• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Begin het jaar met een campagne

Begin het jaar met een campagne

 
 

Om het jaar te starten met je bedrijf is het raadzaam om te beginnen met een campagne eruit te gooien. In dit artikel leggen wij je uit welke mogelijkheden er allemaal zijn om dat uit te voeren. Daarnaast wat interessante tips waar je misschien wat aan hebt bij jouw volgende campagne.

begin het jaar met een campagne

 

Waarom het jaar beginnen met een campagne

De reden waarom je moet beginnen met een campagne zodra het jaar is begonnen, is vanwege de nieuwe doelen die worden gesteld bij de mensen. Iedereen begint het jaar fris en fruitig en daar horen ook nieuwe ideeën bij. Dit is dus een uitgelezen moment om jouw product of dienst aan de man te kunnen brengen. Bedenk goed wat je naar buiten wilt brengen qua boodschap en wat uiteraard aanslaat bij de mensen.

Werk altijd met leuke kortingen om mensen nog sneller over de streep te trekken. Je wilt uitsluitend zoveel mogelijk sales binnenhalen tijdens de duur van jouw campagne en dan is het verstandig doordacht te werk te gaan.

 

”Door doordacht te werk te gaan zul je meer sales halen”

 

Offline communicatie inzetten 

Offline communicatie is een perfect onderdeel om in te gaan zetten bij een nieuwjaarscampagne. Om in een relatief kort tijdsbestek reclame te gaan maken voor jouw product of dienst, werkt offline marketing uitstekend. Je wordt namelijk niet geblokkeerd door adblockers die in het scherm komen, wat uiteraard wel gebeurd in de online marketingwereld.

Je reserveert een plek waar je 24/7 dag- en nacht zichtbaar bent. Zo ben je verzekerd van optimale reclame om jouw product of dienst te promoten. Zo heb je diverse mogelijkheden om jouw campagne te promoten middels offline kanalen die je uiteraard op onze website kunt bestellen. Variërend van bushokjes reclame tot het (landelijk) verspreiden van flyers

omzet brochure

 

Wij houden van praktische tips 😏

Onze checklist ‘De omzetbrochure voor al jouw vragen’ staat vol met zulke makkelijk toepasbare tips.
Een leuke startersgids en een handige checklist voor als je al bezig bent of nog moet beginnen.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Naam(Vereist)

begin het jaar met een campagne

 


Kortingen weggeven in campagne

Zodra je erover na zit te denken om een nieuwjaarscampagne uit te zetten, houdt er dan rekening mee met het feit dat je de klant tegemoet moet gaan komen. Het is niet handig om een campagne weg te zetten puur op basis van alleen informatie die je over wilt brengen. Het is belangrijk om de boodschap kort maar krachtig te houden, zodat het overzichtelijk naar buiten wordt gebracht. Om tevens meer punten te scoren zul je er een korting aan moeten verbinden. Op deze manier zul je nog sneller conversies draaien.


Hoe snel kan het geregeld worden

Als je een offline communicatie campagne wilt uitvoeren, dan kun je het via onze website binnen 5 stappen uitvoeren. De gemiddelde doorlooptijd kan variëren van 2 tot 3 weken. Houdt er altijd rekening mee met het feit dat een nieuwjaarscampagne meer tijd met zich meebrengt, vanwege de hoge aanvragen die ingepland worden. Je hebt namelijk altijd te maken met nieuwjaarsacties die door verschillende kleine- en grote bedrijven worden ingezet.

begin het jaar met een campagne

Recent Nieuws
Flyer los op de mat
Flyer los op de mat Je ziet en merkt het vast wel steeds vaker. Veel bedrijven stappen over van het reguliere folderpakket naar separate
Bereik miljoenen reizigers
Bereik miljoenen reizigers Wil je in een relatief korte periode zoveel mogelijk mensen bereiken? En met name reizigers? In dit artikel leggen wij je
Meest bekeken
Landelijke campagne regelen
Landelijke campagne regelen   Een landelijke campagne regelen kan nogal tijdrovend zijn. Als organisatie wil je natuurlijk alles het liefst in eigen hand hebben
Folders verspreiden voor jouw dealernetwerk
Folders verspreiden voor jouw dealernetwerk   Zit jij aangesloten bij een netwerk van dealers en ooit weleens nagedacht over folders verspreiden voor jouw dealernetwerk?
Huis snel verkopen
Huis snel verkopen Tegenwoordig is het allemaal niet meer zo makkelijk als een tijdje terug om je huis binnen 1 week te verkopen. Gaat

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!