• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Waarom buitenreclame goed werkt voor jouw bedrijf

Waarom buitenreclame goed werkt voor jouw bedrijf

 
 

Ooit eens nagedacht om buitenreclame in te zetten voor jouw bedrijf? Deze manier van marketing werkt als geen ander. Hieronder in dit artikel lees je meer informatie over waarom buitenreclame goed werkt voor jouw bedrijf en interessante tips die je wellicht mee kunt nemen voor jouw eerste buitenreclame campagne.

waarom buitenreclame goed werkt voor jouw bedrijf

 

Waarom buitenreclame inzetten voor mijn bedrijf?

Dat je om buitenreclame (OOH) niet omheen kunt staat vast, want iedereen die wordt hiermee dagelijks geconfronteerd. Of je nou je kinderen naar school brengt, met de auto naar het werk gaat of dat je de hond aan het uitlaten bent. Overal zul je buitenreclame opmerken. Dit is nou precies de reden waarom je het zou moeten inzetten. Je wordt er iedere dag mee geconfronteerd op een interessante manier.

Het voordeel van buitenreclame is dat je zelf een straal kunt bepalen van waar je precies jouw boodschap wilt plaatsen. Of je nou een klein aantal afneemt of meteen voor de hele stad. Alles is gewoon mogelijk en snel te regelen. Zo is er de mogelijkheid om een campagne op te zetten in heel Nederland. Of het nou Almere is, Zwolle, Amsterdam, Utrecht of Den haag. Alles is bij Adverteerweb mogelijk.

 

”Val op met je bedrijf door te gaan starten met buitenreclame’

 

Wat zijn de voordelen van buitenreclame 

De voordelen van buitenreclame is dat je een plek reserveert voor de lange termijn. Of het nou een week is of een maand, jouw plek staat vast voor de gekozen periode. In tegenstelling tot online marketing is het zo dat je te maken hebt met concurrenten die naast jou adverteren. Zodra zij met een hoger budget op de proppen komen, wordt jij vervolgens van jouw topposities afgeketst.

Je kunt daar dus niet op bouwen voor de langere termijn, wat dus wel kan met offline marketing. De aanpak van buitenreclame is verder simpel en snel geregeld. Je wordt sneller gezien als A-merk en je betaalt in tegenstelling tot online media ook niet per definitie veel meer qua kosten. Goed om te overwegen dus om jouw boodschap middels buitenreclame aan de man te brengen. 

  waarom buitenreclame goed werkt voor jouw bedrijf

 

Welke mogelijkheden zijn er allemaal op het gebied van buitenreclame?

Of je nou kiest voor een A0 bord die langs de weg staat, een sandwichbord die aan beide kanten bedrukt is, een bushokje met daarin jouw abri advertentie of een reclamereus als een billboard. Bij Adverteerweb is niets te gek. Kies zelf jouw gekozen gebied uit en zie hoeveel aantallen er staan om jouw boodschap aan de man te kunnen brengen. In ons geautomatiseerde overzicht kun je zelf jouw gebied bepalen, de aantallen en ben je uiteindelijk in 5 stappen klaar.
 
Makkelijker kan natuurlijk niet. Wij staan altijd voor je klaar voor al jouw vragen mocht je die hebben tijdens het bestelproces. Of je nou lokaal inzetbaar wilt zijn, of landelijke dekking wilt uitvoeren, alles is mogelijk en vrijwel binnen 3 weken geregeld. Mocht je nog geen ontwerp hebben voor jouw campagne, dan is er de mogelijkheid om dat te laten uitvoeren door ons ontwerpteam. Wij zullen dan op maat een strak en origineel ontwerp gaan maken wat precies aansluit bij jouw wensen. 
 


Wat zijn de gemiddelde kosten voor een buitenreclame campagne?

De gemiddelde kosten voor een buitenreclame campagne kan erg uiteen lopen. Het ligt er uiteindelijk maar net aan wat voor een afname je wilt inboeken, maar als je kijkt naar de gemiddelde kosten zit je ongeveer tussen €2000 – €5000. Uiteraard is er al de mogelijkheid om klaar te zijn met een budget van onder de €1000. Denk er wel goed over na waar je jouw campagne in gaat zetten.
 
Tip: ken jouw doelgroep en weet waar jouw doelgroep zich bevindt. Zodra je deze relevante informatie tot je beschikking hebt, weet je vrijwel precies waar je aan moet denken qua budget voor jouw advertentie campagne. 
Recent Nieuws
Gepersonaliseerd drukwerk
Gepersonaliseerd drukwerk Heb je er wel eens over nagedacht om gepersonaliseerd drukwerk te gaan versturen naar al jouw klanten? Heb je het al wel
Goedkoop folders drukken en verzenden
Goedkoop folders drukken en verzenden    Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit
Meest bekeken
QR-code gebruiken in je marketing
QR-code gebruiken in je marketing Gebruik jij al QR-codes in jouw marketing? Of wil je dat voor het eerst toepassen aan jouw campagnes. In
Doelgroep bereiken met advertenties
Doelgroep bereiken met advertenties Door jouw doelgroep exact te benaderen kun je werken door je doelgroep te bereiken met advertenties. Hieronder in dit artikel
Campagnemateriaal van de laatste landelijke verkiezing
Campagnemateriaal van de laatste landelijke verkiezing Het is belangrijk welk campagnemateriaal van de laatste landelijke verkiezing is gebruikt. Dit om te kijken welke vormen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!