• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Landelijk mijn drukwerk verspreiden huis aan huis

Landelijk mijn drukwerk verspreiden huis aan huis

 
 

Zit je er aan te denken om jouw drukwerk landelijk huis aan huis te verspreiden? Er zijn een aantal mogelijkheden die het mogelijk maken om jouw drukwerk in een relatief snel tijdsbestek landelijk weg te zetten. Bekijk hieronder in dit artikel meer info over dit onderwerp.  

landelijk mijn drukwerk verspreiden huis aan huis

 

Is het mogelijk om mijn drukwerk landelijk huis aan huis te verspreiden?

Bij Adverteerweb is het mogelijk om jouw drukwerk landelijk huis aan huis weg te zetten. Zo bieden wij diverse mogelijkheden aan met diverse verspreidingen. Zo heb je de mogelijkheid om het te laten verspreiden in het reguliere folderpakket die wekelijks op de deurmat plaatsvindt. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om jouw drukwerk te laten verspreiden via de lokale weekkrant.

Als laatst bieden wij ook separate verspreiding aan. Dit houdt in dat jouw drukwerk echt los op de deurmat verschijnt, zonder dat er ander drukwerk aan te pas komt. In tegenstelling tot het folderpakket waar meerdere folders bij in zitten, valt het niet te vergelijken met een separate verspreiding. Zo zul je hoger scoren qua rendement met een separate bezorging in tegenstelling tot het folderpakket. Ook deze vorm van verspreiding kunnen we landelijk inzetten.

 

”Landelijk jouw boodschap in 5 stappen wegzetten’

 

Wat zijn de voordelen van landelijk huis aan huis verspreiden 

De voordelen van landelijk jouw drukwerk huis aan huis verspreiden is dat jouw merkopbouw ontzettend snel en hard groeit. Op deze manier zul je snelle stappen maken als het gaat om bekendheid kweken bij de consumenten. Je laat letterlijk iedereen in Nederland weten dat jij er bent met jouw product of dienst. Uiteraard zal dit qua kostenplaatje flink uitpakken, maar je gaat er natuurlijk vanuit dat het rendement er dik en dubbel uit wordt gehaald.

Denk goed na wat voor soort verspreiding je precies wilt gaan uitvoeren. Zoals hierboven vermeld bieden wij 3 soorten verspreidingen aan. Bekijk goed wat voor jou de mogelijkheden zijn en bekijk vanuit daaruit waar je voor wilt gaan.

  landelijk mijn drukwerk verspreiden huis aan huis

 

Hoe snel kan mijn landelijke campagne ingezet worden?

Wij kunnen vrij snel schakelen, of het nou gaat om een lokale, regionale of landelijke campagne. Houdt er gemiddeld rekening mee dat jouw campagne binnen een tijdsbestek van 2 weken is geregeld. Daar zit zowel het drukproces inbegrepen als de verspreiding van jouw drukwerk. Mocht het zo zijn dat het ontwerp ook geregeld moet worden door onze studio, dan moet je rekening houden dat daar nog een week extra aan toegevoegd wordt. 
 


Hoe kan ik mijn conversie meten?

Om een goede conversiemeting uit te kunnen oefenen kun je het beste een meetinstrument maken van jouw flyer. Verbindt er een kortingsbon aan vast om een meting uit te kunnen voeren bij elke inlevering van de bon. Dit is vrijwel de enigste en tevens beste manier om het goed te kunnen meten. Naast een eventuele kortingsbon kun je ook werken met QR-codes.
 
Deze codes kun je zelf aanpassen met een link die je eraan vast maakt. Zodra je de QR-code scant, dan gaat de meting in en kun je het op deze manier gaan uitvoeren. Er zijn dus verschillende mogelijkheden om jouw conversie te meten. Naast alle toegepaste codes, is het ook van belang dat jouw ontwerp er conversie-technisch goed uitziet. Gebruik niet teveel tekst, maar houdt het kort.
 
Door teveel foto’s en tekst erin te verwerken werkt het juist averechts. Mocht je dit willen uitbesteden aan ons, zullen wij ervoor zorgen dat wij er alles aan doen om een zo goed mogelijk beeld neer te zetten van jullie product/dienst. 
Recent Nieuws
Gepersonaliseerd drukwerk
Gepersonaliseerd drukwerk Heb je er wel eens over nagedacht om gepersonaliseerd drukwerk te gaan versturen naar al jouw klanten? Heb je het al wel
Goedkoop folders drukken en verzenden
Goedkoop folders drukken en verzenden    Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit
Meest bekeken
Reclame maken voor mijn kinderopvang
Reclame maken voor mijn kinderopvang   Onlangs een kinderopvangorganisatie begonnen, of heb je er al een in bezit? Dan heb je vast vaak de
Wat is een goede recruitment advertentie?
Wat is een goede recruitment advertentie? Door alle advertenties die om je oren vliegen, is het goed om doordacht te werk te gaan om
Buitenreclame weer in volle gang wegens 100% bezoekerscapaciteit
Buitenreclame weer in volle gang wegens 100% bezoekerscapaciteit   Afgelopen vrijdag 11-06-2021 om precies te zijn 16:15 uur is het langverwachte heugelijke nieuws dan

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!