• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Folder voor jouw vakantiepark

Folder voor jouw vakantiepark

 
 

Informatie verspreiden voor jouw vakantiepark is echt een must! Zeker op het vakantiepark zelf moet deze vorm van drukwerk aanwezig zijn. Of het nou gaat om algemene informatie over het park, de activiteiten of eventuele kortingsbonnen die je graag wilt uitdelen aan jouw (nieuwe) bezoekers.

Bekijk hieronder voorbeelden om jouw vakantiepark aantrekkelijker te maken doormiddel van drukwerk.

folder vakantiepark


Waarom folders of flyers leveren voor mijn camping of vakantiepark?

Het simpele antwoord is dat het uiteindelijk gaat om zoveel mogelijk informatie te verspreiden. Drukwerk kun je vasthouden en is makkelijk om mee te nemen. Door folders of flyers te laten drukken voor jouw camping of vakantiepark, kun je bezoekers sneller kennis laten maken met wat je allemaal te bieden hebt op het park of camping.

Bezoekers zitten altijd met een hoop vragen, dus hoe makkelijk is het dan om jouw bezoekers kennis te laten maken met de folders van ieder onderdeel van het park. Of het nou een flyers is, een folder of een brochure bestaande uit meerdere pagina’s. Alles is mogelijk!

 

”Door kortingsbonnen te gebruiken, zul je extra winsten boeken”Tips om jouw folder vorm te geven

Uiteraard is het belangrijk om belangrijke informatie te delen op een folder of flyer voor jouw bezoekers. Maar naast de ”algemene informatie”, is het ook een mogelijkheid om te spelen met folders. Door er meetinstrumenten van te maken kun je terug berekenen hoeveel orders je per dag/per week binnen krijgt.

Je kunt dus bijvoorbeeld kortingsbonnen afdrukken op jouw drukwerk. Door hiermee te gaan spelen kun je dus zien hoeveel bonnen er zijn ingeleverd. Dit kun je bijvoorbeeld koppelen aan de nieuwe bezoekers die aanwezig zijn op het park.

folder vakantiepark

 

Welke maten zijn er allemaal beschikbaar? 

Drukwerk kent vele verschillende formaten. Het is maar net hoeveel informatie je wilt gaan plaatsen op het drukwerk. Zo heb je de keuze uit een A5 formaat, A4 formaat of een A3 gevouwen naar A4 formaat. Dit zijn de meest gekozen producten als het gaat om informatie verspreiden. Hoe groter het oppervlak, hoe meer informatie je er op kwijt kunt. Tevens valt een groter formaat ook meer op en wordt het uiteindelijk minder snel weggegooid.

folder vakantiepark

Welke mogelijkheden zijn er allemaal voor mijn flyer?

Naast het standaard drukken van jouw flyers/folders voor jouw camping of vakantiepark, is er ook de mogelijkheid om jouw folders te gaan verspreiden. Dit kun je op verschillende manieren uitvoeren. Zo heb je de keus uit het huis aan huis folderpakket. Dit pakket is geseald en wordt samen met andere folders en flyers verspreid op de deurmat.

Naast dit pakket bieden wij ook de optie aan om jouw drukwerk te verspreiden in de lokale krant. De flyer of folder wordt max met 3 tot 4 andere folders verspreid. De conversie kans is dus vele malen hoger dan het folderpakket. Naast deze twee pakketten bieden wij ook separate verspreiding aan. Dit houdt in dat jouw folder of flyer los op de deurmat wordt verspreid. Wij noemen dat in onze termen ”enkel-separate verspreiding”.

Het drukwerk wordt echt los verspreid zonder enig ander drukwerk. Deze vorm van verspreiden heeft vrijwel de hoogste ROI ten opzichte van de andere verspreidingen. Of de consument nou wel of niet geïnteresseerd is in jouw flyer of folder… de consument zal het drukwerk toch op moeten pakken om het te bewaren of natuurlijk weg te gooien. Adverteerweb is de enigste landelijke! aanbieder als het gaat om enkel-separate verspreiding.

Mocht je nou zoiets hebben van, ”ja interessant”! Dan verwijzen wij je alvast naar deze bestelpagina om jouw samenstelling rond te kunnen maken in 5 stappen.

Onderstaand de tarieven voor jouw huis aan huis campagne

Formaat + gewichtOplagePrijzen
A5, 135 grams15.000€ 660,00 
A5, 170 grams15.000€ 675,00
A5, 250 grams15.000€ 735,00
A5, 400 grams15.000€ 975,00
Alleen verspreiden15.000€ 570,00


De gemiddelde doorlooptijd

De gemiddelde doorlooptijd voor puur alleen het drukken van jouw folders of flyers, kan meestal al binnen 1 week geregeld worden. Mocht je willen dat jouw flyers of folders ook verspreid moeten gaan worden, dan moet je meestal rekening houden met minimaal 2 weken, van het insturen van jouw artwork, het drukproces totdat jouw flyer of folder uiteindelijk op de deurmat beland.


Waarom kiezen voor Adverteerweb

De reden waarom je zou moeten kiezen voor Adverteerweb is omdat jij niets betaald voor het gebruik van ons platform. Jij als klant betaalt dus puur alleen voor de dienst waar jij uitsluitend voor kiest. Adverteerweb heeft gezorgd voor de complete infrastructuur die in de website is geïmplementeerd, waardoor het jou in staat stelt gemakkelijker een bestelling te kunnen plaatsen.

Uiteindelijk onderaan de streep is het dus voor jou als klant een stuk goedkoper en natuurlijk erg gebruiksvriendelijk. Op deze manier willen wij een streepje voor zijn en compleet focussen op jou als klant om eventuele vragen te kunnen beantwoorden.

Recent Nieuws
Gepersonaliseerd drukwerk
Gepersonaliseerd drukwerk Heb je er wel eens over nagedacht om gepersonaliseerd drukwerk te gaan versturen naar al jouw klanten? Heb je het al wel
Goedkoop folders drukken en verzenden
Goedkoop folders drukken en verzenden    Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit
Meest bekeken
Omzet laten groeien door postercampagne
Omzet laten groeien door postercampagne Wil jij ook jouw omzet een tandje bijschalen op een mooie manier van reclame maken? In dit artikel leggen
Digitaal adverteren op Rotterdam Centraal
Digitaal adverteren op Rotterdam Centraal Digitaal adverteren op Rotterdam Centraal regel je gemakkelijk via Adverteerweb. Wil jij ook schitteren op de de grote digitale
De kracht van adverteren in de krant tijdens de lockdown
De kracht van adverteren in de krant tijdens de lockdown   De krant is een eeuwenoud medium die tot op de dag van vandaag

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!