• In 5 stappen geregeld
 • Betalen via IDeal of Klarna
 • Campagne binnen 1 week live
 • In 5 stappen geregeld
 • Betalen via IDeal of Klarna
 • Campagne binnen 1 week live

Buitenreclame in België

Buitenreclame in België

 
 

Heb je voornemens om buitenreclame in België te gaan uitvoeren? Ben je benieuwd hoe dat allemaal precies in zijn werk gaat? In dit artikel leggen wij je alles uit over het gebruik van buitenreclame in België. Tevens handige tips die je kunt toepassen voor jouw nieuwe buitenreclamecampagne in België.

buitenreclame in belgie

 

Mogelijkheden tot buitenreclame in België

 

 1. BillboardsBillboards zijn grote reclameborden die vaak langs drukke wegen en snelwegen worden geplaatst. Ze bieden een groot oppervlak voor advertenties en kunnen in verschillende formaten worden gekocht.

 2. Abri’s – Abri’s zijn kleine overdekte bushaltes waar je vaak advertenties op kunt zien. Ze zijn populair omdat ze vaak op drukke plekken worden geplaatst waar veel mensen passeren.

 3. Busreclame – Busreclame kan op verschillende manieren worden gedaan, bijvoorbeeld door de volledige bus in te pakken met een advertentie of door een banner aan de zijkant van de bus te plaatsen. Dit is een goede optie als je een breder publiek wilt bereiken.

 4. Gevelreclame – Gevelreclame wordt direct op de buitenmuur van een gebouw geplaatst en is vaak permanent. Het kan helpen om de zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten en is vooral nuttig als je een fysieke locatie hebt.

 5. Lantaarnpalen – Sommige gemeenten bieden de mogelijkheid om advertenties te plaatsen op lantaarnpalen langs de weg. Dit kan een relatief goedkope manier zijn om je bedrijf te promoten.

 6. Banners – Banners kunnen op verschillende plaatsen worden opgehangen, bijvoorbeeld aan een gebouw of aan een hek. Ze zijn meestal van stof of vinyl en bieden een relatief goedkope manier om je bedrijf te promoten.

 

”Regel jouw buitenreclame in Belgie in een handomdraai”

 

Bushokjes reclame in België

 

Bushokjes reclame biedt een aantal voordelen voor bedrijven die op zoek zijn naar een manier om hun naamsbekendheid te vergroten en hun doelgroep te bereiken. Een van de belangrijkste voordelen van bushokjes reclame is dat het een groot bereik heeft. Bushokjes bevinden zich vaak op drukke plekken zoals trein- en busstations, in winkelstraten en op andere openbare plekken waar veel mensen passeren. Hierdoor kan je advertentie worden gezien door een groot aantal mensen die zich in jouw doelgroep bevinden.

Een ander voordeel van bushokjes reclame is dat het gemakkelijk te plaatsen en te onderhouden is. De meeste bushokjes reclameborden zijn van hetzelfde formaat en kunnen eenvoudig worden vervangen of bijgewerkt wanneer dat nodig is. Daarnaast wordt het onderhoud vaak gedaan door het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de bushokjes, waardoor je geen extra kosten hebt voor het onderhoud van je advertentie.

Een ander belangrijk voordeel van bushokjes reclame is dat het een relatief goedkope manier is om je bedrijf te promoten. De kosten van bushokjes reclame zijn afhankelijk van de locatie en het formaat van het bord, maar over het algemeen zijn de kosten lager dan bijvoorbeeld billboards of televisiereclame. Dit maakt het een aantrekkelijke optie voor kleinere bedrijven die niet beschikken over een groot marketingbudget.

Bushokjes reclame biedt ook de mogelijkheid om gericht te adverteren op specifieke doelgroepen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een locatie in de buurt van een universiteit als je studenten wilt bereiken, of juist een locatie in een winkelstraat als je je richt op consumenten die graag winkelen.

Het is belangrijk om te benadrukken dat bushokjes reclame een zeer visuele vorm van reclame is. Je hebt de mogelijkheid om je boodschap visueel aantrekkelijk te maken en het gebruik van kleur, tekst en afbeeldingen kan helpen om de aandacht van voorbijgangers te trekken. Dit kan leiden tot een hogere herinneringswaarde en kan bijdragen aan het opbouwen van een positief imago voor je bedrijf.

Kortom, bushokjes reclame biedt een aantal belangrijke voordelen voor bedrijven die op zoek zijn naar een manier om hun doelgroep te bereiken en hun naamsbekendheid te vergroten. Het is een relatief goedkope, gemakkelijk te plaatsen en te onderhouden vorm van reclame met een groot bereik en de mogelijkheid om gericht te adverteren op specifieke doelgroepen. Het is daarom zeker de moeite waard om te overwegen als onderdeel van je marketingstrategie.

omzet brochure

 

Wij houden van praktische tips 😏

Onze checklist ‘De omzetbrochure voor al jouw vragen’ staat vol met zulke makkelijk toepasbare tips.

Een leuke startersgids en een handige checklist voor als je al bezig bent of nog moet beginnen.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Naam(Vereist)

buitenreclame in belgie

 

Tips voor buitenreclame in

België

 

 1. Kies de juiste locatie: De locatie van je reclamebord is een belangrijke factor voor het succes van je buitenreclame. Kies voor een drukke plek waar veel mensen langs komen, zoals een winkelstraat, een treinstation of een bushalte.

 2. Zorg voor een opvallend ontwerp: Het ontwerp van je reclamebord moet opvallen en aansprekend zijn. Gebruik felle kleuren, een pakkende tekst en een duidelijke call-to-action om de aandacht te trekken.

 3. Houd het simpel: Zorg ervoor dat je boodschap duidelijk en simpel is, zodat voorbijgangers in één oogopslag begrijpen waar het om gaat.

 4. Zorg voor goede kwaliteit: Zorg ervoor dat je reclamebord van goede kwaliteit is en bestand is tegen de weersomstandigheden. Kies voor duurzame materialen zodat je reclamebord lang meegaat en je geen extra kosten hebt voor reparatie of vervanging.

 5. Maak gebruik van lichtreclame: Lichtreclame is een opvallende manier om je boodschap te laten opvallen, vooral in de avonduren. Kies voor een verlicht reclamebord of maak gebruik van LED-verlichting om je reclamebord extra te laten opvallen.

 6. Blijf consistent: Zorg ervoor dat je consistent bent in je buitenreclame-uitingen. Gebruik dezelfde kleuren, logo’s en beelden op al je reclameborden om herkenbaarheid op te bouwen bij je doelgroep.

 7. Maak gebruik van seizoensgebonden acties: Maak gebruik van seizoensgebonden acties om je buitenreclame extra effectief te maken. Bijvoorbeeld, een speciale Valentijnsdag-actie of een kerstaanbieding.

 8. Meet het effect: Meet het effect van je buitenreclame door bijvoorbeeld te tellen hoeveel mensen er langs komen en te onderzoeken of er meer klanten naar je winkel komen na het zien van je reclamebord. Zo kun je bepalen of je investering in buitenreclame de moeite waard is geweest.

 

Adverteerweb jouw partner in Belgische buitenreclame

 

Bij Adverteerweb weten wij wat er nu speelt en kunnen wij al jouw vraagstukken beantwoorden als het gaat om (digitale) buitenreclame bij jou in de buurt. Mocht je hier nou meer informatie over willen hebben, dan kun je gerust contact met ons opnemen via 085 130 4033, of via info@adverteerweb.nl of online via de chat!  

buitenreclame in belgie

Recent Nieuws
Adverteren in winkelcentra
Adverteren in winkelcentra Winkelcentra zijn meer dan alleen plekken om te winkelen; het zijn sociale ontmoetingsplaatsen waar mensen samenkomen, ervaringen delen en nieuwe producten
Adverteren op treinstations
Adverteren op Treinstations: Een Reis door de Wereld van Digitale Mogelijkheden Een diepgaande verkenning van adverteren op treinstations, waar de digitale mogelijkheden van Adverteerweb
Meest bekeken
Adverteren in Tubantia
Adverteren in Tubantia   Tubantia is een krant die zowel nationaal als internationaal nieuws te bieden heeft, die vervolgens iedereen kent en zich betrokken
Tram reclame Amsterdam
Tram reclame Amsterdam Heerlijk opvallend en rondrijdend door de stad, ofwel tramreclame. Deze opvallende manier van reclame maken wekt steeds meer interesse op bij
Bushok reclame creatief aanpakken. Check onze TOP 6
Bushok reclame creatief aanpakken. Check onze TOP 6   Bushokjes zie altijd en overal. Het is een perfect medium om je brand naar een

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!