• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

De gemiddelde campagneduur

Share

De gemiddelde campagneduur

Wil je weten wat de gemiddelde campagneduur is wat wordt afgenomen? Bekijk hieronder wat tips en voorbeelden van hoeveel er gemiddeld per bureau wordt afgenomen.

gemiddelde campagneduur

Wat is de gemiddelde campagneduur

Je kent het wel, je hebt een bepaald budget en daar moet je eigenlijk de hele campagne voor inrichten. Letterlijk van begin tot eind. Het grote voordeel van Adverteerweb ten opzichte van andere bureaus is dat wij het allemaal al voorgekauwd hebben voor jou. Jij hebt alles zelf in de hand als het gaat om jouw budget optimaal in te zetten. Je wilt gezien worden tegen minimale kosten… dan is het voornamelijk belangrijk dat je precies weet wie jouw doelgroep is, zonder dat je lukraak met hagel begint te schieten.

Betreft de gemiddelde campagneduur, dat verschilt echt per dienst. Zo kun je uiteraard 1 week buitenreclame inzetten, maar is het ook zeker logisch dat je jouw buitenreclamecampagne voor meerdere weken in gaat zetten. Als je kijkt naar bijvoorbeeld buitenreclame en dan kiest voor de optie bushokjes reclame, dan merken wij als bureau dat er zeker een gemiddelde aan hangt.

De gemiddelde afname van bushokjes wordt in de meeste gevallen ingezet op 2 weken. Betreft de minimale afname moet je denken aan zo’n 20 bushokjes per keer. Als je dus enigszins een kans van slagen wilt hebben met jouw buitencampagne, dan is het verstandig om het gemiddelde aan te houden.

 

”Beheer je eigen kosten bij het maken van jouw campagne”

Doorlooptijd bestelproces

De gemiddelde doorlooptijd van het bestelproces is in een mum van tijd geregeld. Doordat alles al vooraf ingesteld staat, stelt het jou in staat alleen aan te vinken wat daadwerkelijk nodig is om jouw campagne te laten slagen. Doordat je live precies ziet wat de kosten zijn voor jouw campagne, zul je nooit boven je eigen budget uitkomen. Daarnaast regel je jouw eigen campagne in 5 stappen.

gemiddelde campagneduur

Gemiddelde campagneduur diensten

Onderstaand een kleine opsomming van het gemiddelde campagneduur van de diensten die wij aanbieden:

Huis aan huis
Bereik per week: 15.000
Vanaf 450,00

Direct mail
Bereik per week: 250
Vanaf 300,00

Krant advertentie
Bereik per week: 30.000
Vanaf 200,00

Buitenreclame
Bereik per week: 30.000
Vanaf 135,00

gemiddelde campagneduur

Waarom kiezen voor Adverteerweb

De reden waarom je zou moeten kiezen voor Adverteerweb is omdat jij niets betaald voor het gebruik van ons platform. Jij als klant betaalt dus puur alleen voor de dienst waar jij uitsluitend voor kiest. Adverteerweb heeft gezorgd voor de complete infrastructuur die in de website is geïmplementeerd, waardoor het jou in staat stelt gemakkelijker een bestelling te kunnen plaatsen.

Uiteindelijk onderaan de streep is het dus voor jou als klant een stuk goedkoper en natuurlijk erg gebruiksvriendelijk. Op deze manier willen wij een streepje voor zijn en compleet focussen op jou als klant om eventuele vragen te kunnen beantwoorden.

Recent Nieuws
Landelijk adverteren in een handomdraai regelen
Landelijk adverteren in een handomdraai regelen Wil jij ook landelijk adverteren in een handomdraai? Het klinkt zo makkelijk, maar in de praktijk merken wij
Reclame maken voor padelbaan
Reclame maken voor padelbaan    Tegenwoordig is het de hype waar je niet meer omheen kunt. ”Padel” is de nieuwe sport wat als een
Meest bekeken
Clubhouse zakelijk te gebruiken. Alles op een rij. Dit geloof je niet!
Clubhouse zakelijk te gebruiken. Alles op een rij. Dit geloof je niet!     Het zul je vast niet ontgaan zijn dat je de
Nieuwbouwproject flyers verspreiden
Nieuwbouwproject flyers verspreiden   Het is voor een nieuwbouwproject uitermate handig om te gaan flyeren. Zowel de voor- als achterkant is bedrukt met jouw
Staat jouw reclame campagne al klaar voor koningsdag?
Staat jouw reclame campagne al klaar voor koningsdag?   Ieder jaar is het weer een feestje. Helaas maakt deze situatie wat minder aantrekkelijk waar

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Volg ons

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!