• In 5 stappen geregeld
 • Betalen via IDeal of Klarna
 • Campagne binnen 1 week live
 • In 5 stappen geregeld
 • Betalen via IDeal of Klarna
 • Campagne binnen 1 week live

Adverteren in Tubantia

Adverteren in Tubantia

 

Tubantia is een krant die zowel nationaal als internationaal nieuws te bieden heeft, die vervolgens iedereen kent en zich betrokken voelt bij de regio waar zij wonen, leven en werken. Deze krant is een perfect mix voor mensen die een combinatie zoeken tussen ontspanning en uiteraard het laatste nieuws. Een mix van achtergronden, hard nieuws, menselijke verhalen, ontspanning en besteden veel aandacht aan de presentatie ervan. Tevens werd de krant dan ook in 2015 uitgeroepen tot ‘European Newspaper of the Year’. Lees onderstaand artikel om meer te weten over het adverteren in Tubantia!

 

tubantia

 

Direct een offerte aanvragen?

Adverteerweb is specialist op het gebied van krant advertenties. Van klein tot groot formaten in de krant met een landelijk bereik. Uiteraard kunnen wij voor alle edities van Tubantia advertenties verzorgen in een vrij kort tijdsbestek. Voor een offerte aanvraag klik je hier om naar de desbetreffende pagina te gaan. Daarnaast is er ook de gelegenheid om contact op te nemen per telefoon via 085 130 4033 of per email naar info@adverteerweb.nl of via de chat rechtsonder van deze website.

 

Over Tubantia

Tubantia is met trots het regionale nieuwsmerk van het Oosten van het land. De top gedreven redactie haalt iedere dag de beste verhalen uit de regio en weet daarmee de lezers te boeien, te binden en te raken. Met zes edities en tal van specials zit Tubantia in het hart van de doelgroep. Tubantia helpt om het nieuws en de wereld beter te begrijpen. Dit geeft de lezer vertrouwen en zo kan de lezer zijn eigen keuzes maken. Wij denken vanuit de klant en biedt wat jij belangrijk vindt, wat vervolgens dicht bij jou staat, wat je raakt, wat je graag met anderen wilt delen en wat jou verbindt met de wereld om je heen. Dat kan zijn wat je moet weten, wat leuk is om te weten of gewoon wat je leuk vindt om te doen. Hoe dan ook, de krant blijft tot op de dag van vandaag nog steeds in trek en blijft mateloos populair.

De Twentsche Courant Tubantia, vaak afgekort tot Tubantia, is een Nederlands regionaal dagblad dat verschijnt in Twente (en Salland, de Achterhoek, en enkele Duitse plaatsen net over de grens). De oplage bedraagt ongeveer 137.850 abonnees. Sinds 1 november 1999 is het een ochtendkrant. De huidige krant ontstond in 1997 uit de dagbladen Twentsche Courant en Dagblad Tubantia. Dit was een gevolg van de fusie van de Oostelijke Dagbladen Combinatie en Wegener, een fusie die in 1992 werd aangegaan en in 1996 werd afgerond. Sinds 2015 is de Twentsche Courant Tubantia eigendom van De Persgroep, wat in 2019 zijn naam wijzigde naar DPG Media

 

De krant werd in 2015 uitgeroepen tot ‘European Newspaper of the Year’

 

Edities van Tubantia

Buiten de ”hoofd-editie” om, kent Tubantia ook nog sub-titels die verspreid zijn door het hele gebied. Hieronder een opsomming van de totale edities die Tubantia kent:

 • De Twentsche Courant Tubantia editie Achterhoek
 • De Twentsche Courant Tubantia editie Almelo
 • De Twentsche Courant Tubantia editie Enschede
 • De Twentsche Courant Tubantia editie Hengelo
 • De Twentsche Courant Tubantia editie Oldenzaal
 • De Twentsche Courant Tubantia editie West

 

 

Verschijnt in:

Almelo (Overijssel), Berkelland (Gelderland), Borne (Overijssel), Dinkelland (Overijssel), Enschede (Overijssel), Haaksbergen (Overijssel), Hellendoorn (Overijssel), Hengelo (Overijssel), Hof van Twente (Overijssel), Losser (Overijssel), Oldenzaal (Overijssel), Ommen (Overijssel), Oost Gelre (Gelderland), Rijssen-Holten (Overijssel), Tubbergen (Overijssel), Twenterand (Overijssel), Wierden (Overijssel), Winterswijk (Gelderland)

 

tubantia

 

Kosten advertentie in Tubantia

Onderstaand wat tarieven van verschillende advertentieformaten voor de hoofd editie van Tubantia. Uiteraard is het mogelijk om uit meerdere formaten te kiezen. Raadpleeg ons hiervoor per telefoon, mail of online via de chat.

 

Oplage 216.000 Formaat Prijzen
Formaat R2/5VS 104 x 374 € 4.689,00
Formaat R1/4VL 266 x 92 € 3.192,00
Formaat R1/4S 104 x 233 € 3.192,00
Formaat R1/5S 104 x 186 € 2.654,00
Formaat R1/7L 158 x 92 € 2.040,00

 

Tubantia

 

Het ontwerp aanleveren

Mocht je helaas niet in het bezit zijn van een mooi advertentie ontwerp, dan kan Adverteerweb tegen meerkosten van €195 ex btw een op maat gemaakt ontwerp voor jou ontwerpen. Zodra de foto’s en teksten zijn aangeleverd kunnen wij vervolgens aan de gang gaan met het design. Uiteraard is er de mogelijkheid om correcties door te geven waar nodig. Raadpleeg ons hiervoor per telefoon, per mail of via de online chat.

 

Conclusie

Door te adverteren in Tubantia bereik je een enorm groot publiek. Zowel kleine als grote advertenties doen het goed. Regel jouw campagne in een paar stappen via de website en geef alles uit handen. Adverteerweb is een specialist als het gaat om advertenties in de krant plaatsen op landelijk niveau.

Recent Nieuws
Gepersonaliseerd drukwerk
Gepersonaliseerd drukwerk Heb je er wel eens over nagedacht om gepersonaliseerd drukwerk te gaan versturen naar al jouw klanten? Heb je het al wel
Goedkoop folders drukken en verzenden
Goedkoop folders drukken en verzenden    Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit
Meest bekeken
Meer verkopen door offline marketing
Meer verkopen door offline marketing Zit je eraan te denken om offline marketing in te gaan zetten? Heb je er alleen wat vragen over
UFC bereikt jongere doelgroep door samenwerking aan te gaan met TikTok
UFC bereikt jongere doelgroep door samenwerking aan te gaan met TikTok   MMA-promotor UFC is een samenwerking aangegaan, om op deze manier een jongere
Folder voor jouw vakantiepark
Folder voor jouw vakantiepark Informatie verspreiden voor jouw vakantiepark is echt een must! Zeker op het vakantiepark zelf moet deze vorm van drukwerk aanwezig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!