• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Omzet laten groeien door postercampagne

Omzet laten groeien door postercampagne

 
 

Wil jij ook jouw omzet een tandje bijschalen op een mooie manier van reclame maken? In dit artikel leggen wij je het een en ander uit op het gebied van postercampagnes. Daarnaast wat praktische tips die je eventueel mee kunt nemen naar jouw volgende campagne.
 

omzet laten groeien door postercampagne

 

Wat is precies een postercampagne?

Een postercampagne is niets meer dan een abri/a0 poster laten hangen in diverse gebieden zodat jouw product of dienst onder de aandacht wordt gebracht. Je hebt uiteraard diverse formaten om jouw boodschap naar buiten te brengen. Een abri formaat wordt in de meeste gevallen gebruikt bij bushokjes reclame en mupi’s die verspreid staan door de stad.

A0 posters worden in de meeste gevallen ingelijst en is qua formaat net een slag kleiner dan de Abri. Postercampagnes kun je op allerlei verschillende manieren inzetten voor jouw bedrijf. Of het nou gaat om een speciaal product die meer naamsbekendheid moet krijgen of een korting die je eruit wilt gooien. 

 

”Een postercampagne is in een mum van tijd geregeld”

 

Wat voor boodschap breng je naar buiten?

Zoals eigenlijk hierboven al vermeld staat, het maakt niet uit waarvoor je precies een postercampagne voor wilt inzetten. De campagnes lopen ontzettend uiteen van bioscoopfilms, tot de opening van een nieuw restaurant of een nieuwe fiets wat gelanceerd wordt. Het kan echt alle kanten op. Het is belangrijk bij een postercampagne dat je het wel overzichtelijk houdt.

Als je kijkt naar het formaat van een Abri, dan kun je daar aardig wat informatie op kwijt. De kunst is om juist niet veel informatie erop te zetten. Gebruik de ruimte voor mooi beeldmateriaal en een gave slogan wat precies aansluit bij jouw product of dienst. Het aantal passanten wat dagelijks in aanraking komt met jouw campagne, wordt ongeveer 2 tot 3 seconden in aanraking gebracht. Dit is gemiddeld berekend en waar je dus eigenlijk van uit kunt gaan. Houdt het dus heel kort. Een slogan, beeldmateriaal en een websiteadres waar men terecht kan voor jouw product of dienst.

omzet brochure

 

Wij houden van praktische tips 😏

Onze checklist ‘De omzetbrochure voor al jouw vragen’ staat vol met zulke makkelijk toepasbare tips.
Een leuke startersgids en een handige checklist voor als je al bezig bent of nog moet beginnen.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Naam(Vereist)

omzet laten groeien door postercampagne

 


Verschillende soorten postercampagnes

Er zijn uiteraard verschillende soorten postercampagnes die je kunt uitvoeren. Bij Adverteerweb heb je de mogelijkheid uit de bekendste en de betere postercampagnes. Zo bieden we A0 borden aan. Deze posters zijn ingelijst en zul je vaak zien tegenkomen op bepaalde plekken langs de weg zoals elektriciteitskastjes/huisjes. Dit zijn toplocaties waar je van kunt uitgaan dat deze 100% gezien worden door de mensen.

Of je nou als passant met de fiets bent, met de auto of de hond aan het uitlaten bent. Je komt deze borden echt overal tegen. Naast de A0 borden bieden we ook bushokjes reclame aan, oftewel abri reclame. Deze vorm van reclame maken wordt vaak gezien als A-merk reclame. Dit vanwege de grote labels die altijd in dit soort campagnes naar voren komen.

MKB bedrijven doen juist daar hun profijt mee, doordat zij dan ook groot aangezien worden. Naast deze twee vormen van campagnes bieden wij ook 2-kantsborden aan. Dit worden ook wel sandwichborden genoemd. Deze posters vindt je aan de rand van de autowegen aan beide kanten. Je betaalt uitsluitend per bord, waarnaar je 2 posters ervoor terugkrijgt. Deze borden worden ook vaak ingezet voor beurzen, feesten en festivals. Prima reclame om op de korte termijn data’s naar buiten te brengen.


Hoe snel kan het worden geregeld?

Een dergelijke postercampagne kan op een vrij korte termijn wel worden geregeld. Onder een korte termijn wordt binnen twee weken verstaan. Daarin zit uiteraard het productieproces bij inbegrepen en de plaatsing van de campagnes. Mocht het artwork nog niet klaar zijn of helemaal nog niet in het bezit zijn, dan kunnen wij er ook voor zorgen dat er een pakkend ontwerp gemaakt kan worden, samen met ons ontwerpteam.

We zullen gezamenlijk alles doornemen om een zo goed mogelijk beeld van jullie organisatie weg te zetten. We denken graag mee om samen tot een mooi eindresultaat te komen.

omzet laten groeien door postercampagne

 


Voordelen van zaken doen met Adverteerweb

Het voordeel om zaken te doen met een partij als Adverteerweb is dat alles geautomatiseerd is. Wij hebben er bewust voor gekozen om daar op in te spelen, zodat wij meer tijd en aandacht kunnen geven aan jou als klant. Jouw bestelling kun je gemakkelijk in 5 stappen realiseren van begin tot eind. Dit stukje gemak zal jou als partij tijd en dus ook geld besparen.

Uiteraard kunnen we altijd met je mee kijken en samen bekijken of nog meer wensen zijn die uitgeschreven moeten worden. Naast het stukje gemak zijn wij ook ten alle tijden te bereiken op 085 130 4033, via de mail info@adverteerweb.nl of online via de chat!

Recent Nieuws
Flyer los op de mat
Flyer los op de mat Je ziet en merkt het vast wel steeds vaker. Veel bedrijven stappen over van het reguliere folderpakket naar separate
Bereik miljoenen reizigers
Bereik miljoenen reizigers Wil je in een relatief korte periode zoveel mogelijk mensen bereiken? En met name reizigers? In dit artikel leggen wij je
Meest bekeken
Meer verkopen door offline marketing
Meer verkopen door offline marketing Zit je eraan te denken om offline marketing in te gaan zetten? Heb je er alleen wat vragen over
Digitale schermen in Amsterdam
Digitale schermen in Amsterdam Wil je reclame maken op digitale schermen in Amsterdam? En met name op Amsterdam Centraal station? In dit artikel leggen
Direct mail met kerst
Direct mail met kerst Een direct mail versturen met kerst is zeker een marketingmiddel om over na te denken. Persoonlijke zakelijke post is iets

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!