• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Offline marketing trends

Offline marketing trends

 
 

Dat trends ontzettend belangrijk zijn is natuurlijk logisch. Jaarlijks vinden er weer nieuwe trends plaats, waar je weer als bedrijf op in kunt spelen. Zodra je niet meegaat met de trends loop je gewoonweg achter en zul je niet scoren op de langere termijn. Bekijk hieronder wat trends voor de komende periode op het gebied van offline communicatie.

offline marketing trends


Wat zijn offline marketing trends?

Trends zijn hot en trending en zijn een belangrijk onderdeel bij reclame maken. Je wilt vernieuwend uit de hoek komen met jouw bedrijf om een zo verfrissend mogelijk beeld neer te zetten. Toch is het altijd voor de meeste bedrijven lastig om met de trends mee te gaan.

Omdat het juist zo vernieuwend is, maakt dat het spannender. Het is goed en belangrijk om juist met de trends mee te gaan. Trends kunnen zitten in de manier van offline buitenreclame of juist in het ontwerp. 

 

”Trends zijn een belangrijk onderdeel van jouw campagne”

 

De combinatietrend

Als wij uitgaan van welke trend wij enorm veel zien toenemen het afgelopen jaar, is dat wij de combinatietrend toepassen. Dit houdt in dat je niet 1, maar 2 reclamemiddelen tegelijkertijd in zet. Het voordeel hiervan is, is dat je een hele journey pakt die van begin tot eind achter de (potentiele) klant gaat.

Om te beginnen bij de bushokjes reclame die veelvuldig ingezet wordt, tot letterlijk de huis aan huis flyer die los op de deurmat verspreid wordt. We merken bij Adverteerweb dat de vraag alleen maar groter wordt op basis van deze combinatie.

offline marketing trends


Het gemiddelde budget voor een campagne

Het gemiddelde budget ligt voor een startcampagne op zo’n €500,00 excl. btw Voor dit bedrag kun je al rekenen van een minimale afname per pakket. Het belangrijkste zit hem niet in het budget, maar wetend in welk gebied je het wilt uitbesteden.

Zodra je weet waar jouw klanten vandaan komen scheelt het al een hele hoop qua extra kosten. Het wilt dus uiteindelijk niet zeggen dat je met meer budget ook een slimmere campagne neerzet met meer omzet. Onze experts staan klaar om deze informatie met je te delen.

  
Waarom kiezen voor Adverteerweb

De reden waarom je zou moeten kiezen voor Adverteerweb is omdat jij niets betaald voor het gebruik van ons platform. Jij als klant betaalt dus puur alleen voor de dienst waar jij uitsluitend voor kiest. Adverteerweb heeft gezorgd voor de complete infrastructuur die in de website is geïmplementeerd, waardoor het jou in staat stelt gemakkelijker een bestelling te kunnen plaatsen.

Uiteindelijk onderaan de streep is het dus voor jou als klant een stuk goedkoper en natuurlijk erg gebruiksvriendelijk. Op deze manier willen wij een streepje voor zijn en compleet focussen op jou als klant om eventuele vragen te kunnen beantwoorden.

Recent Nieuws
Reclame maken in Amsterdam
Reclame maken in Amsterdam Ooit nagedacht om reclame te maken midden in Amsterdam? In dit artikel leggen we je uit hoe je precies reclame
Waarom buitenreclame aanstekelijk werkt
Waarom buitenreclame aanstekelijk werkt In dit artikel leggen wij je uit waarom buitenreclame zo aanstekelijk werkt, wat de voordelen ervan zijn en wat eventuele
Meest bekeken
Flyers verspreiden voor franchisenemers
Flyers verspreiden voor franchisenemers   Ben jij franchisenemer en zit je erover na te denken om drukwerk te verspreiden voor jullie als franchisenemers? Wij
Reclame maken op straat
Reclame maken op straat   Wil je luid en duidelijk op straat gezien worden met jouw advertentiecampagne? Wil daarnaast ook niet al teveel geld
Hoogste attentiewaarde doormiddel van separate bezorging
Hoogste attentiewaarde doormiddel van separate bezorging   Je wilt met jouw bedrijf natuurlijk de hoogste attentiewaarde bereiken bij jouw potentiële klanten. Hoe pak je

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!