• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Advertentiemogelijkheden in Zuid Holland

Advertentiemogelijkheden in Zuid Holland

 
 

De advertentiemogelijkheden in Zuid Holland zijn er zeker. Zo zijn er verschillende manieren om jouw product of dienst offline onder de aandacht te brengen. Hieronder in dit artikel leggen we jou uit welke mogelijkheden er precies te vinden zijn in Zuid Holland.

advertentiemogelijkheden in zuid holland


Welke mogelijkheden zijn er beschikbaar?

In Zuid Holland zijn er verschillende mogelijkheden uit te voeren op het gebied van offline marketing. Zo biedt Adverteerweb het verspreiden van folders en flyers aan die huis aan huis worden verspreid op basis van postcodeniveau. Daarnaast is het mogelijk om zakelijke post te versturen middels een direct mailing. Ook bieden wij alle landelijke dag- en weekbladen aan van heel Nederland, waaronder Zuid Holland.

Je hebt verschillende kranten tot je beschikking waar je uit kunt kiezen. Ga je voor het betaalde dagblad met een vaste groep lezers, of kies je voor de gratis weekkrant die iedereen gratis en iedere week op de deurmat krijgt? Naast al deze opties is er ook de mogelijkheid om buitenreclame uit te voeren in Zuid Holland. Je moet dan denken aan A0 kliklijsten die langs de weg staan, of bushokjes reclame.

Daarnaast bieden wij ook de grote reclamezuilen aan oftewel billboards die zowel langs de standaard autowegen staan als de snelwegen. Er zijn dus een tal van mogelijkheden tot je beschikking om een goede keus te maken op het gebied van offline marketing in Zuid Holland.

 

”Ga je voor een regio, ga dan voor combinatiemarketing’

 

Offline reclame ten opzichte van online reclame

De verschillen van offline ten opzichte van online, is dat je met online tegenwoordig ontzettend veel concurrentie hebt in iedere branche die je maar kunt bedenken. Je moet goed nagaan wat je budget is bij online en daar aan vast blijven houden. Bedenk goede Strategieën om een zo goed mogelijke campagne neer te zetten. In tegenstelling tot offline is dat je 24/7 een week lang (minimaal) compleet zichtbaar bent.
 
Je werkt niet met adblockers of andere ruis van jouw concurrentie. Je bent verzekerd voor wat je daadwerkelijk krijgt. Wel is het zo met offline marketing dat je er goed over moet gaan nadenken wat voor boodschap je naar buiten wilt brengen en op welke manier je het doet. Daarnaast speelt de periode er ook in mee. Mocht je voor een groter gebied gaan zoals het compleet vermarkten van jouw product of dienst in Zuid Holland, ga dan voor combinatiemarketing. 

 

advertentiemogelijkheden in zuid holland


Het voordeel van wegreclame in Zuid Holland

Deze manier van reclame maken is ontzettend interessant. Wegreclame kan een mega grote boost aan jouw campagne geven, ook op korte termijn. Waarom? Deze manier van reclame maken valt gewoon erg op. Als je praat over wegreclame zet je meestal de combinatie in van A0 bordframes en sandwichborden langs weg. Of je nou met je auto van A naar B rijdt, met de hond uit gaat, naar je werk rijdt of naar school fietst.
 
Alle dagelijkse bezigheden worden letterlijk geconfronteerd met deze marketinginstrumenten. Het is dus echt een grote aanrader om deze manier van marketing in te zetten voor jouw product of dienst. Houdt er uiteraard wel rekening mee dat je niet teveel informatie weggeeft op zo’n posterbord. De reden hiervan is dat het gewoonweg niet gelezen wordt.
 
Mensen lopen, fietsen of rijden er langs en dan hebben ze gemiddeld 2 seconden om naar de boodschap te kijken. In deze 2 seconden moet het duidelijk zijn om welk bedrijf het gaat, wat de boodschap is en waar ze terecht kunnen voor het product of dienst. 
 


Enkele tips voor een pakkend ontwerp 

Zoals hierboven al omschreven is het verstandig om jouw ontwerp zo kort en bondig mogelijk te houden. Je omschrijft niet het hele verhaal van wat jij precies wilt gaan verkopen, maar vertel het in 1 simpele zin/slogan. Daarnaast spreekt een beeld meer dan duizend woorden, dus werk met een pakkende foto die alles uitstraalt waar jouw product of dienst voor staat. Daarnaast een extra tip; val op! Dit doe je door de juiste ”converterende” kleuren te gebruiken. Kleuren die men aanspreekt, waardoor ze getriggerd raken en sneller over willen gaan tot aankoop!
Recent Nieuws
Gepersonaliseerd drukwerk
Gepersonaliseerd drukwerk Heb je er wel eens over nagedacht om gepersonaliseerd drukwerk te gaan versturen naar al jouw klanten? Heb je het al wel
Goedkoop folders drukken en verzenden
Goedkoop folders drukken en verzenden    Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit
Meest bekeken
Een paascampagne voor jouw bedrijf
Een paascampagne voor jouw bedrijf   Regel een paascampagne voor jouw bedrijf via Adverteerweb in een handomdraai! Wil je weten waarom je het beste
Feestdagencampagne uitvoeren voor mijn bedrijf
Feestdagencampagne uitvoeren voor mijn bedrijf Ben je er over aan het nadenken om een feestdagencampagne uit te voeren voor jouw bedrijf? Dan kunnen wij
Begin het jaar met een campagne
Begin het jaar met een campagne Om het jaar te starten met je bedrijf is het raadzaam om te beginnen met een campagne eruit

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!