• In 5 stappen geregeld
 • Betalen via IDeal of Klarna
 • Campagne binnen 1 week live
 • In 5 stappen geregeld
 • Betalen via IDeal of Klarna
 • Campagne binnen 1 week live

Digitaal adverteren op Rotterdam Centraal

Digitaal adverteren op Rotterdam Centraal

 
 

Digitaal adverteren op Rotterdam Centraal regel je gemakkelijk via Adverteerweb. Wil jij ook schitteren op de de grote digitale schermen van Rotterdam Centraal? In dit artikel vindt je alle informatie omtrent het digitaal (DOOH) adverteren op de schermen op Rotterdam Centraal.   

digitaal adverteren op rotterdam centraal

 

Voordelen van het adverteren op Rotterdam Centraal

 

 1. Groot bereik: Rotterdam Centraal is een van de drukste treinstations van Nederland en trekt dagelijks duizenden reizigers. Hierdoor biedt digitaal adverteren op Rotterdam Centraal een groot bereik en een potentiële grote doelgroep.

 2. Doelgericht adverteren: Digitale advertenties op Rotterdam Centraal kunnen gericht worden op specifieke doelgroepen, zoals reizigers die op zoek zijn naar een bepaald product of dienst. Hierdoor kan je je advertenties effectiever maken.

 3. Interactieve mogelijkheden: Digitale advertenties bieden de mogelijkheid om interactief te zijn, zoals door het toevoegen van touchscreens of QR-codes. Hierdoor kunnen reizigers bijvoorbeeld meer informatie krijgen over een product of dienst.

 4. Flexibiliteit: Digitale advertenties op Rotterdam Centraal kunnen eenvoudig worden aangepast, bijvoorbeeld door de content te veranderen of de advertenties te plaatsen op verschillende locaties op het station.

 5. Innovatieve mogelijkheden: Digitale advertenties op Rotterdam Centraal bieden mogelijkheden voor innovatie, zoals het gebruik van augmented reality of bewegende beelden. Hierdoor kunnen advertenties nog meer opvallen en effectiever zijn.

   

”De actuele en kwalitatief hoogwaardige 4K-content die wordt vertoond, creëert enorme impact op het juiste moment in de juiste doelgroep.”

 

Werken met innovatieve interactive campagnes

 

Zo biedt Adverteerweb op Rotterdam Centraal ook interactieve abri’s aan die je zelf op maat samen kunt aan stellen. Zo beschikt een interactive abri over een ingebouwde microfoon, een HD camera, een portal waarbij jij als adverteerder voorbijgangers letterlijk kunt aanspreken. Daarnaast beschikt de abri HD kwaliteit wat dus messcherpe beelden naar buiten brengt.

Zo kan de voorbijganger ook een kaartuitgifte activeren, wat ideaal werkt voor concerten en evenementen waarvoor gepromoot wordt. Wat zo’n interactieve abri nog een stuk interessanter maakt is dat je de campagne informatie kan koppelen met een overdracht naar mobiel. Op deze manier wordt reclame maken voor jou als adverteerder natuurlijk een stuk interessanter.

Een belangrijk voordeel van interactieve schermen is hun vermogen om klanten op een doelgerichte manier te bereiken. Door gebruik te maken van gegevens over klanten en hun interesses, kunnen bedrijven interactieve ervaringen creëren die relevant en nuttig zijn voor hun doelgroep. Bijvoorbeeld, een sportwinkel kan interactieve schermen gebruiken om klanten te helpen bij het vinden van de juiste sportuitrusting op basis van hun interesses en fysieke kenmerken.

Interactieve schermen bieden ook de mogelijkheid om klanten te betrekken bij het merk op een manier die traditionele reclame niet kan. Door het gebruik van animaties, augmented reality, en interactieve elementen, kunnen bedrijven unieke en opvallende ervaringen creëren die klanten bijblijven en hun merkbekendheid vergroten.

omzet brochure

 

Wij houden van praktische tips 😏

Onze checklist ‘De omzetbrochure voor al jouw vragen’ staat vol met zulke makkelijk toepasbare tips.

Een leuke startersgids en een handige checklist voor als je al bezig bent of nog moet beginnen.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Naam(Vereist)

digitaal adverteren op rotterdam centraal

 

De effectiviteit van digitale schermen

 

 • Locatie: Rotterdam Centraal is een drukke locatie met veel passanten, wat betekent dat digitale schermen een groot en divers publiek kunnen bereiken. Hierdoor zijn digitale schermen op deze locatie bijzonder effectief.

 • Schaalbaarheid: Digitale schermen op Rotterdam Centraal kunnen op verschillende schaal worden gebruikt. Adverteerders kunnen kiezen uit kleine schermen in wachtruimtes tot grote schermen in de stationshal. Hierdoor is er voor elk budget en elke campagne een geschikte optie.

 • Relevantie: Digitale schermen kunnen worden afgestemd op specifieke doelgroepen of locaties. Dit betekent dat adverteerders hun berichten kunnen richten op mensen die ze willen bereiken en relevante en nuttige informatie kunnen bieden aan mensen die op dat moment in de buurt zijn.

 • Herinnering: Digitale schermen kunnen adverteerders helpen om top-of-mind te blijven bij hun doelgroep. Mensen die dagelijks door het station reizen, zullen regelmatig dezelfde advertenties zien, wat kan bijdragen aan het creëren van merkbekendheid en loyaliteit.

 • Innovatie: Digitale schermen bieden adverteerders de mogelijkheid om te experimenteren met nieuwe en creatieve manieren om hun boodschap over te brengen. Bijvoorbeeld door het gebruik van augmented reality, animaties of interactieve elementen.

 • Samenwerking: Digitale schermen op Rotterdam Centraal kunnen ook worden gebruikt voor samenwerkingen tussen verschillende adverteerders. Bijvoorbeeld door het delen van advertentieruimte of het opzetten van co-branded campagnes. Dit kan de kosten voor adverteren verlagen en de zichtbaarheid voor beide partijen verhogen.

 

Wat Adverteerweb kan betekenen

 

Wij als bureau zijn ontzettend actief op de Out of Home markt. Het adverteren op plekken zoals een Rotterdam Centraal of desnoods een Amsterdam Centraal zijn hele interessante plekken om te gaan adverteren. De wijze waarop je kunt adverteren zal meer perspectief en leads genereren dan een stilstaande abri op een nietszeggende plek.

Target uiteraard eerst je doelgroep en laat een compleet pakket wat is toegespitst op alle schermen van Rotterdam Centraal loslaten met jouw campagne. Wij kunnen dit voor jou realiseren van begin tot eind en als het moet binnen een week! Laat je adviseren door een van onze adviseurs via 085 130 4033, info@adverteerweb.nl of online via de live chat.

digitaal adverteren op rotterdam centraal

Recent Nieuws
Gepersonaliseerd drukwerk
Gepersonaliseerd drukwerk Heb je er wel eens over nagedacht om gepersonaliseerd drukwerk te gaan versturen naar al jouw klanten? Heb je het al wel
Goedkoop folders drukken en verzenden
Goedkoop folders drukken en verzenden    Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit
Meest bekeken
Reclame maken in de buurt
Reclame maken in de buurt Door reclame te maken in de buurt ben je altijd verzekerd van succes. Lokaal adverteren is en blijft een
Kosten folders verspreiden
Kosten folders verspreiden   Het verspreiden van folders en flyers is en blijft een sterk medium. Mocht je nog niet bekend zijn met dit
Waarom buitenreclame aanstekelijk werkt
Waarom buitenreclame aanstekelijk werkt    In dit artikel leggen wij je uit waarom buitenreclame zo aanstekelijk werkt, wat de voordelen ervan zijn en wat

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!