• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Feestdagencampagne uitvoeren voor mijn bedrijf

Feestdagencampagne uitvoeren voor mijn bedrijf

 
 

Ben je er over aan het nadenken om een feestdagencampagne uit te voeren voor jouw bedrijf? Dan kunnen wij met zekerheid zeggen dat dit een goede stap is. Lees hieronder in dit artikel waarom het goed is voor jouw bedrijf om een feestdagencampagne op te zetten. Tevens staan er wat tips in die je eventueel kunt meenemen voor jouw volgende campagne. 

feestdagencampagne uitvoeren voor mijn bedrijf

 

Feestdagencampagne uitvoeren voor mijn bedrijf

Ieder jaar moet je er weer in gaan geloven dat er natuurlijk weer de feestperiodes aankomen. Uiteraard kun je niet de feestdagen zomaar voorbij laten gaan zonder dat je enig manier van reclame hebt uitgevoerd. Of je er nou voor kiest om jouw campagne online op te zetten of offline,  dat maakt op zich niet zoveel uit. Probeer het in elk geval goed en doordacht op te zetten, zodat je er profijt uit haalt.

Dit is namelijk een periode in het jaar wat ontzettend belangrijk is en waar je dus zeker op moet gaan inspelen. Je hebt natuurlijk te maken met diverse feestdagen. Denkend aan een Cyber monday, een Black Friday, kerst en natuurlijk oud&nieuw. Dit zijn dagen waar je perfect op mee kunt liften met jouw campagnes. Strooi met interessante kortingen om jouw product of dienst nog sneller en meer aan de man te kunnen brengen.

 

”De belangrijkste periode van het jaar is aangebroken’

 

Welke dienst is geschikt voor mijn bedrijf?

Wij van Adverteerweb zijn gespecialiseerd in offline communicatie. Dan moet je bijvoorbeeld denken aan het verspreiden van jouw drukwerk huis aan huis op basis van postcodes of zakelijke brieven versturen middels een direct mailing campagne. Krant advertenties wegzetten in diverse kranten zoals alle lokale- en landelijke dag- en weekbladen en natuurlijk buitenreclame die je bij ons in 5 stappen weg kunt zetten.

Dan moet je bijvoorbeeld denken aan A0 posters die je langs de weg plaatst, billboards reclame verspreid over alle (snel)wegen, bushokjes reclame etc. Eigenlijk maakt het dus niet uit voor welke dienst je precies gaat, als je maar zichtbaar bent in het straatbeeld. Uiteraard hebben wij diverse mogelijkheden als het gaat om beperkte aantallen die je graag zou willen afnemen. Geen grote limieten met aanhangende grote bedragen die je moet afnemen. Wij zetten namelijk producten weg voor de kleine als grote ondernemer. 

  feestdagencampagne uitvoeren voor mijn bedrijf

 

Mogelijk om met een klein budget te werken?

Uiteraard hanteren wij minimale afnames per campagne, maar het is wel mogelijk om kleinere afnames te hanteren. Zo heb je al een uitvoerende campagne van begin tot eind vanaf €500. Wees altijd secuur met de selectie die je maakt. Weet dus wie jouw doelgroep is en waar jouw doelgroep zich bevindt in het land. Op basis van deze gegevens kunnen we namelijk samen met je mee targetten om de beste locatie voor je uit te zoeken.
 
Door tactisch te werk te gaan, zul je zien dat het ook echt zal gaan werken. Je schiet dus niet met hagel, maar kadert precies jouw doelgroep, waardoor je sneller voor de winst gaat. Het is dus onderaan de streep niet moeilijk om met een klein budget te gaan werken.
 


Hoe snel kan het geregeld worden?

Jouw campagne kan tijdens de feestdagen ontzettend snel neergezet worden. Gemiddeld moet je dan rekening houden met een doorlooptijd van gemiddeld zo’n 1 week. Uiteraard bestaat er voor de dagbladen een doorlooptijd van 2 dagen. Het kan dus al met al ontzettend snel geregeld worden om jouw feestdagencampagne live te zetten. Mocht je nog geen artwork in het bezit hebben, dan kunnen wij uiteraard tegen meerkosten dit voor je uitvoeren.
 
Houdt er dan wel rekening mee dan de doorlooptijd gemiddeld wordt verlengd met een week. Hiervoor kun je ten alle tijden contact met ons opnemen per telefoon, mail of rechtsonder deze pagina via de online live chat waar wij alle dagen op te bereiken zijn.
Recent Nieuws
Gepersonaliseerd drukwerk
Gepersonaliseerd drukwerk Heb je er wel eens over nagedacht om gepersonaliseerd drukwerk te gaan versturen naar al jouw klanten? Heb je het al wel
Goedkoop folders drukken en verzenden
Goedkoop folders drukken en verzenden    Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit
Meest bekeken
Reclameborden langs de weg
Reclameborden langs de weg   Iedereen komt deze reclameborden langs de weg wel dagelijks tegen. De 2-kantsborden die langs de weg staan of de
JA sticker plakken brengt voordelen met zich mee. Wil je weten waarom?
JA sticker plakken brengt voordelen met zich mee. Wil je weten waarom?   Per 01-01-2018 is Amsterdam begonnen met het daadwerkelijk invoeren van de
Offline marketing trends
Offline marketing trends Dat trends ontzettend belangrijk zijn is natuurlijk logisch. Jaarlijks vinden er weer nieuwe trends plaats, waar je weer als bedrijf op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!