• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Naamsbekendheid vergroten met je bedrijf

Naamsbekendheid vergroten met je bedrijf

 

Naamsbekendheid vergroten met je bedrijf is van essentieel belang. Je kunt uiteraard ervoor kiezen om geen reclame te maken en wachten totdat je klanten zelf aan komen waaien. Om dit proces te versnellen is het van belang dit op te pakken doormiddel van marketing. Adverteerweb is een partij die gespecialiseerd is in offline communicatie en jouw bedrijf prima kan helpen met succesvolle offline campagnes. In onderstaand artikel geven wij je wat tips!

 

naamsbekendheid

 

Waarom naamsbekendheid maken met je bedrijf?

Iedere ondernemer wilt zijn of haar producten verkopen aan de massa. Dit kun je doen door af te wachten totdat mensen naar je zaak toekomen, of door zelf actie te gaan ondernemen doormiddel van versnelde marketingactiviteiten die je gaat inzetten. Uiteraard investeer je een bepaald bedrag in jouw marketingwerkzaamheden, maar met de insteek daar minimaal het dubbele ermee uit te kunnen halen.

 

Voordelen van het creëren van naamsbekendheid

Het voordeel van het creëren van het vergroten van jouw naamsbekendheid is dat mensen je gaan zien en dat je op een gegeven moment ”talk of the town” wordt. Zodra de bal gaat rollen ontstaat er mond-tot-mond reclame en dat is precies wat je wilt hebben. Om daar te komen is het belangrijk daar tijd te investeren door versnelde marketingwerkzaamheden op toe te passen.

 

naamsbekendheid

 

Online of offline?

Tegenwoordig praat iedereen over online, waardoor het lijkt alsof offline marketing een ondergeschoven kindje begint te worden. Het nadeel van online is dat er meer concurrentie bij komt, waardoor je uiteindelijk meer zal gaan betalen omdat je tegen elkaar opbokst, zonder dat je de garantie hebt conversie te draaien. Offline reclame daarentegen is tastbaar, wat voor veel mensen belangrijker is als het om aankopen draait.

Als je in een relatief kort tijdsbestek een grote groep mensen wilt bereiken, dan is offline communicatie een perfect mediamiddel. Denkend aan bushokjes reclame die prominent langs de weg staan en volop verlicht zijn in de avond. Deze manier van reclame maken wordt ook wel A-reclame genoemd. Of je nou centraal geplaatst wilt worden of in diverse wijken, alles bij Adverteerweb is mogelijk.

 

Hoe snel kan het geregeld worden

Tijd is geld en dat weten wij als geen ander. Het is belangrijk om genoeg tijd te investeren in de boodschap van jouw campagne. De uitvoer kan bij Adverteerweb in een handomdraai geregeld worden in maar liefst 5 stappen. Binnen twee weken kan jouw campagne zichtbaar getoond worden. Hetzij via bushokjes reclame, folder verspreiding, direct mailing of een advertentie in de krant.

 

Conclusie

Het is dus onderaan de streep belangrijk om na te gaan wie jouw doelgroep is, waar jouw doelgroep zich bevindt en wat je er uiteindelijk ervoor over hebt qua budget. Door dit specifiek na te lopen, kan het jou een flinke besparing opleveren. Wij van Adverteerweb kunnen jou hier prima in adviseren en jou perfect bijstaan als het gaat om offline communicatie!

 

Recent Nieuws
Reclame maken in Amsterdam
Reclame maken in Amsterdam Ooit nagedacht om reclame te maken midden in Amsterdam? In dit artikel leggen we je uit hoe je precies reclame
Waarom buitenreclame aanstekelijk werkt
Waarom buitenreclame aanstekelijk werkt In dit artikel leggen wij je uit waarom buitenreclame zo aanstekelijk werkt, wat de voordelen ervan zijn en wat eventuele
Meest bekeken
Reclame maken voor woningverkoop
Reclame maken voor woningverkoop   Ben je als makelaar van plan een (nieuwe) marketingstrategie te bedenken, maar kom je er toch niet helemaal uit?
Klanten binden aan je bedrijf
Klanten binden aan je bedrijf Je hebt tegenwoordig erg veel manieren om klanten te binden voor jouw bedrijf. Je hebt de keuze uit online
Landelijk traditioneel adverteren
Landelijk traditioneel adverteren Doordat tegenwoordig veelal wordt geadverteerd op online basis, wordt landelijk traditioneel adverteren in sommige gevallen vergeten. Hierbij wat interessante voorbeelden om

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!