• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Advertentie krant nog steeds waanzinnig populair bij Adverteerweb

Advertentie krant nog steeds waanzinnig populair bij Adverteerweb

Je overweegt een advertentie in de krant te plaatsen, maar je stelt natuurlijk de vraag of het nog steeds doeltreffend is om er voldoende klanten uit te kunnen halen. Je wilt uiteindelijk je marketingbudget zo goed mogelijk inzetten tegen relatief lage kosten. Tegenwoordig de tijd moet je creatief zijn, zo ook met adverteren. Het grote voordeel van dit medium is dat er een korte looptijd plaatsvind, waardoor je perfect kunt inspelen op de actualiteit.

offline marketing


Daarnaast staan er veel lokale adverteerders in, waardoor dit een perfect bereik heeft voor jouw plaatselijke winkel, evenement etc. Je kunt een keus maken tussen een dagblad, of een weekblad.

 

Wees creatief en beperk je niet alleen op 1 reclame-instrument

De achterliggende gedachte van Adverteerweb is dat wij een funnel willen creëren voor onze klanten. Potentiële klanten omzetten tot conversie. Om de klant zover te krijgen dien je meerdere middelen in te zetten om de eindklant uiteindelijk te kunnen overtuigen. Stel; de klant ontvangt een direct mail op zijn werk, rijd naar huis en ziet vervolgens reclame in de bushokjes langs de weg.

Vervolgens bij thuiskomst ligt er een flyer op de deurmat. Deze ”klantreis”, proberen wij zo makkelijk mogelijk te realiseren voor jou als klant. Uiteindelijk heeft een krantenadvertentie dus degelijk wel invloed, om een bepaald product aan de man te brengen. Zowel de dag- als weekkranten worden altijd nog goed gelezen en staan er wekelijks adverteerders klaar om hun advertenties naar buiten te brengen!

omzet brochure

 

Wij houden van praktische tips 😏

Onze checklist ‘De omzetbrochure voor al jouw vragen’ staat vol met zulke makkelijk toepasbare tips.
Een leuke startersgids en een handige checklist voor als je al bezig bent of nog moet beginnen.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Naam(Vereist)

Welke boodschap moet ik naar buiten brengen om klanten aan te spreken

Bij een krantenadvertentie is het handig om rekening te houden met een opvallende krachtige advertentie. De lezer kijkt hooguit maar 3 seconde naar een advertentiebladzijde, dus probeer zo opvallend mogelijk aanwezig te zijn.

 

Geïnteresseerd geraakt in advertentie krant?

Regel het zelf van begin tot eind in maar liefst 5 stappen.
Voor telefonisch contact: 085 130 4033 of stuur je vraag naar info@adverteerweb.nl

Recent Nieuws
Reclame maken in Amsterdam
Reclame maken in Amsterdam Ooit nagedacht om reclame te maken midden in Amsterdam? In dit artikel leggen we je uit hoe je precies reclame
Waarom buitenreclame aanstekelijk werkt
Waarom buitenreclame aanstekelijk werkt In dit artikel leggen wij je uit waarom buitenreclame zo aanstekelijk werkt, wat de voordelen ervan zijn en wat eventuele
Meest bekeken
Reclame maken voor woningverkoop
Reclame maken voor woningverkoop   Ben je als makelaar van plan een (nieuwe) marketingstrategie te bedenken, maar kom je er toch niet helemaal uit?
Hoe bereik je de juiste doelgroep
Hoe bereik je de juiste doelgroep Hoe bereik je de juiste doelgroep voor jouw campagne. Dit is een vraag die ontzettend vaak en veel
Een paasactie is nodig om je bedrijf te laten groeien: Bekijk onze tips
Een paasactie is nodig om je bedrijf te laten groeien: Bekijk onze tips   Het is inmiddels alweer bijna pasen en dat betekent dat

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!