• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Verschillende manieren van drukwerk verspreiden

Verschillende manieren van drukwerk verspreiden

 

Iedereen ontvangt dagelijks weleens wat door de brievenbus. De wijze waarop iets door de bus komt vallen, kan op verschillende manieren zijn uitgevoerd. Zo heb je diverse verspreidingsvormen om jouw flyers of folders op de deurmat te krijgen. Bij Adverteerweb bieden wij verschillende vormen van verspreidingen aan. Hieronder een opsomming met wat aanvullende tips over verspreiding.

 

verschillende manieren

 

Het voordeel van drukwerk verspreiden

Campagnes maken is tot en met de dag van vandaag de belangrijkste vorm om je bedrijf te laten groeien. Zonder marketing is het tegenwoordig ondenkbaar een bedrijf te laten groeien met een gezond toekomstperspectief. Zo is ook het drukwerk verspreiden een steeds belangrijkere rol gaan spelen bij bureaus. Het voordeel van een campagne voeren obv drukwerk verspreiden is dat je een relatief grote groep mensen weet te bereiken tegen relatief lage kosten. Snel schakelen op korte termijn en dat binnen een handomdraai geregeld. Het gemak waar drukwerk verspreiden mee gepaard gaat is dat het kostentechnisch erg interessant is. Dat maakt het voor klanten aangenaam en aantrekkelijk.

 

Vormen van drukwerk verspreiden

Er zijn verschillende manieren mogelijk bij Adverteerweb waar je uit kunt kiezen om jouw flyer te laten verspreiden. Ga je voor budget of ga je toch meer voor kwaliteit?

Folderpakket
Het folderpakket is een van de belangrijkste pakketten die wekelijks uitgevoerd wordt. Dit is het welbekende gesealde pakket die wekelijks op jouw deurmat belandt. In dit pakket zitten maximaal 15 folders of flyers ingestoken. Dit wordt machinaal ingepakt en wekelijks bij de bezorgers afgeleverd om vervolgens de zaterdag t/m de maandag te gaan lopen. De tarieven van dit pakket zijn de laagste tarieven die Adverteerweb op haar website aanbiedt.

Separaat verspreiden
Deze vorm van verspreiden is in het verleden uitgevoerd door POSTNL die dat sinds eind 2019 niet meer uitvoert. Deze vorm van verspreiden heeft het hoogste rendement als het gaat om conversiegerichtheid. De flyer of folder wordt los op de deurmat bezorgd, zonder tussenkomst van andere flyers. Op deze manier komt de potentiële klant toch in aanmerking met de flyer of folder. Adverteerweb is de enige landelijke aanbieder die deze vorm van separate verspreiding kan bewerkstelligen.

Krantverspreiding
Deze manier van verspreiden is ideaal zodra je lokaal wilt gaan adverteren. Het voordeel van het verspreiden in de krant, is dat er maximaal maar 3 andere folders bij ingestoken mogen worden ipv 15 stuks in het folderpakket. Daardoor zal de flyer of folder beter en meer gezien worden onder de mensen, waardoor dit eventueel weer omgezet kan worden naar conversie.

 

Campagne snel geregeld

Bij Adverteerweb is er de focus op gelegd dat snelheid key moet zijn tijdens het bestelproces. Geen langlopende offerte aanvragen en uitgestelde terugbel verzoeken. Binnen een handomdraai heb jij jouw campagne geregeld in slechts 5 stappen. Keuze uit diverse papiersoorten en verschillende verspreidingsvormen. Ga je voor gemak, snelheid en scherpe tarieven? Dan is het zeker de moeite waard om contact met ons op te nemen en wij vertellen je er meer over.

 

verschillende manieren

 

Specialist in offline communicatie

Houdt er altijd goed rekening mee met wie je in zee stapt. Je hebt bepaalde bedrijven die duidelijk hun diensten kenbaar maken, maar vervolgens niet presteren naar wat er daadwerkelijk is afgesproken. Geen woorden maar daden. Bij Adverteerweb weet je direct wat je krijgt en heb je dus niet te maken met ”praatjes”, waarvan je uiteindelijk hoopt op een positief resultaat. Wij merken vooral dat klanten de laatste zelf aan de touwtjes willen trekken, om vervolgens zo overzichtelijk mogelijk te werk te gaan.

Recent Nieuws
Gepersonaliseerd drukwerk
Gepersonaliseerd drukwerk Heb je er wel eens over nagedacht om gepersonaliseerd drukwerk te gaan versturen naar al jouw klanten? Heb je het al wel
Goedkoop folders drukken en verzenden
Goedkoop folders drukken en verzenden    Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit
Meest bekeken
Begin het jaar met een campagne
Begin het jaar met een campagne Om het jaar te starten met je bedrijf is het raadzaam om te beginnen met een campagne eruit
Doelgericht jouw flyers huis aan huis verspreiden
Doelgericht jouw flyers huis aan huis verspreiden   Je wilt jouw doelgroep doelgericht verspreiden op een doeltreffende manier. Geef je dan veel geld uit
Menukaart door de brievenbus verspreiden
Menukaart door de brievenbus verspreiden De decembermaand ligt alweer praktisch voor de deur en dat betekent dat je alvast moet gaan nadenken over jouw

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!