• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

De voordelen van buitenreclame

De voordelen van buitenreclame

 

Altijd al geïnteresseerd geweest om buitenreclame voor je bedrijf te laten uitvoeren? Onderstaand een overzicht van de voordelen van buitenreclame.

 

voordelen buitenreclame

 

Wat zijn de voordelen van buitenreclame?

Het voordeel van buitenreclame is dat het valt onder offline communicatie. In tegenstelling tot online communicatie is het niet zo dat je per ”views” betaald en dat je budget ineens is verlopen. Bij Adverteerweb betaal je per bord per week, ongeacht het aantal ”views”. Je pakt diverse doelgroepen die dagelijks langs jouw bord komen. De borden staan op onmisbare toplocaties verspreid door heel Nederland.

De locatiescouts proberen de best mogelijke plekken te regelen voor adverteerders, om een zo hoog mogelijk rendement eruit te kunnen halen.

 

”Regel jouw buitenreclame in slechts 5 stappen, lokaal of landelijk!”

 

Actieve locaties

Adverteerweb werkt met alle landelijke concessies die er op dit moment zijn, om jou als klant compleet te kunnen ontzorgen als het gaat om buitenreclame. Denk daarbij aan; bushokjes reclame, A0 borden/ sandwichborden en uiteraard de grote billboards die verspreid staan langs zowel alle normale autowegen en de snelwegen. Of je nou wil adverteren midden in het dorp of midden in het centrum van Amsterdam. Wij werken geheel transparant door 1 prijs te hanteren voor alle borden, ongeacht om welke (top)locatie het gaat.

 

voordelen buitenreclame

 

Tips voor jouw campagne

Korting: Door korting aan te geven in jouw campagne wekt het meer interesse op bij de voorbijganger. Altijd slim om hiermee tactisch om te gaan.

Periode: Denk goed na over de periode wanneer jij jouw campagne wilt plaatsen. Uiteraard sta je vrij om jouw campagne op een willekeurig moment weg te zetten, maar het is altijd tactischer om het mee te laten lopen met een eventuele feestdag.

Exclusiviteit: Probeer altijd goed na te denken wat voor campagne je precies wilt inzetten. Door het exclusief te houden, wordt jouw campagne sneller gezien en zal men ook sneller overgaan tot conversie.

Deze 3 opgenoemde tips voor buitenreclame voor jouw bedrijf zijn dus van cruciaal belang. Erg belangrijk dus om deze aandachtspunten mee te nemen zodra je gaat beginnen met een offline communicatie campagne. Zonder deze 3 aandachtspunten zal jouw conversie een stuk lager uitvallen dan als je deze punten wel mee neemt in jouw campagnestrategie. Uiteraard is het altijd mogelijk om samen met ons deze punten te bespreken en vervolgens te verwerken in jouw campagne.

 

voordelen buitenreclame

 

Soorten buitenreclame

Bushokje reclame: De posters op abri formaat zijn de blikvangers als het gaat om snelle conversiegerichte buitenreclame. Van kleinbedrijf uitlopend tot grote a-merken weten hun weg hier al in te vinden.

2-kantsborden/sandwichborden: Deze borden staan langs autowegen op prominente locaties. Dubbele A0 borden die van beide kanten jouw doelgroep aanspreken. Ideaal om te combineren met bushokjes reclame of billboard reclame!

A0 borden: De bekende A0 borden die geplaatst zijn op electriciteitskastjes zijn niet weg te denken in het straatbeeld. Mooi gesprijsd en mega opvallend! Ideaal voor snelle campagnes die snel willen scoren. Tip: Lokaal erg aantrekkelijk.

Billboards: De grote reclamezuilen op de buitenwegen/snelwegen die jouw afbeelding mega groot plaatsen. Hoe groter hoe duidelijker hoe beter! Probeer dit wel in te zetten in combinatievorm, doormiddel van evt. bushokjes reclame.

 

Waarom kiezen voor Adverteerweb

De reden waarom je zou moeten kiezen voor Adverteerweb is omdat jij niets betaald voor het gebruik van ons platform. Jij als klant betaalt dus puur alleen voor de dienst waar jij uitsluitend voor kiest. Adverteerweb heeft gezorgd voor de complete infrastructuur die in de website is geïmplementeerd, waardoor het jou in staat stelt gemakkelijker een bestelling te kunnen plaatsen. Uiteindelijk onderaan de streep is het dus voor jou als klant een stuk goedkoper en natuurlijk erg gebruiksvriendelijk. Op deze manier willen wij een streepje voor zijn en compleet focussen op jou als klant om eventuele vragen te kunnen beantwoorden.

Recent Nieuws
Succesvolle offline merkstrategie
Succesvolle offline merkstrategie In het digitale tijdperk waarin we leven, lijkt het soms alsof alles online gebeurt. Toch blijft een sterke succesvolle offline merkstrategie
Posters & Affichage
Posters, wildplakken & Affichage     Wil je op een nieuwe interessante, snelle en relatief goedkope manier naam maken voor jouw product, dienst, evenement
Meest bekeken
Dm campagne voor jouw bedrijf
Dm campagne voor jouw bedrijf Zit jij er ook over na te denken om een dm campagne in te zetten voor jouw bedrijf, omdat
Flyers drukken en verspreiden
Flyers drukken en verspreiden   Flyers drukken en verspreiden kan heel eenvoudig geregeld worden. Wij van Adverteerweb regelen jouw (landelijke) campagne in een handomdraai.
Abri reclame in amsterdam 
Abri reclame in amsterdam   Abri reclame regelen in Amsterdam kan in een handomdraai geregeld worden via Adverteerweb. Amsterdam is een drukbezochte stad waar

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!