• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Campagne maken voor politieke partijen

Campagne maken voor politieke partijen

 

Wil jij voor jouw politieke partij snel en eenvoudig een campagne uitzetten? Of het nou gaat om een landelijke campagne, regionaal of zelfs lokaal? Dit is allemaal gemakkelijk te regelen met onze online tool, waarmee je jouw volledige campagne in 5 stappen hebt geregeld. Hieronder een paar tips die wij je meegeven.

 

campagne maken

 

Mijn politieke reclame campagne regelen

Jaarlijks vinden de verkiezingen weer plaats en dat betekent dat jouw partij weer volop in de schijnwerpers moet staan om vervolgens veel stemmen binnen te halen. Dat betekent dat je campagne moet voeren. Maar hoe voer je nou een campagne optimaal? Wij van Adverteerweb zijn specialist als het gaat om offline communicatie. Of het nou landelijk uitgerold moet gaan worden, regionaal of zelfs lokaal. Het voordeel van Adverteerweb is dat je jouw campagne gemakkelijk in 5 stappen kan regelen. Dit is uniek voor een campagne maken voor politieke partijen.

 

”Jouw (landelijke) verkiezingscampagne in 5 stappen geregeld”

 

Welke diensten zijn geschikt voor mijn partij?

Wij bieden diverse diensten aan op basis van offline communicatie. De diensten die wij aanraden voor een verkiezingscampagne is bijvoorbeeld het verspreiden van flyers of folders. Je kunt op deze pagina zelf jouw gebied invoeren waar je precies wilt gaan verspreiden. Geef vervolgens jouw voorkeur voor het type drukwerk wat je precies wilt gaan verspreiden.

Je hebt uiteindelijk zelf de keus hoe jij jouw campagne wilt laten verspreiden. Wij bieden namelijk 3 verschillende verspreid opties aan. Zo is er de mogelijkheid om te verspreiden middels het welbekende reguliere folderpakket wat ingeseald zit. Je zit gezamenlijk met andere folders en flyers in het sealpakket.

Daarnaast is er ook de keus om jouw drukwerk te laten verspreiden in een lokale weekkrant. Het voordeel van verspreiden in de krant ten opzichte van het folderpakket is dat je maximaal maar met 3 andere folders of flyers wordt verspreid. Daarnaast zit het drukwerk los ingestoken, waardoor je meer opvalt.

Naast deze twee manieren van verspreiden bieden wij ook separate verspreiding aan. Deze manier van verspreiden valt los op de deurmat. Wij noemen het ook wel ”enkel separaat” verspreiden. Geen tussenkomst van ieder andere flyer, behalve alleen jouw flyer die op de deurmat wordt verspreid. Kostentechnisch ligt dit wel een stukje hoger dan de eerste twee vernoemde verspreidingen, maar de conversieratio ligt daarentegen wel weer een stuk hoger.

 

Buitenreclame voor mijn politieke partij

Naast folders verspreiden is buitenreclame misschien wel een van de meest belangrijkste manieren om jouw campagne te laten scoren. Waarom? Buitenreclame valt op en heeft dagelijks enorm veel passanten. Je kunt bijvoorbeeld bushokjes reclame inzetten op bepaalde plekken waar jouw doelgroep vaak zichtbaar is. Bijvoorbeeld bij het station of op centrale plekken rondom winkelcentra’s.

Naast bushokjes reclame bieden wij ook A0 borden aan. Dit zijn A0-klik lijsten die actief zijn op elektriciteitskastjes. De combinatie van deze twee buitenreclames werkt ontzettend goed.

 

campagne maken

 

De gemiddelde doorlooptijd

De gemiddelde doorlooptijd voor al onze diensten is gemiddeld op de website twee weken. Mocht er wat tussenkomen en het moet eerder uitgevoerd worden, dan is er wellicht een mogelijkheid om dat te kunnen doen. Dit kunnen wij pas echt weten zodra wij weten wanneer de opdracht daadwerkelijk uitgevoerd moet worden. Wij proberen de klanten altijd zo goed mogelijk bij te staan en het beste eruit te halen.

 

Zaken doen met Adverteerweb

Snel, inzichtelijk en betrouwbaar zijn de kernwaardes die Adverteerweb jou kan bieden. Regel jouw verkiezingscampagne snel in 5 stappen en houdt alles overzichtelijk in ”eigen” hand. Bepaal zelf jouw budget en blijf ook binnen jouw budget, door alles per onderdeel af te stemmen. Op deze manier heb je altijd een duidelijk overzicht en zul je altijd binnen de perken blijven.

 

Recent Nieuws
Gepersonaliseerd drukwerk
Gepersonaliseerd drukwerk Heb je er wel eens over nagedacht om gepersonaliseerd drukwerk te gaan versturen naar al jouw klanten? Heb je het al wel
Goedkoop folders drukken en verzenden
Goedkoop folders drukken en verzenden    Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit
Meest bekeken
Verschillende manieren van drukwerk verspreiden
Verschillende manieren van drukwerk verspreiden   Iedereen ontvangt dagelijks weleens wat door de brievenbus. De wijze waarop iets door de bus komt vallen, kan
Het promoten van evenementen
Het promoten van evenementen Ben je van plan om een of meerdere evenementen tegelijk te organiseren? Het promoten van evenementen kan een grote uitdaging
Meer klandizie krijgen door in te spelen op speciale dagen
Meer klandizie krijgen door in te spelen op speciale dagen   Wil je niet iedere week of maand gaan adverteren vanwege de kosten die

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!