• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Verspreid vuurwerkfolders huis aan huis

Verspreid vuurwerkfolders huis aan huis

 
 

Ieder jaar vindt er weer een oud&nieuw plaats waar ook weer volop wordt geknald. Om jouw vuurwerk goed aan de man te kunnen brengen hebben wij 1 goede tip: ”verspreid vuurwerkfolders huis aan huis”. Bekijk hieronder meer informatie over dit onderwerp en wat tips.

verspreid vuurwerkfolders huis aan huis


Waarom vuurwerkfolders huis aan huis verspreiden?

Door jouw verkoop te laten verlopen middels folders zul je merken dat jouw vuurwerkverkoop een stuk sneller gaat. Het voordeel is dat je de flyers al eerder kunt laten verspreiden in tegenstelling tot de echte winkelverkoop, die pas 1 dag voor oud&nieuw open mag. Via de folders kun je werken met bestelformulieren die vervolgens ingevuld kunnen gaan worden en verstuurd kunnen worden.

Op deze manier kun je al bestellingen inboeken en eventueel inpakken en klaarleggen, wat weer tijd scheelt. Er zijn complete groepen die niet kunnen wachten tot dat het vuurwerkfoldertje door de brievenbus verschijnt. Je doet er dus enorm goed aan om hiermee aan de slag te gaan, mocht je het nog nooit eerder hebben gedaan. 

 

”Meer bereik is meer omzet’

 

Kiezen tussen een flyer of een folder?

Uiteindelijk draait het natuurlijk om de boodschap. Wat zet je er precies op en hoeveel zet je er precies op. Het voordeel van een folder is dat het bestaat uit 4 kantjes. Bij een flyer heb je ruimte op de voor- en achterkant. Je kunt dus veel meer kwijt op een folder, wat interessanter is zodra je een grote collectie hebt.  Voor actieaanbiedingen en verspreidingen die vaker plaats moeten vinden, zoals iedere week, dan raden we aan om een flyer te gaan verspreiden.

Het is een stuk goedkoper, sneller uitvoerbaar en werkt als een tierelier. Mocht je zelf geen ontwerper zijn, dan kunnen wij je helpen een ontwerp op te zetten. Wij hebben een ontwerpteam die gespecialiseerd is in dit soort designs. 

  verspreid vuurwerk folders huis aan huis

 

Wat is de beste afname?

Bekijk eerst jouw eigen gebied. Waar komen jouw klanten precies vandaan en welke straal wil je daarin extra meenemen. Kijk daarnaast ook naar jouw concurrenten waar zij precies zijn gevestigd. Uiteraard is het slim om een complete straal rondom jouw gebied te pakken, omdat je op deze manier echt iedereen aanspreekt. Naast dat jouw flyer of folder is verspreid, wordt het vervolgens ook verspreid van mond tot mond wat het nog extra interessanter maakt. De minimale afname die wij bij Adverteerweb hanteren is 15.000 flyers. 
 


Hoe snel kan mijn campagne geregeld worden?

Om een snelle indicatie te geven; wij kunnen ervoor zorgen dat jouw campagne compleet uitgevoerd kan worden binnen twee weken. Daar zit zowel het drukproces bij in en de verzending van jouw drukwerk wat huis aan huis verspreid wordt. Dan ga je er wel vanuit dat het wordt verspreid middels het reguliere folderpakket.
 
Mocht je ervoor kiezen om voor een andere verspreidoptie te gaan, dan is het ook mogelijk om te gaan voor exclusieve verspreiding oftewel separate verspreiding. Jouw folder of flyer wordt dan los verspreid op de deurmat. Dit kan zowel lokaal, regionaal of landelijk uitgevoerd worden via Adverteerweb.
Recent Nieuws
Gepersonaliseerd drukwerk
Gepersonaliseerd drukwerk Heb je er wel eens over nagedacht om gepersonaliseerd drukwerk te gaan versturen naar al jouw klanten? Heb je het al wel
Goedkoop folders drukken en verzenden
Goedkoop folders drukken en verzenden    Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit
Meest bekeken
Personeelsadvertentie krant
Personeelsadvertentie krant    Het is tegenwoordig helaas niet meer zo makkelijk om snel en het juiste personeel te vinden. Hiervoor moet je meer werk
Reclame maken voor themapark
Reclame maken voor themapark Richting de zomer wordt alles weer mooi en gezelliger. Het weer zit weer vollop in de lift en de vakanties
Campagne voeren gemeenteraadsverkiezingen
Campagne voeren gemeenteraadsverkiezingen Campagne voeren voor de gemeenteraadsverkiezingen komt ieder jaar weer naar voren. Het is enorm belangrijk om krachtig in de belangstelling te

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!