• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Kortingscodes in folder

Kortingscodes in folder

 
 

Iedereen ziet en leest ze wel eens… de folders met de kortingscodes! Wekelijks wordt je eigenlijk wel geconfronteerd met reclamedrukwerk wat gekoppeld staat met een of meerdere kortingscodes. Is dit nou wel of niet slim?

Hieronder leggen we het je uit.

kortingscodes


Voordelen van kortingscodes

Ga je nou puur informatief te werk, of juist heel erg commercieel? Wil je de consument alleen raken met jouw verhaal of ga je voor winst? Alvorens je gaat beginnen aan jouw reclamecampagne is deze vraag ontzettend belangrijk en essentieel.

Zodra je kortingscodes gaat toevoegen aan jouw drukwerk, dan maakt het voor de consument een stuk interessanter. Mensen zijn nou eenmaal dol op korting! Hoe meer korting hoe beter! De grote voordelen van kortingscodes zijn dat je een extra doelgroep aan je verbind. Mensen die alleen maar opzoek zijn naar kortingscodes. 

”Een kortingscode kan jouw omzet een verdubbeling opleveren”


Wanneer kortingscodes toepassen?

Flyers en folders kun je op verschillende manieren uitgeven. Zo heb je de mogelijkheid om puur alleen het drukwerk te gaan produceren en neer te leggen in je eigen salon, restaurant, club of noem maar op. Mensen kunnen het op deze manier als ze er voor openstaan zelf meenemen.

Naast het zelf drukken en neer plaatsen, heb je ook de mogelijkheid om een nog grotere doelgroep te pakken in een relatief korte periode. Deze manier voer je uit middels huis aan huis reclame. Op deze manier kun je zelf bepalen waar, wanneer en hoeveel flyers of folders je wilt gaan verspreiden.

Op deze manier kun je nog makkelijker met data gaan werken op de flyer, zodat de kortingsbon alleen geldig is voor een bepaalde periode, waardoor je de druk min of meer opvoert bij de consument. 

kortingscodes


Meetinstrument toepassen op jouw drukwerk

Door een meetinstrument toe te passen op jouw flyer of folder, kun je letterlijk gaan meten hoeveel bonnen er daadwerkelijk zijn ingeleverd. Dit werkt ideaal voor sommige bedrijven die in een relatief korte periode veel klanten willen hebben.

Ideaal voor nieuwe opkomende bedrijven die te maken hebben met nieuwe kennismakingen. Door (nieuwe) klanten tegemoet te komen, zul je uiteindelijk ook een stukje waardering terugkrijgen. Dit kan zich uiten doordat de kortingscode wordt toegepast of door reviews die online worden geplaatst. Het is dus erg van belang de klant aan jou te verbinden.

kortingscodes


Wat is de gemiddelde doorlooptijd?

Als je gaat voor offline reclame maken via Adverteerweb kun je rekenen op een snelle heldere manier van werken met een snelle doorlooptijd. Door onze wekelijkse grote doorvoeringen kunnen wij last-minute opdrachten mee laten draaien met een gemiddelde doorlooptijd van een week. Mocht je dus op korte termijn willen adverteren dan is dat geen probleem en draaien wij je gewoon mee in het wekelijkse productieproces.


Waarom kiezen voor Adverteerweb

De reden waarom je zou moeten kiezen voor Adverteerweb is omdat jij niets betaald voor het gebruik van ons platform. Jij als klant betaalt dus puur alleen voor de dienst waar jij uitsluitend voor kiest. Adverteerweb heeft gezorgd voor de complete infrastructuur die in de website is geïmplementeerd, waardoor het jou in staat stelt gemakkelijker een bestelling te kunnen plaatsen.

Uiteindelijk onderaan de streep is het dus voor jou als klant een stuk goedkoper en natuurlijk erg gebruiksvriendelijk. Op deze manier willen wij een streepje voor zijn en compleet focussen op jou als klant om eventuele vragen te kunnen beantwoorden.

Recent Nieuws
Reclame maken in Amsterdam
Reclame maken in Amsterdam Ooit nagedacht om reclame te maken midden in Amsterdam? In dit artikel leggen we je uit hoe je precies reclame
Waarom buitenreclame aanstekelijk werkt
Waarom buitenreclame aanstekelijk werkt In dit artikel leggen wij je uit waarom buitenreclame zo aanstekelijk werkt, wat de voordelen ervan zijn en wat eventuele
Meest bekeken
Bereik alleen maar koopwoningen
Bereik alleen maar koopwoningen   Wij krijgen dagelijks de vraag om een gesegmenteerde doelgroep te bereiken. Zo wil het ene bedrijf alleen hun vaste
Hoe krijg ik meer klanten naar mijn winkel? Hierbij een paar TIPS
Hoe krijg ik meer klanten naar mijn winkel? Hierbij een paar TIPS   De afgelopen maanden heeft vrijwel iedere ondernemer in hetzelfde schuitje gezeten.
Promotieactiviteiten voor een bedrijf
Promotieactiviteiten voor een bedrijf Door jouw bedrijf een boost te geven, zijn er een tal van verschillende opties om het aan de man te

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!