• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Reclame maken voor evenement of festival

Reclame maken voor evenement of festival

 

Het is belangrijk om goed gezien te worden met jouw evenement of festival. Reclame maken voor jouw evenement of festival is dus van cruciaal belang om bezoekers aan te trekken. Adverteerweb houdt zich voornamelijk bezig met offline reclame activiteiten wat perfect aansluit bij jouw doelgroep. Zelf bepalen hoe groot jouw campagne moet zijn en hoe lang de campagne ingepland moet worden. Dat kan allemaal geregeld worden met ons hypermoderne bestelsysteem in maar liefst 5 stappen. Bekijk hieronder onze tips voor snelle doeltreffende offline communicatie.

 

reclame evenement

 

Waarom offline communicatie?

Offline communicatie is een van de meest doeltreffende en snelste manieren om klanten naar je toe te trekken in een relatief korte periode. Perfecte reclame voor jouw evenement of festival. Breng het groots naar buiten en val op onder de doelgroep die precies bij jou aansluit. Zo bied Adverteerweb diverse offline communicatiemiddelen aan om jouw campagne succesvol te laten lanceren. Het voordeel bij Adverteerweb om jouw campagne in te boeken is slechts in 5 stappen geregeld. Of je nou starter bent of een grote speler in de markt, voor ons maakt het geen verschil. Wij kopen groots in waardoor jij als partij profiteert van de grote batches die wij wekelijks mogen doorvoeren. Sluit bij ons aan en profiteer van de snelheid en de kosten die wij jou kunnen bieden. Meteen een bestelling maken? Klik dan hier

 

Groots naar buiten brengen in 5 stappen

Het grote voordeel van Adverteerweb is dat wij alles in een handomdraai voor jou geregeld hebben. Jij hoeft alleen nog maar zelf aan de touwtjes te trekken om de bestelling van reclame voor jouw evenement rond te maken. Dit doe je maar liefst in 5 stappen. Bekijk in welk gebied jij jouw campagne wilt lanceren, geef vervolgens het type product aan, stel je datum in en regel vervolgens het aanleveren van jouw bestanden. Wij merken steeds vaker dat bedrijven voor ons kiezen vanwege de snelheid die wij kunnen leveren, de garantie en de levertijden. Uiteraard staan wij jou ten alle tijden te woord voor vragen.

 

reclame evenement

 

Verschillende mogelijkheden tot buitenreclame

Of je nou een klein budget hebt of een groot budget. Wij halen altijd het maximale uit jouw campagne. Zo biedt Adverteerweb diverse mogelijkheden om buiten te adverteren. Onderstaand een opsomming van de uitingen die wij aanbieden:

  • Abri en Mupi reclame
  • A0 bordframe reclame
  • 2-kantsborden
  • Billboard reclame

 

A0 bordframe reclame

Bestaande uit ruim 13.000 vaste frames verspreid in meer dan 30 ste­den. Het A0 bordframe netwerk van Adverteerweb is te zien op druk­be­zochte locaties; langs hoofd­we­gen, fiet­sroutes en in stad­s­cen­tra. De A0 bordframes worden ook wel wisselframes of kliklijsten genoemd, bieden een hoop aan creativiteit aan adverteerders. Je kunt deze A0 frames namelijk naast elkaar hangen, waardoor het een creatief effect geeft voor jouw campagne. Voor jouw evenement of festival zou dit prijstechnisch en creatief gezien een hele goede optie kunnen zijn om in overweging mee te nemen. Deze manier van reclame maken wordt jaarlijks enorm veel afgenomen door diverse landelijke en lokale partijen.

 

Reclame evenementen

 

2 kants borden

Deze niet te mis­sen reclamebor­den hangen op prominente posi­ties en zijn beves­tigd aan lantaarnpalen. Het voordeel van deze reclamedragers is dat de posters aan twee kanten zitten bevestigd als een soort sandwich. Je betaald uitsluitend voor 1 bord en je krijgt er als het ware het dubbele voor terug. Onze locaties zijn uitgedacht om rekening te houden voor het perfecte zicht­baarheid voor auto­mo­bilis­ten, fiet­sers en voet­gangers. Onze reclamedragers zijn 24 uur per dag te zien en zullen jouw evenement of festival nog meer en beter onder de aandacht brengen.

 

reclame evenementen

 

Abri en Mupi reclame

Abri reclame wordt weergegeven in bushokjes. Mupi’s daarentegen zijn blitse reclamedragers midden in de binnenstad. Ons netwerk heeft een hoge dichtheid, waardoor het publiek de affiches meerdere malen per dag tegenkomt. Een groot bereik én een hoge contactfrequentie zijn dus gegarandeerd. Om een voorbeeld te schetsen: een landelijke Abri-campagne bij Adverteerweb bereikt in 1 week ruim 7 miljoen mensen. Perfect medium voor jouw evenement of festival!

 

reclame evenementen

 

Billboard reclame

Enorm massabereik, 24/7 bereik gecombineerd met een razendsnelle bereiksopbouw met een hoge contactfrequentie. Dit is waar een billboard voor staat, ofwel de reclamereuzen van de weg. Zo bereikt een campagne van 300 affiches in twee weken tijd bijna 6 miljoen personen. Jouw evenement of festival wordt dan gemiddeld ruim 6 keer bekeken. Het bijkomend voordeel is dat billboards zowel lokaal als nationaal zijn in te zetten. Bij Adverteerweb is het al mogelijk om 1 billboard af te nemen voor 1 week.

 

reclame evenementen

 

Het ontwerp aanleveren

Mocht je helaas niet in het bezit zijn van een mooi advertentie ontwerp, dan kan Adverteerweb tegen meerkosten van €195 ex btw een op maat gemaakt ontwerp voor jou ontwerpen. Zodra de foto’s en teksten zijn aangeleverd kunnen wij vervolgens aan de gang gaan met het design. Uiteraard is er de mogelijkheid om correcties door te geven waar nodig. Raadpleeg ons hiervoor per telefoon, per mail of via de online chat.

 

Recent Nieuws
Gepersonaliseerd drukwerk
Gepersonaliseerd drukwerk Heb je er wel eens over nagedacht om gepersonaliseerd drukwerk te gaan versturen naar al jouw klanten? Heb je het al wel
Goedkoop folders drukken en verzenden
Goedkoop folders drukken en verzenden    Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit
Meest bekeken
Wat is het kenmerk van direct marketing?
Wat is het kenmerk van direct marketing? Wil je weten wat het kenmerk is van direct marketing? Daarnaast ook handige tips hoe je direct
Direct mail versturen voor mijn webwinkel
Direct mail versturen voor mijn webwinkel Je zit er al langer over na te denken hoe je jouw klanten het best persoonlijk kunt benaderen.
Wat voor communicatiemiddelen zijn er?
Wat voor communicatiemiddelen zijn er? Veel bedrijven die op het punt staan een campagne te willen opzetten kunnen soms nog voor een bepaald dilemma

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!