• In 5 stappen geregeld
 • Betalen via IDeal of Klarna
 • Campagne binnen 1 week live
 • In 5 stappen geregeld
 • Betalen via IDeal of Klarna
 • Campagne binnen 1 week live

Goedkoop folders drukken en verzenden

Goedkoop folders drukken en verzenden

 
 

Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit artikel leggen wij je alles uit over het goedkoop verspreiden van jouw folders, flyers ofwel drukwerk huis aan huis. Daarnaast ontvang je nog handige tips die je eventueel kunt gaan toepassen op jouw volgende campagne!

goedkoop flyers drukken en verspreiden

 

Effectieve flyers maken zonder je budget te overschrijden

 

 1. Houd het eenvoudig: Het is belangrijk om te onthouden dat minder vaak meer is als het gaat om flyers. Focus op de belangrijkste boodschap die je wilt overbrengen en zorg ervoor dat deze duidelijk en beknopt is. Vermijd ook teveel verschillende lettertypen, kleuren en afbeeldingen die de aandacht afleiden van de belangrijkste boodschap.

 2. Gebruik gratis sjablonen: Er zijn veel websites die gratis sjablonen aanbieden die je kunt gebruiken om je flyer te ontwerpen. Je kunt bijvoorbeeld sjablonen vinden op Canva of Adobe Spark. Deze sjablonen bieden veel verschillende ontwerpen waaruit je kunt kiezen, waardoor je tijd en geld bespaart op het ontwerpen van je eigen flyer.

 3. Kies het juiste formaat: Als je op zoek bent naar een manier om kosten te besparen op het afdrukken van je flyer, kan het kiezen van het juiste formaat helpen. Overweeg om te kiezen voor een kleiner formaat dan een standaard flyer, bijvoorbeeld A5-formaat. Hierdoor bespaar je niet alleen geld op de afdrukkosten, maar ook op de verzendkosten als je de flyers naar verschillende locaties wilt versturen.

 4. Focus op de doelgroep: Zorg ervoor dat je je doelgroep begrijpt en dat je flyer zich richt op hun behoeften en interesses. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat je een specifiek lettertype of kleurenschema kiest dat past bij de doelgroep die je wilt bereiken.

 5. Maak gebruik van witruimte: Witruimte is de lege ruimte op je flyer die helpt om de aandacht te vestigen op de belangrijkste boodschap. Door gebruik te maken van witruimte zorg je ervoor dat je flyer er professioneler uitziet en dat de boodschap beter wordt overgebracht.

 6. Wees creatief: Wees creatief! Dit betekent niet dat je veel geld hoeft uit te geven aan een fancy ontwerp. Het betekent wel dat je speelt met verschillende kleuren, lettertypen en afbeeldingen om iets unieks en aantrekkelijks te creëren dat de aandacht trekt van je doelgroep.

 

”Betaalbaar drukwerk, wijdverspreid resultaat”

 

Slimme manieren om flyers te verspreiden zonder te veel geld uit te geven

 

Overweeg om bepaalde gebieden te targetten op basis van postcodeniveau. Dit kan je helpen om gerichter te adverteren en je boodschap alleen te verspreiden onder mensen die binnen jouw doelgebied wonen.

Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een flyer distributiebedrijf zoals Adverteerweb dat de mogelijkheid biedt om te targetten op basis van postcodegebieden. Zo kun je ervoor zorgen dat je flyers alleen worden verspreid in de gebieden waar je doelgroep zich bevindt. Dit kan je kosten besparen en ervoor zorgen dat je meer resultaat haalt uit je flyer campagne.

Het is wel belangrijk om ervoor te zorgen dat je de juiste postcodegebieden kiest. Analyseer bijvoorbeeld je klantenbestand om te bepalen waar je huidige klanten wonen en waar je potentiële klanten zich bevinden. Zo kun je gerichter targetten en meer resultaat behalen.

Het targetten op postcodegebieden is een slimme manier om je flyer campagne te optimaliseren en kosten te besparen. Het kan je helpen om je boodschap alleen te verspreiden onder mensen die binnen jouw doelgebied wonen, en zo je conversieratio te verhogen.

omzet brochure

 

Wij houden van praktische tips 😏

Onze checklist ‘De omzetbrochure voor al jouw vragen’ staat vol met zulke makkelijk toepasbare tips.

Een leuke startersgids en een handige checklist voor als je al bezig bent of nog moet beginnen.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Naam(Vereist)

goedkoop flyers drukken en verspreiden

 

Hoe je het meeste uit je flyerbudget kunt halen

 

 1. Kies de juiste grootte en papierkwaliteit: Het is belangrijk om de juiste grootte en papierkwaliteit te kiezen voor je flyer. Een flyer van hoge kwaliteit kan ervoor zorgen dat je boodschap beter overkomt bij je doelgroep. Tegelijkertijd wil je ook niet te veel geld uitgeven aan dure papierkwaliteiten en grootte. Kies dus verstandig en zoek naar de juiste balans tussen kwaliteit en kosten.

 2. Houd het ontwerp eenvoudig: Een eenvoudig ontwerp kan ook bijdragen aan het besparen van kosten. Een minimalistisch ontwerp kan er professioneel uitzien en tegelijkertijd kosten besparen op ontwerpkosten. Houd het ontwerp dus eenvoudig en duidelijk, en gebruik alleen de nodige informatie en afbeeldingen.

 3. Maak gebruik van kortingen: Veel drukkerijen bieden kortingen aan op grote bestellingen. Maak gebruik van deze kortingen en bestel je flyers in één keer. Dit kan je helpen om kosten te besparen en om het meeste uit je budget te halen.

 4. Target je doelgroep: Zoals eerder genoemd kun je bepaalde gebieden targetten op basis van postcodeniveau. Dit kan je helpen om gerichter te adverteren en je boodschap alleen te verspreiden onder mensen die binnen jouw doelgebied wonen. Hierdoor voorkom je dat je onnodig veel geld uitgeeft aan het verspreiden van flyers bij mensen die niet geïnteresseerd zijn.

Met deze tips kun je het meeste uit je flyerbudget halen. Zorg ervoor dat je verstandig kiest en dat je je richt op je doelgroep om zo de beste resultaten te behalen. Vergeet niet om je resultaten te meten en je strategie waar nodig aan te passen om zo het beste resultaat te behalen.

 

Hoe je op een goedkope manier indrukwekkende flyers kunt maken en verspreiden

 

Als je goedkoop flyers of folders wilt gaan drukken en verzenden, dan kies je simpelweg voor de simpelste en gemakkelijkste optie. Mocht je geen ontwerp of design hebben, dan zijn er talloze ontwerptools die je kunt inzetten om jouw ontwerp te realiseren. Canva is een voorbeeld hiervan. Deze ontwerptool stelt jou in staat om zelf aan de slag te kunnen gaan op professionele wijze.

Zo heb je alles toch zelf in de hand en kost het je uiteindelijk niets. Zodra je jouw opdracht onderbrengt bij Adverteerweb, heb je de mogelijkheid om uit diverse formaten te kiezen. Kies dan voor optie A5 135 grams. Dit is het kleinste en tevens interessantste formaat in ons assortiment. Daarnaast geldt de minimale oplage van 15.000 huishoudens en kun je een keuze maken uit 3 verschillende verspreidvormen.

Denk aan het folderpakket, enkel-separate verspreiding en verspreiden in de krant. Mocht je willen gaan voor de goedkoopste optie, dan kies je voor het folderpakket.  Op deze manier kun je toch goedkoop te werk gaan zonder dat er al teveel kosten mee gemoeid zijn. 

goedkoop flyers drukken en verspreiden

Recent Nieuws
Flyer los op de mat
Flyer los op de mat Je ziet en merkt het vast wel steeds vaker. Veel bedrijven stappen over van het reguliere folderpakket naar separate
Bereik miljoenen reizigers
Bereik miljoenen reizigers Wil je in een relatief korte periode zoveel mogelijk mensen bereiken? En met name reizigers? In dit artikel leggen wij je
Meest bekeken
Het effect van buitenreclame
Het effect van buitenreclame    Je wilt graag beginnen met jouw campagne, maar je wilt eerst weten wat het effect van buitenreclame is? In
Vergroot je zichtbaarheid met posters
Vergroot je zichtbaarheid met posters Vergroot je zichtbaarheid met posters voor jouw dienst of evenement. Vaak wordt dit onderdeel onderschat, terwijl men eigenlijk niet
De gemiddelde kosten voor direct mail marketing
De gemiddelde kosten voor direct mail marketing   Het versturen van een direct mailing blijft een van de sterkste ”persoonlijkste” boodschappen die er is.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!