• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Val extra op met buitenreclame in de randstad

Val extra op met buitenreclame in de randstad

 

Zoek je de drukte op en wil je in een relatief kort tijdsbestek professioneel reclame maken? Dan raden wij aan om te gaan adverteren middels buitenreclame in de randstad via Adverteerweb. Doordat je een gerichte plek uitkiest zoals de randstad bereik je meer traffic en dus meer sales. Lees in onderstaand artikel hoe wij jou kunnen helpen!

 

buitenreclame randstad

 

Vormen van buitenreclame

Uiteraard zijn er natuurlijk verschillende mogelijkheden als het gaat om buitenreclame in de randstad. Zo biedt Adverteerweb meerdere type buitenreclames aan om jouw product zo goed en uitgebreid mogelijk naar buiten te brengen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om billboard reclame te gaan plaatsen langs de snelwegen in de randstad. Je kunt er voor kiezen om dit geheel analoog naar buiten te brengen met print of digitaal. De roulatie van verschillende adverteerders ligt in de meeste gevallen rond de 5. Zo werken wij op plekken in en rondom de randstad vrijwel alleen maar met digitale billboards.

 

Voordelen van buitenreclame

Het grote voordeel van buitenreclame maken in de randstad is dat je een grote massa bereikt door op prominente locaties zichtbaar te zijn. Daarnaast is het voor ieder bedrijf toegankelijk om deel te nemen aan buitenreclame, zoals Billboard reclame. De minimale afname bij Adverteerweb is 1 exemplaar en is te bestellen via deze link. De buitenreclames die wij aanbieden zijn allemaal gebaseerd op minimaal 1 week plaatsing met een landelijk bereik. Daarnaast werken wij niet met diverse index-prijzen, waardoor het voor de eindklant een stuk inzichtelijker maakt voor de kosten. 1 week afname in 5 stappen geregeld met een minimale afname van 1 exemplaar.

 

buitenreclame randstad

 

Hoe snel kan het geregeld worden?

De all-in service die Adverteerweb biedt via de website is geheel zelf te regelen. Uiteraard is het de mogelijkheid om jou bij te staan bij het bestelproces. De bestelling kan binnen 5 stappen geregeld worden. je geeft duidelijk aan op de kaart in welk gebied je actief wilt zijn en je maakt vervolgens je keus. Vervolgens nadat je alle stappen hebt doorlopen kun je gemakkelijk het bestand bij stap 5 gaan uploaden. Nadat deze stap is voldaan kun je gaan afrekenen en staat de opdracht per direct op de planning.

 

Betaalbare buitenreclame

Als je er toch voor wilt kiezen een groot bereik te willen hebben, of het nou regionaal is of landelijk dan raden wij onze A0 borden aan. Dit zijn ingelijste A0 posters op prominente locaties verspreid door het land. Elektriciteitskastjes of bepaalde muren die vol hangen met dit soort ingelijste posters. Bij Adverteerweb is het mogelijk om letterlijk ieder gebied aan te geven op de kaart, om vervolgens te kijken of daar elementen actief staan. Zo ben je voor 1 week met 1 poster al klaar voor €70 ex btw.

 

buitenreclame randstad

 

Topsegment onder de buitenreclame

Als je wilt gaan voor meer kwaliteit en betere locaties dan kies je voor de welbekende bushokjes. Deze vorm van buitencommunicatie is erg gewild bij voornamelijk de grotere bedrijven. Deze abri’s hebben een A-status gecreëerd, waardoor het lijkt dat jouw bedrijf ook meteen tot deze level wordt gezien. Het voordeel is dat Adverteerweb groots inkoopt waardoor jij als klant hiervan kunt profiteren. All-in incl. drukwerk regelen wij in een handomdraai in maar liefst 5 stappen. Landelijk bereik tegen kosten van €135 per bushok per week. Mocht je hier meer informatie over willen ontvangen kun je ons ten alle tijden even bellen, mailen of contact opnemen via de chat van onze website!

 

Conclusie

Voor iedere onderneming kun je dus een A-status reclame uitvoeren tegen relatief lage instapkosten tegen een megabereik. Regel het in een handomdraai en laat je verbazen. Mocht je nog nooit aan buitenreclame hebben gedaan, dan adviseren wij jou bij deze eens te verdiepen in de diensten die wij aanbieden.

Recent Nieuws
Gepersonaliseerd drukwerk
Gepersonaliseerd drukwerk Heb je er wel eens over nagedacht om gepersonaliseerd drukwerk te gaan versturen naar al jouw klanten? Heb je het al wel
Goedkoop folders drukken en verzenden
Goedkoop folders drukken en verzenden    Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit
Meest bekeken
Rouwadvertentie plaatsen in de krant
Rouwadvertentie plaatsen in de krant Wil je een rouwadvertentie plaatsen in de krant? In dit artikel leggen wij je uit hoe je het beste
Vergroot je zichtbaarheid met posters
Vergroot je zichtbaarheid met posters Vergroot je zichtbaarheid met posters voor jouw dienst of evenement. Vaak wordt dit onderdeel onderschat, terwijl men eigenlijk niet
Offline marketing trends
Offline marketing trends Dat trends ontzettend belangrijk zijn is natuurlijk logisch. Jaarlijks vinden er weer nieuwe trends plaats, waar je weer als bedrijf op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!