• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Reclame maken in parkings

Reclame maken in parkings

 
 

Ooit gedacht om jouw bedrijf te laten schitteren in parkeergarages? Reclame in parkeergarages ofwel reclame maken in parkings/parkingreclame kan echt een boost geven aan jouw bedrijf. In dit artikel leggen wij je uit waarom je ook juist de focus moet leggen op deze vorm van buitenreclame

reclame maken in parkings

 

De voordelen van parkingreclame

 

Als bedrijf kun je voordeel halen uit reclame maken in parkeergarages. Het biedt de mogelijkheid om je merk en producten te promoten aan een groot publiek, bestaande uit potentiële klanten die zich op die locatie bevinden. Dit is uniek omdat het je de kans geeft om de aandacht te trekken van consumenten op een moment dat ze wachten op hun auto of op zoek zijn naar een parkeerplaats.

Bovendien is het publiek in parkeergarages vaak ontspannen, waardoor ze geneigd zijn om meer aandacht te besteden aan de omgeving en daarmee ook aan jouw reclameboodschap. Kortom, reclame in parkeergarages biedt jou als bedrijf de mogelijkheid om je doelgroep effectief en efficiënt te bereiken.

 

”Aan reclame in parkeergarages wordt meer aandacht gegeven”

 

Waarom zou je moeten adverteren in parkeergarages

 

Er zijn een aantal redenen waarom bedrijven zouden moeten overwegen om te adverteren in parkeergarages:

  1. Bereik: Parkeergarages zijn een plaats waar veel mensen zich verzamelen, en het biedt bedrijven de kans om hun boodschap aan een groot publiek te communiceren.

  2. Doelgroepbereik: Het publiek in parkeergarages is vaak op zoek naar een parkeerplek of wachtend op hun auto, wat betekent dat ze meer tijd hebben om te kijken en te luisteren naar de omgeving waarin ze zich bevinden.

  3. Onbezorgd en ontspannen sfeer: Mensen in parkeergarages zijn vaak in een comfortabele en ontspannen sfeer, waardoor ze geneigd zijn om meer aandacht te besteden aan de reclameboodschappen in hun omgeving.

  4. Unieke kans: Reclame in parkeergarages is een unieke kans om je boodschap op een effectieve en efficiënte manier te communiceren aan een specifieke doelgroep.

omzet brochure

 

Wij houden van praktische tips 😏

Onze checklist ‘De omzetbrochure voor al jouw vragen’ staat vol met zulke makkelijk toepasbare tips.

Een leuke startersgids en een handige checklist voor als je al bezig bent of nog moet beginnen.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Naam(Vereist)

reclame maken in parkings

 

De beste locaties

 
Alle schermen in de parkeergarages zijn met zorg uitgekozen en hebben stuk voor stuk topplekken waar men kan adverteren; bij in/uitrijden, bij voetvangers- in uitgang, in het trappenhuis en bij de betaalautomaat. Je kunt er eigenlijk niet meer omheen zodra je een parkeergarage binnenwandelt. De 80 grote parking LEDschermen hangen verspreid in alle grote gebieden van Nederland.
 
Dit zorgt ervoor dat er een enorm groot netwerk ontstaat op het gebied van parkingreclame. Het grootste voordeel in tegenstelling tot digitale reclameborden die buiten staan, bieden de reclameborden in parkeergarages ”full motion reclame” oftewel beweegbaar beeld.
 
De kosten variëren vanaf €135 voor een bord in een parkeergarage. De minimale afname voor parkingreclame zijn 10 borden die afgenomen moeten worden.

 

Een parking is waar een journey begint en eindigt

 

Adverteren in parkeergarages is van begin tot einde interessant, omdat het bedrijven de kans biedt om hun boodschap op een effectieve manier aan een groot publiek te communiceren. Dit omvat het bereiken van consumenten vanaf het moment dat ze de parkeergarage binnenkomen, tot aan het moment dat ze uitrijden. Hierdoor krijgen bedrijven de kans om hun merk en producten te versterken en te communiceren met hun doelgroep op een unieke manier.

Bovendien hebben mensen in parkeergarages tijd om de omgeving te waarnemen, waaronder de reclameboodschappen, omdat ze vaak wachten op hun auto of op zoek zijn naar een parkeerplaats. Dit betekent dat ze geneigd zijn om meer aandacht te besteden aan de boodschap en zich die beter te herinneren. Kortom, reclame in parkeergarages is van begin tot einde interessant voor bedrijven omdat het een unieke kans biedt om de aandacht te trekken en de boodschap te communiceren aan een groot publiek op een effectieve manier.

reclame maken in parkings

Recent Nieuws
Gepersonaliseerd drukwerk
Gepersonaliseerd drukwerk Heb je er wel eens over nagedacht om gepersonaliseerd drukwerk te gaan versturen naar al jouw klanten? Heb je het al wel
Goedkoop folders drukken en verzenden
Goedkoop folders drukken en verzenden    Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit
Meest bekeken
Snel een campagne opzetten
Snel een campagne opzetten   Wil jij als organisatie snel een campagne opzetten? Geen onnodige tijd besteden aan langdurige projecten, maar op een korte
Tips voor de beste folder
Tips voor de beste folder Zit je eraan te denken om een folder te laten maken, maar weet je eigenlijk niet goed wat de
Reclame maken in de buurt
Reclame maken in de buurt Door reclame te maken in de buurt ben je altijd verzekerd van succes. Lokaal adverteren is en blijft een

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!