• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Een krant advertentie plaatsen werkt! Check nu onze tips

Een krant advertentie plaatsen werkt! Check nu onze tips

advertentie krantKrant advertenties zijn nog steeds populair bij verschillende bedrijven variërend van MKB tot groot bedrijf. Een gros van de mensen onder ons geeft aan krant advertenties een verouderd marketing instrument te vinden. Dat komt omdat de krant al decennia lang mee gaat met onze samenleving en print verouderd ten opzichte van online marketing. De reden waarom het nog steeds enorm in trek is bij bedrijven, komt door het feit dat de tarieven interessant zijn. Daarnaast vertegenwoordigen de kranten een eigen doelgroep.


Welke verschillen zijn er precies?

Zo bestaan er twee varianten; de dagbladen en de weekbladen. De dagbladen zijn de varianten waar men een abonnement op heeft en een vaste doelgroep vertegenwoordigd. De weekkranten zijn gratis, maar bezitten ook een grote groep lezers die wekelijks de krant lezen. Tot en met de dag van vandaag zitten de dag- en weekbladen nog steeds boordevol met advertenties en ontkom je er niet aan. Dit zal de komende periode zo blijven en alleen maar weer gaan toenemen zodra de corona crisis voorbij is.

advertentie krant


Voordelen van een krant advertentie

Een advertentie in de krant brengt veel voordelen met zich mee. Zo heb je zelf de mogelijkheid om een formaat uit te kiezen die aansluit op jouw wensen en vervolgens kunt afstemmen op jouw budget. Daarnaast heb je de optie om op de voorpagina te kunnen staan, in het midden van de krant of op de achterpagina.

Zodra je er voor kiest in de weekkrant te adverteren, dan adverteer je lokaal. Alle mensen in je lokale omgeving zien je advertentie voorbij komen. Op deze manier kun je jouw eigen omgeving triggeren die praktisch bij jou om de hoek wonen.

Uiteindelijk draait het erom dat een advertentie er toe bijdraagt jouw naamsbekendheid te vergroten. Adverteerweb kan jou hierin bijstaan, tegen relatief lage kosten voor een hoog bereik.

omzet brochure

 

Wij houden van praktische tips 😏

Onze checklist ‘De omzetbrochure voor al jouw vragen’ staat vol met zulke makkelijk toepasbare tips.
Een leuke startersgids en een handige checklist voor als je al bezig bent of nog moet beginnen.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Naam(Vereist)


Inspelen op de actualiteit

Het andere bijkomend voordeel is dat je met jouw advertentie kunt inspelen op de actualiteit. Of het nou feestdagen zijn, of een WK die wordt gespeeld. Binnen een week kun je een advertentie plaatsen dat gelinkt staat met hetgeen van wat er op dat moment een HOT item is.


Wat kan Adverteerweb jou bieden

Wij zijn specialist als het gaat om krant advertenties. Je kunt bij ons terecht voor zowel dag- als weekbladen. Daarnaast kun je ervoor kiezen dit in te stellen op korte termijn, of inplannen voor de lange termijn. Als je een jaarcampagne hebt uitgestippeld is het verstandig om voor de laatste keuze te gaan, om de data’s alvast vast te laten leggen.

Houdt er namelijk altijd rekening mee met het feit dat er meestal niet geleverd kan worden op korte termijn als het om feestdagen gaat. Dit voorkom je dus door het van te voren in te plannen. Bijkomend voordeel is dat er wordt gekeken naar het grotere plaatje en dat er gewerkt kan worden met een eventuele korting.

Recent Nieuws
Reclame maken in Amsterdam
Reclame maken in Amsterdam Ooit nagedacht om reclame te maken midden in Amsterdam? In dit artikel leggen we je uit hoe je precies reclame
Waarom buitenreclame aanstekelijk werkt
Waarom buitenreclame aanstekelijk werkt In dit artikel leggen wij je uit waarom buitenreclame zo aanstekelijk werkt, wat de voordelen ervan zijn en wat eventuele
Meest bekeken
Een paascampagne voor jouw bedrijf
Een paascampagne voor jouw bedrijf   Regel een paascampagne voor jouw bedrijf via Adverteerweb in een handomdraai! Wil je weten waarom je het beste
Marketing jaarplanning voor komend jaar inplannen
Marketing jaarplanning voor komend jaar inplannen Zodra het jaar weer bijna in zicht is, is het wederom even goed om de marketing jaarplanning voor
Reclame maken voor kerst
Reclame maken voor kerst Het is altijd belangrijk om vroegtijdig te beginnen aan een campagne. Laat staan als je te maken hebt met een

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!