.

Al met al kan abri reclame een effectief middel zijn om je merk of product aan een specifiek doelpubliek te presenteren, afhankelijk van de locatie van de abri en het type vervoer dat er wordt gebruikt. Het kan ook een goede manier zijn om de aandacht te vestigen op evenementen of activiteiten in de stad.


Wat levert een abri campagne op? (ROI)

Het is moeilijk om exact te zeggen wat een abri-campagne zal opleveren, aangezien dit afhankelijk is van verschillende factoren, zoals het doel van je campagne, het doelpubliek, de locatie van de abri’s en de manier waarop de campagne wordt uitgevoerd. In het algemeen kan een abri-campagne echter helpen om het bewustzijn van je merk of product te vergroten bij het doelpubliek, en kan het leiden tot meer verkoop of andere gewenste resultaten.

Er zijn een aantal manieren waarop je de effectiviteit van je abri-campagne kunt meten, zoals door het bijhouden van verkopen, het verzamelen van feedback van klanten of het gebruik van speciale tracking-codes of -links om te zien hoeveel mensen naar je website of socialemediakanalen zijn doorverwezen door de campagne. Het is ook mogelijk om een professioneel onderzoeksbureau in te huren om de resultaten van je campagne te meten.

Al met al kan een abri-campagne een effectief middel zijn om je boodschap aan een breder publiek te presenteren en om het bewustzijn van je merk of product te vergroten. Het is echter belangrijk om realistische verwachtingen te hebben en te blijven meten wat je campagne oplevert om ervoor te zorgen dat je de beste resultaten behaalt.

abri reclame in eindhoven

 


Voordelen van abri reclame uitbesteden aan bureau

Er zijn verschillende voordelen aan het uitbesteden van abri reclame aan een bureau. Hieronder staan enkele belangrijke voordelen:

 1. Deskundigheid: Een bureau dat gespecialiseerd is in out-of-home (OOH) reclame heeft waarschijnlijk ervaring en kennis van de beste manieren om abri reclame te maken. Ze kunnen je helpen bij het ontwerpen van een effectieve boodschap en het kiezen van de juiste abri’s om die boodschap te laten zien.

 2. Time-saving: Door abri reclame uit te besteden aan een bureau hoef je zelf geen tijd te besteden aan het plannen en uitvoeren van de campagne. Dit kan je tijd en moeite besparen, zodat je je kunt concentreren op andere belangrijke taken.

 3. Kostenbesparing: Het uitbesteden van abri reclame kan ook helpen om kosten te besparen, aangezien je niet hoeft te investeren in bijvoorbeeld personeel of materialen om de campagne uit te voeren. Het bureau zal deze kosten voor je regelen.

 4. Flexibiliteit: Door abri reclame uit te besteden aan een bureau kun je flexibeler zijn met de timing en de duur van de campagne. Het bureau kan de campagne op maat maken voor je behoeften en kan de campagne aanpassen of beëindigen als dat nodig is.

Al met al kan het uitbesteden van abri reclame aan een bureau een effectief middel zijn om je boodschap aan een breder publiek te presenteren, terwijl je tegelijkertijd tijd en moeite bespaart en kosten bespaart. Het is echter belangrijk om te zoeken naar een bureau met een goede reputatie en ervaring met abri reclame, en om duidelijke afspraken te maken over de verwachtingen, de kosten en de timing van de campagne.

Recent Nieuws
Flyer los op de mat
Flyer los op de mat Je ziet en merkt het vast wel steeds vaker. Veel bedrijven stappen over van het reguliere folderpakket naar separate
Bereik miljoenen reizigers
Bereik miljoenen reizigers Wil je in een relatief korte periode zoveel mogelijk mensen bereiken? En met name reizigers? In dit artikel leggen wij je
Meest bekeken
Adverteren tijdens de feestdagen
Adverteren tijdens de feestdagen   Alhoewel de zomervakantie er nog maar net erop zit, geven wij zeker als tip mee om alvast na te
Bereik miljoenen reizigers
Bereik miljoenen reizigers Wil je in een relatief korte periode zoveel mogelijk mensen bereiken? En met name reizigers? In dit artikel leggen wij je
Nieuw jaar knallend beginnen met een grote campagne
Nieuw jaar knallend beginnen met een grote campagne Het nieuwe jaar is weer begonnen en je wilt uiteraard niet stil zitten. Het eerste waar

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!