• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Reclame maken tijdens de versoepelingen

Share

Reclame maken tijdens de versoepelingen

 

De versoepelingen zijn aangebroken en dat betekent dat voornamelijk de horeca weer hun terrassen weer open mogen gooien. Winkelen op afspraak is niet meer aan de orde en dat betekent al met al dat het hele land weer langzamerhand meer lucht krijgt. Wij geven je enkele reclame versoepelingen tips om klanten weer als vanouds naar jouw zaak te krijgen!

 

reclame versoepelingen

 

Originele manier van reclame maken

Het is belangrijk om klanten naar de horecazaak of winkel te werven door ze op een tactische manier aan te spreken doormiddel van reclame maken. Doordat de versoepelingen in volle gang zijn en er weer meer licht aan het einde van tunnel is, kan er ook weer langzamerhand een marketingplan uitgerold worden. Bij Adverteerweb is het mogelijk om jouw campagne in 5 stappen te regelen tegen scherpe tarieven. Ga na wat jouw budget is en ga ermee aan de slag. Pak je het lokaal aan, regionaal of zelfs landelijk? Bij Adverteerweb hebben wij een landelijk bereik van de diensten die wij jou kunnen bieden om reclame te maken tijdens de versoepelingen.

 

Adverteerweb heeft een landelijk bereik op basis van de aangeboden diensten 

 

Kosten reclame maken

De kosten voor offline reclame maken kan voordelig geregeld worden. Door het geautomatiseerde systeem van Adverteerweb kun je jouw (landelijke) campagne binnen een handomdraai regelen. Dit maar liefst in 5 stappen. Doordat wij werken met een kaart van Nederland, kun je zorgvuldig aangeven waar jij jouw campagne wilt plaatsen. Je schiet dus niet met hagel, maar bekijkt letterlijk de gebieden vanaf een helikopterview. Op deze manier bespaar je dus geld en ga je dus doelgerichter te werk. Bij flyers verspreiden hanteren wij bijvoorbeeld een minimum aantal vanaf 15.000 exemplaren. Wij regelen zowel het design, als drukwerk en de verspreiding voor jouw bedrijf.

 

reclame

 

Klanten trekken naar mijn horecazaak

Creatief klanten werven
Door creatief naar buiten te treden ontstaat er een soort aantrekkingskracht waardoor je de klant uiteindelijk naar je zaak overhaalt. Kom met opvallende openingsacties of een gratis drankje bij binnenkomst. Door hier een beetje creatief mee te spelen creëer je goodwill bij de klant en dat wordt gewaardeerd. Wij raden aan om zo’n idee te plaatsen op een flyer die je vervolgens huis aan huis verspreid. Zo bereik je in een relatief korte periode veel mensen tegen aantrekkelijke kosten.

 

Verschillende soorten offline reclame

Adverteerweb biedt verschillende vormen aan van offline reclame. Onderstaand de opsomming van onze diensten:

  1. Huis aan huis reclame
  2. Direct mailing
  3. Krant advertenties
  4. Buitenreclame

 

Het advertentie ontwerp

Mocht je een nieuw bedrijf zijn en geen ontwerp tot je beschikking hebben? Adverteerweb kan tegen een meerprijs van €195 ex btw een ontwerp op maat voor je maken. Lever de foto’s en teksten aan en wij regelen de rest. Het is van uitermate belang dat jouw advertentie goed naar naar buiten komt. Je kunt nog zo’n mooie advertentie tot je beschikking hebben, maar zolang de boodschap niet goed naar voren komt heb je er nog steeds niks aan. Kort en krachtig te werk gaan is essentieel als het gaat om adverteren in de krant. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor eventuele vragen en of opmerkingen.

 

Doorlooptijd bestelproces

Je hebt bij Adverteerweb zelf de regie in eigen hand. Zo heb je binnen een handomdraai jouw campagne geregeld. Wij proberen het maximale eruit te halen tegen minimale kosten. Het gehele bestelproces is maar liefst in vijf simpele stappen vormgegeven, waarnaar je uiteindelijk uitcheckt via de winkelwagen om de betaling te laten slagen.

 

Conclusie

Scherpe tarieven, alles zelf in eigen hand houden en maar liefst in 5 stappen geregeld. Inzichtelijker krijg je het niet en is er voor ieder budget wat te vinden. Wij van Adverteerweb staan ervoor om het maximale eruit te kunnen halen. Als je onbekend bent met offline reclame maken, dan is het adverteren via Adverteerweb zeker de moeite waard.

Recent Nieuws
Ontwerp van jouw billboard reclame
Ontwerp van jouw billboard reclame Billboard reclames zijn tegenwoordig de tijd vrijwel overal te zien. Waar je ook rijd, loopt of fietst… je komt
Vormgeving van jouw abri campagnes
Vormgeving van jouw abri campagnes Iedereen komt deze opvallende abri campagnes wel tegen op straat. Of je nou naar je werk toe gaat, naar
Meest bekeken
Een krant advertentie plaatsen werkt! Check nu onze tips
Een krant advertentie plaatsen werkt! Check nu onze tips     Krant advertenties zijn nog steeds populair bij verschillende bedrijven variërend van MKB tot
Kosten folders verspreiden
Kosten folders verspreiden   Het verspreiden van folders en flyers is en blijft een sterk medium. Mocht je nog niet bekend zijn met dit
Flyer geadresseerd verspreiden
Flyer geadresseerd verspreiden   Veel bedrijven en organisaties zitten met hun handen in het haar als het gaat om hun klantenbestand op een persoonlijke

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Volg ons

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!