• In 5 stappen geregeld
 • Betalen via IDeal of Klarna
 • Campagne binnen 1 week live
 • In 5 stappen geregeld
 • Betalen via IDeal of Klarna
 • Campagne binnen 1 week live

Reclame maken op tankstations

Reclame maken op tankstations

 
 

Ben je voornemens om reclame te maken op tankstations? Je hebt het vaker voorbij zien komen, maar je wilt er eigenlijk meer over weten om buitenreclame te maken met jouw bedrijf op tankstations? In dit artikel leggen wij je alles uit over het adverteren bij tankstations, de voordelen ervan en handige tips die je eventueel kunt gaan gebruiken.

reclame maken op tankstations

 

De voordelen van reclame maken bij tankstations 

 

Reclame maken bij tankstations kan erg voordelig zijn, omdat het een locatie is waar mensen vaak komen en waar ze vaak wachten, terwijl hun auto wordt bijgevuld. Het kan een geweldige manier zijn om je bedrijf of product aan een groot publiek te presenteren.

Als je ervoor kiest om te adverteren bij tankstations, heb je de kans om je boodschap te communiceren aan mensen die zich in de buurt bevinden en die mogelijk geïnteresseerd zijn in wat je te bieden hebt. Bovendien zijn mensen vaak in een ontspannen stemming tijdens het tanken, waardoor ze ontvankelijker kunnen zijn voor advertenties.

Tankstations zijn vaak drukbezochte locaties en de advertenties die je plaatst kunnen dagelijks door vele mensen worden gezien. Dit betekent dat je de mogelijkheid hebt om je naamsbekendheid te vergroten en potentiële klanten te bereiken die je anders misschien niet zou hebben bereikt.

Daarnaast biedt adverteren bij tankstations ook de mogelijkheid om je te richten op een specifieke doelgroep, zoals bestuurders, forenzen en reizigers. Dit kan je helpen om je advertenties gerichter te maken en je boodschap op de juiste manier over te brengen.

   

”Bereik tot in perfectie jouw doelgroep door te gaan adverteren op tankstations op het grote netwerk van digitale schermen”

 

Het netwerk van tankstations

 

Het digitale tankstation netwerk van Adverteerweb biedt perfecte mogelijkheden om bezoekers en passanten op de drukstbezochte tankstations zowel lokaal, regionaal als landelijk te bereiken. De ruim 600 tankstations staan op A-locaties in 250 verschillende gemeentes.

 • 30% van alle Nederlanders komt minimaal wel 1x per week langs bij een tankstation.
 • 70% van de zakelijke autorijders komt minimaal 1x per week bij een tankstation.
 • De gemiddelde tankbeurt duurt 120 seconden.
 • 70% van de snelwegtankstation bezoekers koopt iets altijd wel iets te drinken of te eten, waarvan 56% ongepland is.

omzet brochure

 

Wij houden van praktische tips 😏

Onze checklist ‘De omzetbrochure voor al jouw vragen’ staat vol met zulke makkelijk toepasbare tips.

Een leuke startersgids en een handige checklist voor als je al bezig bent of nog moet beginnen.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Naam(Vereist)

reclame maken op tankstations

 

Tips voor een campagne op een tankstation

 

 1. Wees opvallend: Tankstations zijn vaak drukke locaties en je wilt ervoor zorgen dat jouw advertentie opvalt. Gebruik daarom kleurrijke afbeeldingen en aantrekkelijke teksten die de aandacht trekken.

 2. Houd het simpel: Mensen die bij een tankstation zijn, zijn vaak gehaast en hebben weinig tijd om zich bezig te houden met een ingewikkelde advertentie. Zorg er daarom voor dat je boodschap kort en krachtig is en gemakkelijk te begrijpen.

 3. Wees relevant: Zorg ervoor dat jouw advertentie relevant is voor de mensen die het tankstation bezoeken. Richt je op wat er op dat moment speelt, bijvoorbeeld het weer, de tijd van het jaar of evenementen die op dat moment plaatsvinden.

 4. Maak het interactief: Mensen zijn vaak op zoek naar vermaak tijdens het wachten bij het tankstation. Je kunt hierop inspelen door bijvoorbeeld een quiz of een spelletje in je advertentie te verwerken.

 5. Bied iets extra’s: Mensen zijn vaak gevoelig voor aanbiedingen en promoties. Maak daarom gebruik van kortingen of gratis producten om mensen naar jouw bedrijf te trekken.

 6. Zorg voor herkenning: Zorg ervoor dat jouw merk of bedrijfsnaam goed zichtbaar is op de advertentie, zodat mensen het later kunnen herkennen en zich jouw bedrijf kunnen herinneren.

 7. Meet de resultaten: Het is belangrijk om de effectiviteit van je advertentie te meten. Dit kan bijvoorbeeld door het aantal klanten dat naar aanleiding van de advertentie naar jouw bedrijf is gekomen, te meten.

 

Tankstations verspreid door heel Nederland

 

Om een campagne uit te voeren via Adverteerweb rechtstreeks bij tankstations kun je dit gemakkelijk aangeven via 085 130 4033, of info@adverteerweb.nl of je vraag live stellen via de livechat.

Met het digitale netwerk wat verspreid is over 600 tankstations kunnen wij jouw boodschap tot in perfectie uitvoeren. Maak gebruik van meerdere tankstations verspreid over Nederland om jouw boodschap zo goed mogelijk aan de man te brengen. Alle steden zoals een Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Haarlem zijn digitaal verantwoord met onze schermen, maar ook de wat kleinere steden zoals een Apeldoorn, Zwolle, Breda, Arnhem, T’ Gooi tot aan een Middelburg. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

reclame maken op tankstations

Recent Nieuws
Gepersonaliseerd drukwerk
Gepersonaliseerd drukwerk Heb je er wel eens over nagedacht om gepersonaliseerd drukwerk te gaan versturen naar al jouw klanten? Heb je het al wel
Goedkoop folders drukken en verzenden
Goedkoop folders drukken en verzenden    Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit
Meest bekeken
Landelijke campagne regelen
Landelijke campagne regelen   Een landelijke campagne regelen kan nogal tijdrovend zijn. Als organisatie wil je natuurlijk alles het liefst in eigen hand hebben
Reclame maken in de buurt
Reclame maken in de buurt Door reclame te maken in de buurt ben je altijd verzekerd van succes. Lokaal adverteren is en blijft een
De kracht van reclame
De kracht van reclame Voor ieder bedrijf geldt hetzelfde. Zonder reclame kom je tegenwoordig de tijd nergens. Je moet uitblinken met jouw bedrijf om

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!