• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

De gemiddelde kosten voor direct mail marketing

De gemiddelde kosten voor direct mail marketing

 

Het versturen van een direct mailing blijft een van de sterkste ”persoonlijkste” boodschappen die er is. Mocht je als bedrijf nog niet bekend zijn met deze manier van marketing maken, dan zou ik er zeker even in verdiepen. Het is de perfecte manier om (vaste) klanten te benaderen op persoonlijke wijze middels een kaart/envelop via de post. Los verspreid en geadresseerd op de deurmat vallen doe je met direct mail marketing! We hebben onderstaand de gemiddelde kosten van een direct mailing uitgelicht.

 

gemiddelde kosten

 

Direct mail marketing kosten

Onderstaand wat tarieven van verschillende mogelijkheden om jouw direct mailing bij de mensen thuis op de deurmat te krijgen. Adverteerweb verzorgd het direct mail versturen allemaal van begin tot letterlijk aan de deurmat. Alle prijzen zijn incl. print en versturen van jouw direct mail. Mocht je meteen naar de bestelpagina willen gaan klik dan hier.

 

Formaat + gewicht Oplage Prijzen
A5, 135 grams 500 € 445,00 e
A5, 135 grams 1000 € 840,00
A4, 135 grams 500 € 750,00
A4, 135 grams 1000 € 1.400,00
Ontwerp kosten (optie) dubbelzijdig € 195,00

 

Formaat + gewicht Oplage Prijzen
Folder A5, 135 grams 500 € 750,00
Folder A5, 135 grams 1000 € 1.400,00
Folder A4, 135 grams 500 € 1.270,00
Folder A4, 135 grams 1000 € 2.440,00
Ontwerp kosten (optie) dubbelzijdig € 195,00

 

Direct mailing versturen

Bij Adverteerweb is het versturen van jouw direct mail simpel en snel geregeld. In 5 stappen kun je jouw hele campagne in een handomdraai regelen. Uiteraard bieden wij diverse mogelijkheden aan als het gaat om jou boodschap te verzenden. Zo bieden wij jou de mogelijkheid om jouw mailing te versturen middels een ”verzendkaart”. Dit is 1 poststuk wat verzonden wordt. Of het nou gaat om een flyer, folder of brochure, daar kun je jouw eigen keuze in maken.

Daarnaast bieden wij jou ook de mogelijkheid om jouw mailing te verzenden in een seal mailpack. Hier kun je meerdere flyers/folders instoppen en het gezamenlijk verzenden. Ideaal voor veel informatie verzenden, zoals bijvoorbeeld programmaboekjes met bijbehorende informatie!

Naast deze twee mogelijkheden, heb je ook de mogelijkheid om het te versturen in een A5/A4 envelop, voor belangrijke persoonlijke strikte informatie. Alles is uiteindelijk binnen 5 stappen te regelen variërend van 250 stuks oplopend naar grote aantallen zoals 100.000 exemplaren.

 

kosten folders

 

Het ontwerp aanleveren

Mocht je helaas niet in het bezit zijn van een mooi advertentie ontwerp, dan kan Adverteerweb tegen meerkosten van €195 ex btw een op maat gemaakt ontwerp voor jou ontwerpen. Zodra de foto’s en teksten zijn aangeleverd kunnen wij vervolgens aan de gang gaan met het design. Uiteraard is er de mogelijkheid om correcties door te geven waar nodig. Raadpleeg ons hiervoor per telefoon, per mail of via de online chat.

Recent Nieuws
Gepersonaliseerd drukwerk
Gepersonaliseerd drukwerk Heb je er wel eens over nagedacht om gepersonaliseerd drukwerk te gaan versturen naar al jouw klanten? Heb je het al wel
Goedkoop folders drukken en verzenden
Goedkoop folders drukken en verzenden    Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit
Meest bekeken
Clubhouse zakelijk te gebruiken. Alles op een rij. Dit geloof je niet!
Clubhouse zakelijk te gebruiken. Alles op een rij. Dit geloof je niet!     Het zul je vast niet ontgaan zijn dat je de
Wat is het kenmerk van direct marketing?
Wat is het kenmerk van direct marketing? Wil je weten wat het kenmerk is van direct marketing? Daarnaast ook handige tips hoe je direct
Een krant advertentie plaatsen werkt! Check nu onze tips
Een krant advertentie plaatsen werkt! Check nu onze tips Krant advertenties zijn nog steeds populair bij verschillende bedrijven variërend van MKB tot groot bedrijf.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!