• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Tram reclame Amsterdam

Tram reclame Amsterdam

 
 

Heerlijk opvallend en rondrijdend door de stad, ofwel tramreclame. Deze opvallende manier van reclame maken wekt steeds meer interesse op bij zowel reclamemakers als kersverse startups. Ben je benieuwd hoe het allemaal in z’n werk gaat en wat de kosten daarvan zijn? Wij vertellen je er graag meer over 🙂

tram reclame amsterdam


Waarom tramreclame een hot reclamemiddel is

Tramreclame is al jarenlang een succesvol concept op het gebied van reclame die je prima kunt inzetten voor echte blockbusters. Voor reclame dat dus echt opvalt, moet je dus echt bij tramreclame zijn. Deze manier van reclame maken is tot op de dag van vandaag nog steeds een perfecte manier om jouw brand goed en (over)duidelijk in de aandacht te brengen.

Je zult misschien denken dat deze manier van reclame maken voornamelijk bestemd is voor de grotere A-labels, maar niets is minder waar. Je ziet steeds meer startups gebruik maken van deze manier van reclame maken.

 

”24/7 rijdende reclame valt ten alle tijden op”

 

Tram reclame Amsterdam

De reden waarom tramreclame ontzettend actief is in Amsterdam, komt door het feit omdat Amsterdam een stad is wat 24/7 leeft. Door tramreclame toe te passen in Amsterdam ben je dus verzekerd van veel views en kun je dus in een vrij korte periode ontzettend veel bereik creëren.

Je kunt ten alle tijden jouw boodschap naar buiten brengen op deze manier, maar het werkt het beste voor de korte termijn reclame. Mocht je een premiere hebben, of een actie dat plaatsvindt binnen 2 weken, dan raden wij zeer zeker aan om te gaan voor tramreclame in Amsterdam.

tram reclame amsterdam


Kosten tramreclame Amsterdam

De kosten voor tramreclame in Amsterdam kent verschillende tarieven. Ga je adverteren voor 1 week of ga je voor een langer termijn strategie. Hieronder de tarieven voor het adverteren voor tramreclame in Amsterdam:

WekenTypePrijzen
4 wekenTotal view tram€ 19.500,00
52 wekenTotal view tram€ 172.000,00
ProductiekostenEenmalig€ 8.500,00

 

De voordelen van tramreclame

De rondom volledig bestickerde voertuigen, ook bekend als Total View Trams, hebben een lengte van 30 meter en rijden dagelijks op andere lijnen in Amsterdam en Rotterdam. Hierdoor is stadsbrede dekking gegarandeerd. Zo spreken de trams in Amsterdam een massapubliek aan op onder meer het Centraal Station, het Damrak en het Leidseplein, maar ook in het Museumkwartier en bij de RAI. In Rotterdam zijn de trams onder meer te zien op de Coolsingel en rond de Lijnbaan en de Koopgoot, maar ook in Charlois en Schiebroek.

Deze rijdende reclame-iconen vallen door hun beweging bovendien extra op in het straatbeeld en trekken daarmee gegarandeerd de aandacht van de ruim 800.000 Amsterdammers,  640.000 Rotterdammers en de vele miljoenen jaarlijkse bezoekers van de steden. Tramreclame is dan ook uiterst geschikt voor de introductie van een nieuw product of merk, maar ook voor het onderhouden van de naamsbekendheid.

tram reclame amsterdam

 

Belangrijke USP’s

30 meter lange brandbooster
Niet te missen
Massabereik
Dagelijks andere tramlijn

 

Waarom kiezen voor Adverteerweb

De reden waarom je zou moeten kiezen voor Adverteerweb is omdat jij niets betaald voor het gebruik van ons platform. Jij als klant betaalt dus puur alleen voor de dienst waar jij uitsluitend voor kiest. Adverteerweb heeft gezorgd voor de complete infrastructuur die in de website is geïmplementeerd, waardoor het jou in staat stelt gemakkelijker een bestelling te kunnen plaatsen.

Uiteindelijk onderaan de streep is het dus voor jou als klant een stuk goedkoper en natuurlijk erg gebruiksvriendelijk. Op deze manier willen wij een streepje voor zijn en compleet focussen op jou als klant om eventuele vragen te kunnen beantwoorden.

 

Recent Nieuws
Offline marketing uitbesteden aan een bureau
Offline marketing uitbesteden aan een bureau Waarom zou je offline marketing uitbesteden aan een bureau? In dit artikel leggen wij je uit waarom dat
Omzet laten groeien door postercampagne
Omzet laten groeien door postercampagne Wil jij ook jouw omzet een tandje bijschalen op een mooie manier van reclame maken? In dit artikel leggen
Meest bekeken
Direct mailing versturen naar al je vaste klanten is waardevol
Direct mailing versturen naar al je vaste klanten is waardevol Om jou klantenbestand die je in de loop der tijd hebt opgebouwd tactisch te
Offline marketing trends
Offline marketing trends Dat trends ontzettend belangrijk zijn is natuurlijk logisch. Jaarlijks vinden er weer nieuwe trends plaats, waar je weer als bedrijf op
Folders verspreiden voor jouw dealernetwerk
Folders verspreiden voor jouw dealernetwerk   Zit jij aangesloten bij een netwerk van dealers en ooit weleens nagedacht over folders verspreiden voor jouw dealernetwerk?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!