• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Buitenreclame maken voor de verkiezingen

Buitenreclame maken voor de verkiezingen

 

Opvallen met buitenreclame in aanloop naar de verkiezingen? Het is een belangrijke periode om vervolgens in een relatief kort tijdsbestek goed gezien te worden om kiezers over te halen om te gaan stemmen. Het is dus van belang een goed reclamemedium uit te kiezen wat precies voldoet aan jouw wensen. In onderstaand artikel leggen wij je uit om met beperkte middelen honderd duizenden kiezers over de streep te krijgen.

buitenreclame verkiezingen


Waarom zou ik gaan voor buitenreclame?

Je hebt verschillende manieren van buitenreclame. De reden waarom buitenreclame heel goed aansluit bij een verkiezingscampagne, is omdat je groots gezien wordt door de massa. Je bereikt een enorm grote groep in een vrij korte periode, dus dat sluit precies aan bij een verkiezingscampagne. Mensen zijn altijd onderweg en komen daardoor op veel verschillende plekken. Langs de snelweg waar de grote billboards staan, of de bushokjes met reclame waar je langs rijdt, of de elektriciteitshuisjes waar je tijdens het uitgaan met de hond langskomt. Je kunt het zo gek niet noemen, maar het is mogelijk overal zichtbaar te zijn met jouw campagne. De kracht van de buitenreclame is enorm sterk en aanwezig!

 

Wat voor soort buitenreclame is er mogelijk voor mijn campagne

Uiteindelijk ligt het aan je budget hoeveel je over hebt voor je campagne. Zo biedt Adverteerweb diverse mogelijkheden om buiten te adverteren. Onderstaand een opsomming van de uitingen die wij aanbieden:

  • Abri en Mupi reclame
  • A0 bordframe reclame
  • 2-kantsborden
  • Billboard reclame

 

Abri en Mupi reclame

Abri reclame wordt weergegeven in bushokjes. Mupi’s daarentegen zijn blitse reclamedragers midden in de binnenstad. Ons netwerk heeft een hoge dichtheid, waardoor het publiek de affiches meerdere malen per dag tegenkomt. Een groot bereik én een hoge contactfrequentie zijn dus gegarandeerd. Om een voorbeeld te schetsen: een landelijke Abri-campagne bij Adverteerweb bereikt in 1 week ruim 7 miljoen mensen.

buitenreclame verkiezingen


A0 bordframe reclame

Bestaande uit ruim 13.000 vaste frames verspreid in meer dan 30 ste­den. Het A0 bordframe netwerk van Adverteerweb is te zien op druk­be­zochte locaties; langs hoofd­we­gen, fiet­sroutes en in stad­s­cen­tra. De A0 bordframes worden ook wel wisselframes of kliklijsten genoemd, bieden een hoop aan creativiteit aan adverteerders. Je kunt deze A0 frames namelijk naast elkaar hangen, waardoor het een creatief effect geeft voor jouw campagne. Voor jouw verkiezingscampagne zou dit prijstechnisch en creatief gezien een hele goede optie kunnen zijn om in overweging mee te nemen. Deze manier van reclame maken wordt jaarlijks enorm veel afgenomen door diverse landelijke en lokale partijen.

buitenreclame verkiezingen


2 kants borden

Deze niet te mis­sen reclamebor­den hangen op prominente posi­ties en zijn beves­tigd aan lantaarnpalen. Het voordeel van deze reclamedragers is dat de posters aan twee kanten zitten bevestigd als een soort sandwich. Je betaald uitsluitend voor 1 bord en je krijgt er als het ware het dubbele voor terug. Onze locaties zijn uitgedacht om rekening te houden voor het perfecte zicht­baarheid voor auto­mo­bilis­ten, fiet­sers en voet­gangers. Onze reclamedragers zijn 24 uur per dag te zien en zullen jouw verkiezingscampagne nog meer en beter onder de aandacht brengen.

buitenreclame verkiezingen


Billboard reclame

Enorm massabereik, 24/7 bereik gecombineerd met een razendsnelle bereiksopbouw met een hoge contactfrequentie. Dit is waar een billboard voor staat, ofwel de reclamereuzen van de weg. Zo bereikt een campagne van 300 affiches in twee weken tijd bijna 6 miljoen personen. Jouw verkiezingscampagne wordt dan gemiddeld ruim 6 keer bekeken. Het bijkomend voordeel is dat billboards zowel lokaal als nationaal zijn in te zetten. Bij Adverteerweb is het al mogelijk om 1 billboard af te nemen voor 1 week.

buitenreclame verkiezingen

omzet brochure

 

Wij houden van praktische tips 😏

Onze checklist ‘De omzetbrochure voor al jouw vragen’ staat vol met zulke makkelijk toepasbare tips.
Een leuke startersgids en een handige checklist voor als je al bezig bent of nog moet beginnen.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Naam(Vereist)


Waar zal ik mijn campagne gaan uiten?

Omdat het om een landelijke campagne gaat is het een goed idee om in elk geval de grote steden te pakken. Daar bereik je de meeste personen, zowel die in de stad zelf wonen, als mensen die van buitenaf komen. Je kunt uiteraard niet precies weten waar je kiezer woont, om vervolgens doelgericht te werk te gaan. Het is schieten met hagel, maar zorg dan wel dat je met zorg een creatieve campagne kiest die opvalt onder de menigte.


Wat zijn de kosten voor buitenreclame

Voor elk medium zit er een ander prijskaartje aan verbonden. Zo ben je bij Adverteerweb aan het goede adres als je snel en voordelig je campagne wilt plaatsen. Voor een Abri/mupi campagne betaal je €135 ex btw voor 1 poster. Tevens is het ook mogelijk om 1 poster af te nemen, waar anderen een minimale afname hanteren van 50 posters. Beheer tijdens het bestellen je eigen budget, doormiddel van onze online tool, die het inzichtelijk maakt hoeveel je daadwerkelijk afneemt tegen welke kosten.


Hoe breng ik mijn boodschap het best naar buiten

Om de nadruk heel duidelijk te leggen op jouw boodschap, stellen wij altijd voor het ontwerp zo ”clean” mogelijk te houden, zonder teveel poespas. Het logo moet prominent aanwezig zijn icm de felle partij kleuren. Hooguit 1 quote om te laten zien waar je als partij voor staat. That’s it!


Wie regelt het ontwerp van mijn verkiezingscampagne?

Het is de mogelijkheid om het ontwerp kant en klaar aan te leveren, maar ook de mogelijk om het door ons te laten ontwerpen tegen €195 ex btw meerkosten. Wij ontvangen dan graag het logo en eventueel het beeldmateriaal. Daarnaast een korte omschrijving van hoe de campagne eruit moet komen te zien qua look and feel. Op basis van deze gegevens gaan wij aan de slag om een pakkend en doeltreffend ontwerp te realiseren.

buitenreclame verkiezingen


Conclusie

Buitenreclame brengt degelijk veel massa met je mee als je het op een goede manier aanpakt. Of je nou een beperkt budget hebt of veel budget hebt, wij halen altijd het maximale uit jouw campagne om vervolgens het beste resultaat eruit te halen. Wij bieden als Adverteerweb alle hierboven besproken mogelijkheden die in een handomdraai geregeld kunnen worden tegen een relatief scherp tarief. Graag staan wij jullie als partij hierin bij om samen tot een mooi uitkomst te komen.

Recent Nieuws
Gepersonaliseerd drukwerk
Gepersonaliseerd drukwerk Heb je er wel eens over nagedacht om gepersonaliseerd drukwerk te gaan versturen naar al jouw klanten? Heb je het al wel
Goedkoop folders drukken en verzenden
Goedkoop folders drukken en verzenden    Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit
Meest bekeken
Digitale schermen in Amsterdam
Digitale schermen in Amsterdam Wil je reclame maken op digitale schermen in Amsterdam? En met name op Amsterdam Centraal station? In dit artikel leggen
Hoe krijg ik meer klanten naar mijn winkel? Hierbij een paar TIPS
Hoe krijg ik meer klanten naar mijn winkel? Hierbij een paar TIPS   De afgelopen maanden heeft vrijwel iedere ondernemer in hetzelfde schuitje gezeten.
Meer verkopen door offline marketing
Meer verkopen door offline marketing Zit je eraan te denken om offline marketing in te gaan zetten? Heb je er alleen wat vragen over

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!