• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Begin op tijd aan de zomercampagne

Share

Begin op tijd aan de zomercampagne

 

Begin op tijd aan de zomercampagne voordat het misschien wel te laat is. Door er op tijd ermee te beginnen brengt het minder stress met zich mee en kom je met verhelderende ideeën wat weer lijdt tot succesvolle campagnes! Bekijk hieronder de diensten die wij aan bieden en de tips die wij je mee kunnen geven.

 

zomercampagne

 

Waarom een zomercampagne?

Door een zomercampagne uit te voeren worden klanten natuurlijk getriggerd om een product versneld bij je af te nemen. Dit komt omdat je inspeelt op een thema. Door met een thema ergens op in te spelen trekt dat de aandacht van de consument. Een zomercampagne kun je laten uitvoeren op basis van 1 week variërend tot de gehele zomer door. Als je nog niet eerder acties hebt uitgevoerd op basis van een thema dan geven wij als tip hier onmiddellijk mee te beginnen als je wilt gaan voor meer conversie.

 

”Regel jouw zomercampagne in slechts 5 stappen, lokaal of landelijk!”

 

Effectief omgaan met de uitvoer

Door effectief om te gaan met de uitvoer van jouw campagne, kan het een voordeel voor jou opleveren. Door precies te weten wie jouw doelgroep is en weet waar zij zich bevinden kun je doelgerichter te werk gaan. Dit scheelt enorm in jouw budget en je haalt er uiteindelijk meer uit. Zodra je dus niet weet wie precies jouw doelgroep is ben je geneigd meer geld uit te geven en te schieten met hagel.

Mocht je dus een bepaalt budget beschikbaar hebben voor een campagne is het dus enorm belangrijk hier zorgvuldig mee om te gaan.

 

zomercampagne

 

De gemiddelde kosten en het bereik

Zoals hierboven al is aangegeven kun je met een beperkt budget erg veel bereiken zodra je precies weet wie jouw doelgroep is en waar hen actief zijn. Mocht je dus de gemiddelde kosten en het bereik daarvan willen weten van onze diensten die wij aanbieden, dan vindt je hieronder een klein overzicht:

Huis aan huis campagne
Bereik per week: 15.000
Vanaf 450,00

Krant advertentie campagne
Bereik per week: 30.000
Vanaf 200,00

Direct mail campagne
Bereik per week: 250
Vanaf 300,00

Outdoor campagne
Bereik per week: 30.000
Vanaf 135,00

 

zomercampagne

 

Belangrijke pijlers

Meting: Het is belangrijk om goed na te denken over het design. Probeer er een meetinstrument van te maken door bijvoorbeeld te werken met qr-codes en acties eraan te koppelen.

Uitvoering: Probeer zo clean mogelijk te werken zonder teveel poespas. Het heeft geen zin als je lappen tekst gebruikt, want dat lezen mensen niet. Houdt het kort en bondig.

Exclusiviteit: Door exclusief te werk te gaan houdt je het mysterieus en dwing je mensen te handelen naar meer. Verberg dus de boodschap op een tactische manier.

 

Waarom kiezen voor Adverteerweb

De reden waarom je zou moeten kiezen voor Adverteerweb is omdat jij niets betaald voor het gebruik van ons platform. Jij als klant betaalt dus puur alleen voor de dienst waar jij uitsluitend voor kiest. Adverteerweb heeft gezorgd voor de complete infrastructuur die in de website is geïmplementeerd, waardoor het jou in staat stelt gemakkelijker een bestelling te kunnen plaatsen.

Uiteindelijk onderaan de streep is het dus voor jou als klant een stuk goedkoper en natuurlijk erg gebruiksvriendelijk. Op deze manier willen wij een streepje voor zijn en compleet focussen op jou als klant om eventuele vragen te kunnen beantwoorden.

Recent Nieuws
Landelijk adverteren in een handomdraai regelen
Landelijk adverteren in een handomdraai regelen Wil jij ook landelijk adverteren in een handomdraai? Het klinkt zo makkelijk, maar in de praktijk merken wij
Reclame maken voor padelbaan
Reclame maken voor padelbaan    Tegenwoordig is het de hype waar je niet meer omheen kunt. ”Padel” is de nieuwe sport wat als een
Meest bekeken
Wat zijn de voordelen van offline marketing?
Wat zijn de voordelen van offline marketing?   Offline reclame wordt dagelijks ingezet door zowel de kleine als grote partijen die ons land kent.
Landelijke campagne regelen
Landelijke campagne regelen   Een landelijke campagne regelen kan nogal tijdrovend zijn. Als organisatie wil je natuurlijk alles het liefst in eigen hand hebben
Val extra op met buitenreclame in Oost-Nederland
Val extra op met buitenreclame in Oost-Nederland   Zoek je de drukte op, maar de randstad vermijden en wil je in een relatief kort

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Volg ons

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!