• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Verspreid vuurwerkfolders huis aan huis

Verspreid vuurwerkfolders huis aan huis

 
 

Ieder jaar vindt er weer een oud&nieuw plaats waar ook weer volop wordt geknald. Om jouw vuurwerk goed aan de man te kunnen brengen hebben wij 1 goede tip: ”verspreid vuurwerkfolders huis aan huis”. Bekijk hieronder meer informatie over dit onderwerp en wat tips.

verspreid vuurwerkfolders huis aan huis


Waarom vuurwerkfolders huis aan huis verspreiden?

Door jouw verkoop te laten verlopen middels folders zul je merken dat jouw vuurwerkverkoop een stuk sneller gaat. Het voordeel is dat je de flyers al eerder kunt laten verspreiden in tegenstelling tot de echte winkelverkoop, die pas 1 dag voor oud&nieuw open mag. Via de folders kun je werken met bestelformulieren die vervolgens ingevuld kunnen gaan worden en verstuurd kunnen worden.

Op deze manier kun je al bestellingen inboeken en eventueel inpakken en klaarleggen, wat weer tijd scheelt. Er zijn complete groepen die niet kunnen wachten tot dat het vuurwerkfoldertje door de brievenbus verschijnt. Je doet er dus enorm goed aan om hiermee aan de slag te gaan, mocht je het nog nooit eerder hebben gedaan. 

 

”Meer bereik is meer omzet’

 

Kiezen tussen een flyer of een folder?

Uiteindelijk draait het natuurlijk om de boodschap. Wat zet je er precies op en hoeveel zet je er precies op. Het voordeel van een folder is dat het bestaat uit 4 kantjes. Bij een flyer heb je ruimte op de voor- en achterkant. Je kunt dus veel meer kwijt op een folder, wat interessanter is zodra je een grote collectie hebt.  Voor actieaanbiedingen en verspreidingen die vaker plaats moeten vinden, zoals iedere week, dan raden we aan om een flyer te gaan verspreiden.

Het is een stuk goedkoper, sneller uitvoerbaar en werkt als een tierelier. Mocht je zelf geen ontwerper zijn, dan kunnen wij je helpen een ontwerp op te zetten. Wij hebben een ontwerpteam die gespecialiseerd is in dit soort designs. 

  verspreid vuurwerk folders huis aan huis

 

Wat is de beste afname?

Bekijk eerst jouw eigen gebied. Waar komen jouw klanten precies vandaan en welke straal wil je daarin extra meenemen. Kijk daarnaast ook naar jouw concurrenten waar zij precies zijn gevestigd. Uiteraard is het slim om een complete straal rondom jouw gebied te pakken, omdat je op deze manier echt iedereen aanspreekt. Naast dat jouw flyer of folder is verspreid, wordt het vervolgens ook verspreid van mond tot mond wat het nog extra interessanter maakt. De minimale afname die wij bij Adverteerweb hanteren is 15.000 flyers. 
 


Hoe snel kan mijn campagne geregeld worden?

Om een snelle indicatie te geven; wij kunnen ervoor zorgen dat jouw campagne compleet uitgevoerd kan worden binnen twee weken. Daar zit zowel het drukproces bij in en de verzending van jouw drukwerk wat huis aan huis verspreid wordt. Dan ga je er wel vanuit dat het wordt verspreid middels het reguliere folderpakket.
 
Mocht je ervoor kiezen om voor een andere verspreidoptie te gaan, dan is het ook mogelijk om te gaan voor exclusieve verspreiding oftewel separate verspreiding. Jouw folder of flyer wordt dan los verspreid op de deurmat. Dit kan zowel lokaal, regionaal of landelijk uitgevoerd worden via Adverteerweb.
Recent Nieuws
Offline marketing uitbesteden aan een bureau
Offline marketing uitbesteden aan een bureau Waarom zou je offline marketing uitbesteden aan een bureau? In dit artikel leggen wij je uit waarom dat
Omzet laten groeien door postercampagne
Omzet laten groeien door postercampagne Wil jij ook jouw omzet een tandje bijschalen op een mooie manier van reclame maken? In dit artikel leggen
Meest bekeken
Campagne maken voor politieke partijen
Campagne maken voor politieke partijen   Wil jij voor jouw politieke partij snel en eenvoudig een campagne uitzetten? Of het nou gaat om een
Wat kost een advertentie in een huis aan huis blad?
Wat kost een advertentie in een huis aan huis blad?    Ben jij ook zo benieuwd wat het eigenlijk kost om een advertentie te
OOH marketing inzetten
OOH marketing inzetten Ooit nagedacht om OOH marketing reclame in te zetten? Oftewel Out of Home reclame. Deze vorm van reclame valt onder offline

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!