• In 5 stappen geregeld
 • Betalen via IDeal of Klarna
 • Campagne binnen 1 week live
 • In 5 stappen geregeld
 • Betalen via IDeal of Klarna
 • Campagne binnen 1 week live

Ocean reclamemast uitvoeren voor je bedrijf

Ocean reclamemast uitvoeren voor je bedrijf

 
 

Van plan om een Ocean reclamemast uit te voeren voor je bedrijf? In dit artikel vindt je informatie over de voor- en nadelen van reclamemasten die je kunt inzetten voor jouw bedrijf. Daarnaast extra tips die wellicht interessant kunnen zijn voor jouw campagne.

ocean reclamemast uitvoeren voor je bedrijf

 

Wat is een reclamemast?

Reclamemasten zijn een populaire manier om reclame te maken, omdat ze een breed bereik hebben en ook ‘s nachts zichtbaar zijn. Ze kunnen worden opgesteld in gebieden met een hoge voetgangers- of autoverkeer, zodat ze door veel mensen kunnen worden gezien. Reclamemasten kunnen ook worden gebruikt om informatie te verstrekken, bijvoorbeeld over evenementen, diensten of producten die beschikbaar zijn in de buurt.

Er zijn verschillende soorten reclamemasten, afhankelijk van de toepassing. Sommige reclamemasten zijn bijvoorbeeld speciaal ontworpen om te worden gebruikt in winkelcentra, terwijl andere worden gebruikt langs wegen. Reclamemasten kunnen ook worden opgesteld op openbare plaatsen zoals parkeerterreinen, zodat ze zichtbaar zijn voor mensen die naar een bepaald gebied rijden.

Reclamemasten kunnen ook verschillende vormen hebben. Sommige reclamemasten zijn bijvoorbeeld rechthoekig of vierkant, terwijl andere rond of cilindrisch zijn. Reclamemasten kunnen ook worden voorzien van verschillende soorten verlichting, zodat ze ook ‘s nachts zichtbaar zijn.

Er zijn regels en voorschriften waaraan reclamemasten moeten voldoen, afhankelijk van de locatie waar ze worden opgesteld. Deze regels kunnen bijvoorbeeld betrekking hebben op de grootte en het ontwerp van de reclamemast, evenals op de afstand tot andere gebouwen of wegen. Het is belangrijk om deze regels te volgen om ervoor te zorgen dat de reclamemast veilig en toepasselijk is voor de omgeving waarin hij wordt geplaatst.

 

”Voordelig en opvallend je merk laten zien doe je met een reclamemast”

 

Waarom een reclamemast inzetten voor je bedrijf?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen een reclamemast gebruiken:

 1. Zichtbaarheid: Reclamemasten zijn meestal hoog genoeg om zichtbaar te zijn vanuit een grote afstand, wat betekent dat ze een breed bereik hebben. Dit maakt ze ideaal voor het maken van reclame voor producten, diensten of evenementen die mensen in de buurt moeten weten.

 2. 24-uurszichtbaarheid: Reclamemasten kunnen worden voorzien van verlichting, zodat ze ook ‘s nachts zichtbaar zijn. Dit maakt ze geschikt voor het maken van reclame voor producten of diensten die 24 uur per dag beschikbaar zijn.

 3. Grote bereik: Reclamemasten kunnen worden opgesteld in gebieden met een hoog voetgangers- of autoverkeer, zodat ze door veel mensen kunnen worden gezien. Dit maakt ze geschikt voor het maken van reclame voor producten of diensten die gericht zijn op een groot publiek.

 4. Flexibiliteit: Reclamemasten kunnen worden opgesteld op verschillende plaatsen, afhankelijk van de doelgroep die men wil bereiken. Dit maakt ze geschikt voor het maken van reclame voor producten of diensten die gericht zijn op specifieke doelgroepen of locaties.

 5. Duurzaamheid: Reclamemasten zijn gemaakt van staal of aluminium, wat betekent dat ze duurzaam en bestand zijn tegen weersinvloeden. Dit maakt ze geschikt voor het maken van reclame voor producten of diensten op de lange termijn.

omzet brochure

 

Wij houden van praktische tips 😏

Onze checklist ‘De omzetbrochure voor al jouw vragen’ staat vol met zulke makkelijk toepasbare tips.
Een leuke startersgids en een handige checklist voor als je al bezig bent of nog moet beginnen.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Naam(Vereist)

ocean reclamemast uitvoeren voor je bedrijf

 


Het verschil tussen reclamemasten en bushokjes reclame

Reclamemasten en bushokjesreclame zijn twee verschillende manieren om reclame te maken. Hieronder staan enkele verschillen tussen deze twee:

 1. Hoogte: Reclamemasten zijn meestal veel hoger dan bushokjesreclame. Reclamemasten kunnen bijvoorbeeld tientallen meters hoog zijn, terwijl bushokjesreclame meestal op ooghoogte of lager is.

 2. Locatie: Reclamemasten kunnen worden opgesteld op verschillende plaatsen, zoals langs wegen, op parkeerterreinen of in winkelcentra. Bushokjesreclame wordt meestal geplaatst bij bushokjes, zodat mensen die wachten op het openbaar vervoer de reclame kunnen zien.

 3. Doelgroep: Reclamemasten kunnen een breed bereik hebben en worden gezien door een wisselend publiek. Bushokjesreclame is gericht op mensen die wachten op het openbaar vervoer en kan daarom een specifiekere doelgroep bereiken.

 4. Regelgeving: Er zijn regels en voorschriften waaraan reclamemasten moeten voldoen, afhankelijk van de locatie waar ze worden opgesteld. Bushokjesreclame is meestal onderworpen aan andere regelgeving, zoals bijvoorbeeld de afmetingen van de reclameboodschap of de plaatsing van de reclame.

 5. Kosten: Het opstellen van een reclamemast kan duur zijn, vooral als deze moet worden geïnstalleerd op een locatie met specifieke eisen of beperkingen. Bushokjesreclame is meestal goedkoper dan reclamemasten, omdat deze op een kleinere schaal wordt gebruikt.


Hoeveel passanten bereiken gemiddeld een reclamemast?

Het is moeilijk om een exact aantal passanten te bepalen die een reclamemast bereiken, omdat dit afhankelijk is van verschillende factoren, zoals de locatie van de mast, het tijdstip van de dag, het weer en het type reclame dat wordt uitgezonden.

Een belangrijke factor die bepaalt hoeveel mensen een reclamemast zullen zien, is de locatie van de mast. Als de mast op een drukke weg staat die veel voetgangers en verkeer trekt, zullen waarschijnlijk meer mensen de reclame zien. Als de mast echter op een minder drukke plek staat, zoals in een woonwijk of op het platteland, zullen waarschijnlijk minder mensen de reclame zien.

Het tijdstip van de dag kan ook van invloed zijn op het aantal mensen dat de reclame ziet. Als de reclame ‘s nachts wordt uitgezonden, zullen waarschijnlijk minder mensen de reclame zien dan als het overdag wordt uitgezonden.

Het weer kan ook van invloed zijn op het aantal mensen dat de reclame ziet. Als het bijvoorbeeld regent of sneeuwt, zullen waarschijnlijk minder mensen de reclame zien omdat ze misschien liever binnen blijven of hun hoofd bedekken om zich te beschermen tegen het weer.

Tenslotte kan het type reclame dat wordt uitgezonden van invloed zijn op het aantal mensen dat de reclame ziet. Sommige reclames zijn aantrekkelijker of opvallender dan andere, en dit kan ervoor zorgen dat meer mensen de reclame opmerken.

Het is dus moeilijk om een gemiddeld aantal passanten te bepalen dat een reclamemast bereikt, omdat dit afhankelijk is van verschillende factoren die kunnen variëren van mast tot mast en van dag tot dag.

ocean reclamemast voor je bedrijf

Recent Nieuws
Posters & Affichage
Posters, wildplakken & Affichage Wil je op een nieuwe interessante, snelle en relatief goedkope manier naam maken voor jouw product, dienst, evenement of festival?
Adverteren in winkelcentra
Adverteren in winkelcentra Winkelcentra zijn meer dan alleen plekken om te winkelen; het zijn sociale ontmoetingsplaatsen waar mensen samenkomen, ervaringen delen en nieuwe producten
Meest bekeken
Folders verspreiden voor mijn makelaardij
Folders verspreiden voor mijn makelaardij   Folders verspreiden voor jouw makelaardij kan veel opleveren. Uiteraard is het een mooie manier van (nieuwe) woningen presenteren,
Kosten voor adverteren in de krant
Kosten voor adverteren in de krant   Snel en effectief reclame maken wat in een vrij korte periode veel op kan opleveren? Denk dan
Begin het jaar met een campagne
Begin het jaar met een campagne Om het jaar te starten met je bedrijf is het raadzaam om te beginnen met een campagne eruit

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!