• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Personeel werven met flyer

Share

Personeel werven met flyer

 

Personeel zoeken kan erg lastig zijn op dit moment. Vooral veel horecaondernemers kampen hiermee en weten niet hoe zij aan de (juiste) personeel moeten komen. Door corona hebben veel bedrijven hun tent op slot moeten gooien, maar zijn er tegelijkertijd ook weer veel nieuwe bedrijven bijgekomen, wat weer nieuwe baantjes oplevert voor bijvoorbeeld de jongeren. Hieronder geven we je wat tips hoe je personeel kunt werven met een flyer.

 

personeel gezocht

 

Personeel op de juiste manier binnenhalen

Om de juiste personeel binnen te halen voor jouw bedrijf is er tegenwoordig heel wat voor nodig om de juiste mensen over de streep te trekken. Tegenwoordig de tijd zijn er ontzettend veel nieuwe bedrijven bijgekomen, wat heel veel werk oplevert. Vooral onder de jongeren is er veel werk bijgekomen. Daar waar de meeste jongeren vroeger een bijbaantje hadden als krantenbezorger of horecamedewerker, is het tegenwoordig veel fietswerk. Grote namen zoals Uber, Thuisbezorgd of de nieuwe opkomende flitsbezorgers zorgen ervoor dat ze het aantrekkelijk maken voor de jongeren. Doordat er veel keus is uit werk, kan het aan de andere kant weer veel problemen opleveren.

 

”Tekort aan mensen is de nieuwe crisis”

 

Waarom precies een flyer?

Omdat de laatste tijd veel bedrijven online een advertentie plaatsen als het om personeel gaat, is het misschien ook wel een goed idee eens verder te gaan kijken dan alleen online (facebook) advertenties. Dit soort advertenties leveren misschien veel bekijks op, maar halen uiteindelijk niets binnen, waardoor je onderaan de streep alleen maar geld kwijt bent. Dit is dus eigenlijk een heel slecht idee. Flyers verspreiden is al jaren een interessant middel om jouw boodschap naar buiten te brengen. Of het nou gaat om een advertentie, of dat je personeel zoekt… je kunt er echt alle kanten mee op.

Zo bieden wij diverse mogelijkheden om jouw flyer op de deurmat te krijgen. Je kunt ervoor kiezen om in het folderpakket mee te gaan, of in een krant ingestoken te worden of los op de deurmat verspreid te worden. overal zit natuurlijk een ander prijskaartje aan, maar de mogelijkheden zijn er.

 

personeel werven

 

Aan wat voor kosten moet ik precies aan denken?

De minimale afname die je bij Adverteerweb moet afnemen zijn 15.000 flyers. Een starttarief kan al beginnen bij een €650 excl btw. Kies je voor een A5 flyer, een A4 flyer of ga je voor een complete brochure bestaande uit 4 pagina’s. De kosten zijn uiteraard belangrijk, maar het uiteindelijke doel waar het om gaat is de juiste personeel binnenhalen. Probeer dus extra creatief om te gaan over hoe je de boodschap naar buiten wilt gaan brengen. Hou het zo simpel mogelijk, zodat mensen behoefte hebben naar meer informatie, pas dan is de boodschap geslaagd. Al heb je nog zo’n groot budget en verspreid je in meerdere regio’s… als de boodschap niet aankomt heb je onderaan de streep nog steeds niet je doel behaalt.

 

 

Wat is de gemiddelde doorlooptijd?

Het 5 stappen proces op basis van onze online tool, maakt het stukken eenvoudiger om een campagne te plaatsen. Het kost weinig tijd om een (landelijke) campagne weg te zetten en je hebt het uiteindelijk zelf in de hand. Zo kun je spelen met de kosten door gebieden te schrappen of juist bij te plaatsen. De gemiddelde doorlooptijd is 1 week. In deze periode zorgen wij ervoor dat de folder of flyer zowel gedrukt als verspreid is. Mocht je jouw boodschap nog sneller willen verspreiden, trek dan bij ons aan de bel en wij gaan kijken wat we op dat moment voor je kunnen betekenen.

Recent Nieuws
Ontwerp van jouw billboard reclame
Ontwerp van jouw billboard reclame Billboard reclames zijn tegenwoordig de tijd vrijwel overal te zien. Waar je ook rijd, loopt of fietst… je komt
Vormgeving van jouw abri campagnes
Vormgeving van jouw abri campagnes Iedereen komt deze opvallende abri campagnes wel tegen op straat. Of je nou naar je werk toe gaat, naar
Meest bekeken
Huis aan huis kranten nog steeds waanzinnig populair
Huis aan huis kranten nog steeds waanzinnig populair   De wekelijkse krant die iedere week gratis bij alle Nederlanders op de deurmat belandt, blijkt
Reclame maken voor woningverkoop
Reclame maken voor woningverkoop   Ben je als makelaar van plan een (nieuwe) marketingstrategie te bedenken, maar kom je er toch niet helemaal uit?
Reclame maken voor mijn schildersbedrijf
Reclame maken voor mijn schildersbedrijf   Meer klanten binnenhalen komt helaas niet zomaar aanwaaien. Dit geldt ook voor jouw (nieuwe) schildersbedrijf. Er zijn verschillende

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Volg ons

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!