• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Regionale campagne inzetten voor jouw bedrijf

Regionale campagne inzetten voor jouw bedrijf

 

Als een lokale campagne voor jullie bedrijf te kleinschalig is, waarom niet verder denken en gaan voor een regionale campagne inzetten voor jouw bedrijf? Bij ons is alles mogelijk, of het nou lokaal geregeld moet worden, regionaal of zelfs landelijk. Hieronder leggen wij uit wat er allemaal mogelijk is voor jouw bedrijf.

 

regionale campagne

 

Hoe regel ik een regionale campagne?

Bij Adverteerweb kunnen wij jou als bedrijf landelijk van dienst zijn. Of je nou kiest om een kleinschalige campagne neer te zetten, of een landelijke campagne. Niets is voor ons onbekend als het gaat om klein- of grootschalige campagnes. Het grote voordeel wat wij als bedrijf kunnen bieden en waar wij ons in onderscheiden is het feit dat je het gemakkelijk in een handomdraai kunt regelen. je werkt altijd binnen je budget, omdat je alles in eigen hand kunt uitvoeren.

Wij bieden 4 verschillende diensten aan wat allemaal op elkaar aansluit. Of je nou kiest voor flyers verspreiden, een gepersonaliseerde mailing wilt versturen, een krant advertentie of een bushokje met jouw abri poster erin verwerkt. Als het gaat om een vlotte goed opgezette campagne ben je bij ons dus aan het juiste adres!

 

”Of het nou lokaal, regionaal of landelijk geregeld moet worden, bij ons is alles mogelijk”

 

Waar moet ik allemaal aan denken?

De stap waar je ”overal aan moet denken” als het gaat om een regionale campagne, hebben wij eigenlijk allemaal voor jou weggenomen. Je hebt bedrijven die het allemaal zelf regelen, of bedrijven die het uitbesteden en niet wetende wat ze daar precies voor terugkrijgen. Het beste is natuurlijk dat je het zelf regelt en daar hebben wij op ingespeeld. Door het geautomatiseerd te maken in een 5 stappenplan, stelt het jou in staat om alleen aan te vinken wat nodig is. Je kunt binnen je budget blijven, omdat je een compleet overzicht hebt van het totaal aantal gebieden. Hier kun je dus mee spelen door gebieden bij en af te halen.

 

regionale campagne

 

De gemiddelde doorlooptijd

De gemiddelde doorlooptijd voor al onze diensten is gemiddeld op de website twee weken. Mocht er wat tussenkomen en het moet eerder uitgevoerd worden, dan is er wellicht een mogelijkheid om dat te kunnen doen. Dit kunnen wij pas echt weten zodra wij weten wanneer de opdracht daadwerkelijk uitgevoerd moet worden. Wij proberen de klanten altijd zo goed mogelijk bij te staan en het beste eruit te halen.

 

Het voordeel van een regionale campagne

Het is altijd goed om met een bepaalde straal te werken wat buiten jouw gebied valt. Wil je optimaal rendement halen uit jouw campagne? Dan is een regionale campagne echt een hele goed zet als het gaat om nieuwe klanten binnen te halen. Voor ieder bedrijf wat wils als het gaat om een mooie campagne maken. Van flyer verspreiding tot aan bushokjes reclame.

 

 

Werken jullie met verschillende indexen?

Doordat wij wekelijks enorme hoeveelheden doorvoeren als het gaat om de verschillende diensten die wij aanbieden, kunnen wij jou daar in tegemoetkomen. Normaliter werken diverse partijen met indexen wat inhoudt dat er meer berekend wordt voor bijvoorbeeld het centrum van Amsterdam ten opzichte van een dorp verderop.

Bij ons zijn alle indexen gelijk en zal daar geen verschil in ontstaan. Of je nou Utrecht centraal, Amsterdam of Rotterdam centraal wilt pakken… daar zitten dus dezelfde kosten aan verbonden als het centrum van Lutjebroek. Op deze pagina kun je bijvoorbeeld jouw buitenreclamecampagne berekenen en precies inzien wat de kosten daarvoor zullen zijn.

Recent Nieuws
Gepersonaliseerd drukwerk
Gepersonaliseerd drukwerk Heb je er wel eens over nagedacht om gepersonaliseerd drukwerk te gaan versturen naar al jouw klanten? Heb je het al wel
Goedkoop folders drukken en verzenden
Goedkoop folders drukken en verzenden    Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit
Meest bekeken
Landelijke campagne regelen
Landelijke campagne regelen   Een landelijke campagne regelen kan nogal tijdrovend zijn. Als organisatie wil je natuurlijk alles het liefst in eigen hand hebben
Bedrijf laten groeien met offline communicatie
Bedrijf laten groeien met offline communicatie Wil jij ook jouw bedrijf laten groeien doormiddel van offline communicatie? In dit artikel leggen we jou uit
Direct mail versturen is best sexy. Bekijk hier waarom!
Direct mail versturen is best sexy. Bekijk hier waarom!   Veel mensen vragen zich af wat direct mail nou precies is en wat het

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!