• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Reclame maken voor je rijschool met flyer verspreiding

Reclame maken voor je rijschool met flyer verspreiding

 

Ooit kom je op het punt om reclame te gaan maken voor je rijschool, want zeg nou zelf… klanten komen natuurlijk niet voor niets zelf aanwaaien. Alles heeft te maken met reclame maken op de juiste manier. Of het nou betaalde advertenties zijn of mond tot mond reclame. De truc is om veel mensen naar je rijschool te krijgen tegen relatief lage kosten.

Er wordt vaak gezegd dat mond tot mond reclame de beste reclame is. Aan de ene kant zit daar natuurlijk een kern van waarheid in, want dat is op basis van vertrouwen van de persoon die het aan jou doorverteld. Het is een verkapte manier van online reviews, maar dan in real life. Zodra een persoon het vertrouwen heeft gewonnen bij een rijschool, kan dat uiteindelijk krachtig worden doorvertaald naar bekenden om je heen waardoor dat vertrouwen opwerkt.

reclame rijschool


Online recensies wekt vertrouwen op

Zodra nieuwe leerlingen zich willen aanmelden bij een rijschool, wordt er altijd eerst grondig onderzoek gedaan om tot de juiste rijschool te komen. Leerlingen struinen het internet af, of gaan in contact met bekenden die goede ervaringen hebben gehad bij een rijschool in de buurt. Het is daarom verstandig als rijschoolhouder om actief te zijn met het verzamelen van online reviews.

De reviews kun je vragen aan je eigen leerlingen die ze vervolgens kunnen plaatsen op platformen als een Google of een Trustpilot. Zodra je deze stap neemt, dan ben je goed op weg vertrouwen te winnen naar nieuwe toekomstige leerlingen en zal het uiteindelijk omzetten tot conversie.

 

Flyers verspreiden is een MUST

Als je verschillende vormen van reclame hebt geprobeerd, maar nog geen flyer verspreiding, dan raden wij je aan dit zeker even onder de loep te nemen. Het verspreiden van flyers is namelijk een hele goede strategische zet als het gaat om klanten binnenhalen. Zo kun je namelijk op basis van postcodes flyers verspreiden over het hele gebied. Iedereen die in de opgegeven postcodegebied woont, ontvangt dus jouw flyer.

Het voordeel wat Adverteerweb met zich mee brengt, is dat alles onder 1 dak geregeld kan worden. Van het ontwerpen van de flyer, tot het drukwerk en vervolgens het verspreiden van de flyer. Zo zijn ook daar weer verschillende mogelijkheden in. Zo bieden wij het gesealde folder pakket aan, waar jouw flyer wordt samen verpakt met andere flyers.

Een flyer verspreiden in de plaatselijke weekkrant, waarmee je met maximaal 3 andere flyers wordt mee bezorgd. En last but not least; separate bezorging. Dit houdt in dat jouw flyer los op de deurmat verschijnt, zonder andere flyers. De conversie percentage ligt hier vele malen hoger, omdat alleen jouw flyer wordt verspreid. Uiteraard zijn alle 3 de mogelijkheden perfect voor het reclame maken voor je rijschool.

reclame rijschool

omzet brochure

 

Wij houden van praktische tips 😏

Onze checklist ‘De omzetbrochure voor al jouw vragen’ staat vol met zulke makkelijk toepasbare tips.
Een leuke startersgids en een handige checklist voor als je al bezig bent of nog moet beginnen.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Naam(Vereist)


De beste tip voor op een flyer

Uit jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe je de beste flyer op kunt stellen met het beste resultaat. ”informatieve” flyers heeft eigenlijk gezegd geen zin. Mensen hebben hooguit 3 seconden de tijd om een flyer te bekijken, dus met lappen tekst ga je er helaas niet komen. De gouden tip is toch echt clean te werk gaan, dus zonder al te veel poespas op de flyer. Dus: weinig tekst met een duidelijke boodschap.

Als je praat over de beste tip die wij het best kunnen aanraden is dan toch wel de ”kortingsbon”. Je maakt van je flyer als het ware een meetinstrument. Bij iedere inlevering van de kortingsbon kun je natellen hoeveel er zijn ingeleverd, waardoor je een berekening kunt maken of de kosten van de campagne eruit zijn gehaald. Tevens kun je inspelen op de hoeveelheid kortingsbonnen.

Neem nou een McDonalds, die plaatsen een stuk of 10 bonnen tegelijk op de flyer, puur om mensen te lokken. Je kunt ook werken met wekelijkse kortingsbonnen, zodat je de acties een beetje verspreid over de hele maand. Kortom; er zijn een tal van mogelijkheden om een goede ludieke flyer actie op te zetten.

reclame rijschool


Voor de nieuwkomers

Mocht je net een rijschool hebben opgericht en is alles nieuw voor je? Dan is het verstandig om een giveaway eruit te gooien. Door bijv. een lessenpakket er gratis uit te gooien kun je heel veel mensen bereiken als het gaat om reclame maken voor je rijschool. Als je vervolgens terug berekend wat nou daadwerkelijk je eigengemaakte kosten zijn, kun je dat vergelijken met een kostenpost van een campagne wat net zoveel geld kost.

Alleen het grote voordeel is dat je hiermee een hele massa mee aanspreekt, omdat dit iets is waar veel jongeren baat bij hebben. Door dit soort acties (eenmalig) eruit te gooien, gaat het als een lopend vuurtje, waardoor je weer mond tot mond reclame krijgt.

 

Conclusie

Denk vooraf goed na wat je wilt uitbesteden aan budget voor de marketing. Adverteerweb kan jou hierin bijstaan als het gaat om het maximale rendement te halen uit jouw kosten. Wij bieden meerdere marketing tools aan naast alleen het flyer verspreiden. Stap voor stap lopen we samen met jou langs de verschillen om te kijken wat perfect bij je past.

Recent Nieuws
Gepersonaliseerd drukwerk
Gepersonaliseerd drukwerk Heb je er wel eens over nagedacht om gepersonaliseerd drukwerk te gaan versturen naar al jouw klanten? Heb je het al wel
Goedkoop folders drukken en verzenden
Goedkoop folders drukken en verzenden    Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit
Meest bekeken
Hoe zorg ik voor meer verkopen op de webshop?
Hoe zorg ik voor meer verkopen op de webshop? Je hebt een webshop, alleen wilt het maar niet vlotten met het bereik op jouw
De 5 populairste trends voor buitenreclame in 2023
De 5 populairste trends voor buitenreclame in 2023   2020 was het jaar van de thuisbestellingen via online websites. Het was dan ook onvermijdelijk
Voorjaarscampagne voor jouw bedrijf inzetten
Voorjaarscampagne voor jouw bedrijf inzetten    Een voorjaarscampagne voor jouw bedrijf inzetten is een moment die je eigenlijk niet moet missen. Waarom? In dit

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!