• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Reclame maken voor kerst

Reclame maken voor kerst

 
 

Het is altijd belangrijk om vroegtijdig te beginnen aan een campagne. Laat staan als je te maken hebt met een kerstcampagne. In deze periode kun je flinke slagen maken met jouw bedrijf. Bekijk hieronder wat tips voor het reclame maken voor kerst.

reclame maken voor kerst


Reclame maken voor kerst

Kerst is een uitgelezen periode waar je zeker moet gaan knallen als het gaat om een campagne. Speel in op de feestdagen en neem jouw klanten mee in deze reis. Kerst is ouderwets gezellig en mensen worden enorm geprikkeld in deze periode vanwege alle interessante kortingen die om hun oren vliegen.

Bedenk altijd goed van te voren wat voor een campagne je wilt neerzetten in deze periode. Dit vergt nogal wat tijd naast je huidige werkzaamheden, maar dat mag je absoluut niet links laten liggen. 

 

”Op tijd beginnen is het halve werk”

 

Welke diensten zijn er mogelijk

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel marketingmiddelen om in te zetten voor jouw campagne. Zo heb je online marketing en offline marketing. Doordat online de laatste tijd ontzettend opgehyped wordt en er iedere dag nieuwe bureaus bijkomen, wordt het steeds minder interessant. Door de vele oplopende concurrentie kan het ook nog eens een nekslag betekenen voor jouw campagne.

Er wordt veelal naar ”views” en ”clicks” gekeken, wat je in tegenstelling met offline marketing totaal niet hebt. Je betaald voor wat je daadwerkelijk krijgt. Bij Adverteerweb zijn wij alleen gespecialiseerd in offline marketing. In 5 gemakkelijke stappen kun je jouw campagne in een keer doorvoeren, zonder tussenkomst van derden.

Zo bieden wij diverse diensten aan zoals het verspreiden van flyers huis aan huis en gepersonaliseerde direct mailings die verstuurd kunnen worden. Daarnaast bieden wij advertenties aan voor in krant bij zowel alle dag- en weekbladen van heel Nederland. Ook bieden wij daarnaast buitenreclame aan op het gebied van bushokjes, A0 borden en billboards. Deze offline marketing middelen zijn ontzettend interessant en kunnen al binnen 3 weken gerealiseerd worden.

reclame maken voor kerst


Wat is de gemiddelde doorlooptijd?

De gemiddelde doorlooptijd van een campagne die door ons wordt uitgevoerd zit gemiddeld op 2 weken. Uiteraard kan er hier een daar nog een wijziging plaatsvinden om het eventueel met spoed te regelen. Zo is er eventueel de mogelijkheid om het te switchen naar 1 week. Dit is vrij snel en wordt dan ook meer maatwerk.

Doordat Adverteerweb meerdere doorvoeringen heeft per week, kan er op tijd aan de knoppen gedraaid worden om dit soort snelle campagnes alsnog door te kunnen zetten. Erg interessant dus voor jou als ondernemer als je een bepaalde snelle deadline alsnog moet gaan halen. 

reclame maken voor kerst

 

Waarom kiezen voor Adverteerweb

De reden waarom je zou moeten kiezen voor Adverteerweb is omdat jij niets betaald voor het gebruik van ons platform. Jij als klant betaalt dus puur alleen voor de dienst waar jij uitsluitend voor kiest. Adverteerweb heeft gezorgd voor de complete infrastructuur die in de website is geïmplementeerd, waardoor het jou in staat stelt gemakkelijker een bestelling te kunnen plaatsen.

Uiteindelijk onderaan de streep is het dus voor jou als klant een stuk goedkoper en natuurlijk erg gebruiksvriendelijk. Op deze manier willen wij een streepje voor zijn en compleet focussen op jou als klant om eventuele vragen te kunnen beantwoorden.

Recent Nieuws
Een overheidsverspreiding uitvoeren?
Een overheidsverspreiding uitvoeren? Ben jij met jouw organisatie voornemend om een overheidsverspreiding uit te voeren? Bij Adverteerweb kunnen wij ervoor zorgen dat jullie poststuk
Kosten billboard reclame langs de snelweg
Kosten billboard reclame langs de snelweg   Als bedrijf wil je natuurlijk weten wat de kosten precies zijn om te adverteren middels een billboard.
Meest bekeken
Campagne in Utrecht
Campagne in Utrecht Zit je er ook over na te denken om een campagne in Utrecht uit te voeren? In dit artikel leggen wij
Buitenreclame en festivals gaan perfect samen. Bekijk hier onze TIPS
Buitenreclame en festivals gaan perfect samen. Bekijk hier onze TIPS     Daar sta je dan op het festival met je biertje in je
Beste manier om te adverteren
Beste manier om te adverteren Wil jij weten wat de beste manier is om te adverteren voor jouw bedrijf? Je hebt tegenwoordig de tijd

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!