• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Een krant advertentie plaatsen werkt! Check nu onze tips

Een krant advertentie plaatsen werkt! Check nu onze tips

advertentie krantKrant advertenties zijn nog steeds populair bij verschillende bedrijven variërend van MKB tot groot bedrijf. Een gros van de mensen onder ons geeft aan krant advertenties een verouderd marketing instrument te vinden. Dat komt omdat de krant al decennia lang mee gaat met onze samenleving en print verouderd ten opzichte van online marketing. De reden waarom het nog steeds enorm in trek is bij bedrijven, komt door het feit dat de tarieven interessant zijn. Daarnaast vertegenwoordigen de kranten een eigen doelgroep.


Welke verschillen zijn er precies?

Zo bestaan er twee varianten; de dagbladen en de weekbladen. De dagbladen zijn de varianten waar men een abonnement op heeft en een vaste doelgroep vertegenwoordigd. De weekkranten zijn gratis, maar bezitten ook een grote groep lezers die wekelijks de krant lezen. Tot en met de dag van vandaag zitten de dag- en weekbladen nog steeds boordevol met advertenties en ontkom je er niet aan. Dit zal de komende periode zo blijven en alleen maar weer gaan toenemen zodra de corona crisis voorbij is.

advertentie krant


Voordelen van een krant advertentie

Een advertentie in de krant brengt veel voordelen met zich mee. Zo heb je zelf de mogelijkheid om een formaat uit te kiezen die aansluit op jouw wensen en vervolgens kunt afstemmen op jouw budget. Daarnaast heb je de optie om op de voorpagina te kunnen staan, in het midden van de krant of op de achterpagina.

Zodra je er voor kiest in de weekkrant te adverteren, dan adverteer je lokaal. Alle mensen in je lokale omgeving zien je advertentie voorbij komen. Op deze manier kun je jouw eigen omgeving triggeren die praktisch bij jou om de hoek wonen.

Uiteindelijk draait het erom dat een advertentie er toe bijdraagt jouw naamsbekendheid te vergroten. Adverteerweb kan jou hierin bijstaan, tegen relatief lage kosten voor een hoog bereik.

omzet brochure

 

Wij houden van praktische tips 😏

Onze checklist ‘De omzetbrochure voor al jouw vragen’ staat vol met zulke makkelijk toepasbare tips.
Een leuke startersgids en een handige checklist voor als je al bezig bent of nog moet beginnen.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Naam(Vereist)


Inspelen op de actualiteit

Het andere bijkomend voordeel is dat je met jouw advertentie kunt inspelen op de actualiteit. Of het nou feestdagen zijn, of een WK die wordt gespeeld. Binnen een week kun je een advertentie plaatsen dat gelinkt staat met hetgeen van wat er op dat moment een HOT item is.


Wat kan Adverteerweb jou bieden

Wij zijn specialist als het gaat om krant advertenties. Je kunt bij ons terecht voor zowel dag- als weekbladen. Daarnaast kun je ervoor kiezen dit in te stellen op korte termijn, of inplannen voor de lange termijn. Als je een jaarcampagne hebt uitgestippeld is het verstandig om voor de laatste keuze te gaan, om de data’s alvast vast te laten leggen.

Houdt er namelijk altijd rekening mee met het feit dat er meestal niet geleverd kan worden op korte termijn als het om feestdagen gaat. Dit voorkom je dus door het van te voren in te plannen. Bijkomend voordeel is dat er wordt gekeken naar het grotere plaatje en dat er gewerkt kan worden met een eventuele korting.

Recent Nieuws
Gepersonaliseerd drukwerk
Gepersonaliseerd drukwerk Heb je er wel eens over nagedacht om gepersonaliseerd drukwerk te gaan versturen naar al jouw klanten? Heb je het al wel
Goedkoop folders drukken en verzenden
Goedkoop folders drukken en verzenden    Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit
Meest bekeken
Goedkoop reclame maken voor je bedrijf
Goedkoop reclame maken voor je bedrijf   Om zoveel mogelijk kosten te drukken probeer je meestal voor de makkelijkste weg te gaan. Zo ook
Waarom buitenreclame goed werkt voor jouw bedrijf
Waarom buitenreclame goed werkt voor jouw bedrijf    Ooit eens nagedacht om buitenreclame in te zetten voor jouw bedrijf? Deze manier van marketing werkt
Kaartje versturen naar klanten
Kaartje versturen naar klanten   Ooit eens over nagedacht jouw klanten persoonlijk te benaderen middels een kaartje? Een geadresseerde kaart verstuurd per post gedrukt

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!