• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Kosten bushok reclame: Wat kost dat nou precies?

Share

Kosten bushok reclame: Wat kost dat nou precies?

 

Dat is een vraag die vaak speelt vooral bij beginnende bedrijven die nog niet eerder hebben geadverteerd middels bushok reclame. Hier zitten verschillende kosten aan verbonden, maar dat heeft uiteraard te maken met de hoeveelheid abri’s die je als bedrijf erin geplaatst wilt hebben. Bij Adverteerweb kun je al met €135 klaar zijn.

 

bushok reclame

 

Waarom reclame maken in een bushokje?

Groots opvallen in het straatbeeld! Daarom wil je graag in een bushokje geplaatst worden met je reclame uiting. Bedrijven kiezen er steeds vaker voor om te adverteren in bushokjes. Permanent in beeld zijn bij je voorbijgangers en reclame wat je niet als een add-blocker weg kan klikken, zoals filmpjes online op platforms als Youtube. Je kunt er van uitgaan dat jouw reclame uiting gezien wordt als een A-merk. Een groots opgezette abri campagne wat tevens verlicht is in de avond wordt gezien als groots en spectaculair.

 

Waar moet ik beginnen

Denk eerst goed na waar je wilt adverteren met je abri’s in een bushokje. Het is logisch dicht bij je winkel of bedrijfspand te adverteren, omdat het dichtbij in de buurt is. Je kunt bij Adverteerweb vanaf 1 abri beginnen voor €135 op jouw unieke locatie! Ga je voor groot? Kies dan als optie om een straal van ong. 5 km te selecteren om meer mensen naar je bedrijf toe te trekken.

 

Wat is het formaat van een bushok poster?

Alle formaten die geïntegreerd zitten in bushokjes zijn gebaseerd op Abri formaat. Dit is een standaard formaat voor bushok reclame. Zodra je een bestelling afneemt bij Adverteerweb kun je er zelf voor kiezen of je het zelf wilt gaan drukken of dat wij dat als totaal pakket voor je regelen. De tarieven die wij hanteren zijn allemaal gebaseerd op full colour drukwerk CMYK.

 

Het ontwerp aanleveren of laten ontwerpen

Je kunt het ontwerp zelf aanleveren door het bestaand te uploaden via de website. Mocht je geen ontwerp hebben, dan kunnen wij tegen meerkosten van €195 ex btw een op maat gemaakt ontwerp voor je maken. Jij geeft de teksten door en het beeldmateriaal. Daarnaast geef je aan waar het ontwerp aan moet voldoen qua boodschap. Op basis van deze aangeleverde stukken kunnen wij er vervolgens mee aan de slag gaan.

 

Wat wil ik als boodschap naar buiten brengen?

Heb je een tijdelijke actie die je wilt promoten doormiddel van bushokjes reclame? Laat deze dan lekker schreeuwend naar buiten komen, zodat het goed opvalt bij alle passanten. Felle kleuren en een korte heldere boodschap doet wonderen. Wij kunnen je daarbij helpen als je er niet helemaal over uit bent. Onze specialisten denken uiteraard graag met je mee om een zo goed mogelijke boodschap naar buiten te laten brengen!

 

 

Recent Nieuws
Ontwerp van jouw billboard reclame
Ontwerp van jouw billboard reclame Billboard reclames zijn tegenwoordig de tijd vrijwel overal te zien. Waar je ook rijd, loopt of fietst… je komt
Vormgeving van jouw abri campagnes
Vormgeving van jouw abri campagnes Iedereen komt deze opvallende abri campagnes wel tegen op straat. Of je nou naar je werk toe gaat, naar
Meest bekeken
Wat is het gemiddelde reclamebudget
Wat is het gemiddelde reclamebudget   Deze vraag wordt meermaals aangekaart als het gaat om de kosten voor offline campagnes. Het gemiddelde reclamebudget verschilt
Employer branding krachtiger maken?
Employer branding krachtiger maken? Door je onderscheidend op te stellen ten opzichte van andere recruitment bureaus ben je eerder en sneller ”top of mind”
Kosten bushok reclame: Wat kost dat nou precies?
Kosten bushok reclame: Wat kost dat nou precies?   Dat is een vraag die vaak speelt vooral bij beginnende bedrijven die nog niet eerder

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Volg ons

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!