• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Flyers drukken en verspreiden

Flyers drukken en verspreiden

 

Flyers drukken en verspreiden kan heel eenvoudig geregeld worden. Wij van Adverteerweb regelen jouw (landelijke) campagne in een handomdraai. Hieronder meer informatie over de voordelen en tips van het verspreiden van folders en flyers.

 

flyers drukken

 

Waarom flyers drukken en verspreiden een goede optie is

Tegenwoordig de tijd zijn veel ondernemers druk bezig met het opzetten van hun bedrijf, maar vergeten ook naamsbekendheid te maken in hun (nabije) omgeving. Dit is een essentieel onderdeel dat absoluut niet vergeten mag worden. Dan kun je nog zo’n mooi bedrijf hebben die de uitstraling tot in de puntjes verzorgd heeft, maar zolang je niet ”zichtbaar” bent, dan weten mensen jou niet te vinden.

Het grote voordeel van het verspreiden van flyers is dat het betaalbaar is, snel geregeld kan worden en je daarmee een grote doelgroep mee kunt bereiken op basis van jouw keus. Alles wordt uitsluitend verspreid op postcodeniveau die jij zelf kunt aangeven! Houdt er wel rekening mee dat er verandering op de markt plaatsvindt betreft de JA sticker. Alleen woningen met deze sticker mogen bezorgd worden.

 

”Regel jouw flyercampagne in slechts 5 stappen, lokaal of landelijk!”

 

Verschillende vormen van verspreiding

Zodra je een flyer of folder wilt gaan verspreiden kun je een keuze maken uit diverse verspreid-mogelijkheden. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit een verspreiding in het reguliere plastic folderpakket. Dit pakket wordt wekelijks op de deurmat verspreid in heel Nederland. In dit pakket gaan met gemak 15 verschillende folders/flyers en brochures in. Je betaalt het minste geld voor deze verspreiding vanwege het hoge aantal folders en flyers die in dit pakket verwerkt zitten.

Daarnaast is er nog een optie om verspreid te worden in de krant. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld lokaal jouw product aan de man wilt brengen. Ook voor grotere gebieden werkt het uit tot een positief effect. Het grote voordeel ten opzichte van het plastic folderpakket is dat je met maximaal 3 andere flyers verspreid wordt in de krant. Het uiteindelijke resultaat komt dus hoger uit, waardoor er uiteindelijk meer conversie eruit te halen valt.

Wat ook nog een mogelijkheid is die wij aan kunnen bieden is separate verspreiding. Deze manier van verspreiden betekent dat jouw folder of flyer los op de deurmat valt. Doordat het op deze wijze gebeurt wordt jouw folder of flyer altijd gezien en zal alleen al door die reden jouw conversie door het dak laten stijgen. Ongeacht of de flyer wel of niet wordt weggegooid, je raakt ermee geconfronteerd!

 

flyers drukken

 

Tips voor jouw flyercampagne

Meetinstrument: Door er een bon aan toe te voegen die uitgeknipt kan worden, kun je jouw campagne meteen gaan meten hoeveel jij eruit haalt en hoeveel het uiteindelijk heeft opgeleverd.

Formaat: Probeer het zo simpel mogelijk te houden. Mocht je een folder willen hebben, raden wij dat zeker af! Waarom? Je betaalt voor de vouw en jouw flyer wordt kleiner. Door te verspreiden met een A5 of A4 flyer ben je slimmer en goedkoper uit.

Periode: Denk goed na over de periode wanneer jij jouw campagne wilt plaatsen. Uiteraard sta je vrij om jouw campagne op een willekeurig moment weg te zetten, maar het is altijd tactischer om het mee te laten lopen met een eventuele feestdag.

Exclusiviteit: Probeer altijd goed na te denken wat voor campagne je precies wilt inzetten. Door het exclusief te houden, wordt jouw campagne sneller gezien en zal men ook sneller overgaan tot conversie.

Deze 3 opgenoemde tips voor jouw flyer campagne voor jouw bedrijf zijn dus van cruciaal belang. Erg belangrijk dus om deze aandachtspunten mee te nemen zodra je gaat beginnen met een offline communicatie campagne. Zonder deze 3 aandachtspunten zal jouw conversie een stuk lager uitvallen dan als je deze punten wel mee neemt in jouw campagnestrategie. Uiteraard is het altijd mogelijk om samen met ons deze punten te bespreken en vervolgens te verwerken in jouw campagne.

 

flyers drukken

 

Waarom kiezen voor Adverteerweb

De reden waarom je zou moeten kiezen voor Adverteerweb is omdat jij niets betaald voor het gebruik van ons platform. Jij als klant betaalt dus puur alleen voor de dienst waar jij uitsluitend voor kiest. Adverteerweb heeft gezorgd voor de complete infrastructuur die in de website is geïmplementeerd, waardoor het jou in staat stelt gemakkelijker een bestelling te kunnen plaatsen. Uiteindelijk onderaan de streep is het dus voor jou als klant een stuk goedkoper en natuurlijk erg gebruiksvriendelijk. Op deze manier willen wij een streepje voor zijn en compleet focussen op jou als klant om eventuele vragen te kunnen beantwoorden.

Recent Nieuws
Flyer los op de mat
Flyer los op de mat Je ziet en merkt het vast wel steeds vaker. Veel bedrijven stappen over van het reguliere folderpakket naar separate
Bereik miljoenen reizigers
Bereik miljoenen reizigers Wil je in een relatief korte periode zoveel mogelijk mensen bereiken? En met name reizigers? In dit artikel leggen wij je
Meest bekeken
Wat is het gemiddelde reclamebudget
Wat is het gemiddelde reclamebudget   Deze vraag wordt meermaals aangekaart als het gaat om de kosten voor offline campagnes. Het gemiddelde reclamebudget verschilt
Poster frame buitenreclame
Poster frame buitenreclame Wil jij ook shinen met jouw bedrijf doormiddel van effectieve buitenreclame? Tegenwoordig heb je ontzettend veel verschillende middelen om jouw buitenreclamecampagne
Landelijk mijn drukwerk verspreiden huis aan huis
Landelijk mijn drukwerk verspreiden huis aan huis Zit je er aan te denken om jouw drukwerk landelijk huis aan huis te verspreiden? Er zijn

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!