• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Rouwadvertentie plaatsen in de krant

Rouwadvertentie plaatsen in de krant

 
 

Wil je een rouwadvertentie plaatsen in de krant? In dit artikel leggen wij je uit hoe je het beste een rouwadvertentie kunt plaatsen in de krant en eventuele tips bij het opzetten ervan. 

rouwadvertentie plaatsen in de krant

 

Hoe regel je een rouwadvertentie?

Buiten de commerciële  kant die we aanbieden voor verschillende advertenties, is het uiteraard ook mogelijk om rouwadvertenties te plaatsen via de kranten die wij landelijk aanbieden in alle dag- en weekbladen. Bij Adverteerweb regel je het eigenlijk heel simpel. Binnen 5 stappen kun je zelf je eigen advertentie in gang laten zetten. Zodra deze 5 stappen compleet zijn doorlopen kun je er dus vanuit gaan dat alles verder afgehandeld wordt.

Rouwadvertenties worden tot en met de dag van vandaag nog steeds veelvuldig geplaatst, vanwege de persoonlijke aanpak die ermee gemoeid gaat. Adverteerweb is zo’n partij die het voor jou een stuk gemakkelijker maakt als het gaat om rouwadvertenties. 

 

”Geen extra onnodig tijd verspillen dankzij ons platform’

 

Welke formaten zijn er beschikbaar?

Als het gaat om het plaatsen van een rouwadvertentie, dan heb je de mogelijkheid om diverse formaten tot uitvoering te laten brengen. Zo het je de mogelijkheid om een kleinformaat uit te voeren, maar het kan ook zo zijn dat je meteen kiest voor een halve of zelfs een hele pagina. Zo bieden wij alle dag- en weekbladen aan van heel Nederland die je gemakkelijk in 5 stappen kunt laten uitvoeren.

De ene krant heeft meer formaten tot zijn beschikking dan de andere krant. Via deze pagina kun je meteen jouw bestelling maken. Bij stap 1 voer je het gebied in waar jouw advertentie precies plaats zou moeten vinden. Vervolgens bij stap 2 kies je de krant uit, waarbij je een keuze hebt uit de dag- als de weekbladen in het uitgekozen gebied. Bij stap 3 kies je de krant uit waar je in wilt staan met jouw rouwadvertentie.

Bij stap 4 kun je aangeven wanneer de advertentie plaats moet vinden. Bij de laatste stap heb je de mogelijkheid om het bestand te gaan uploaden in het systeem. Zodra je dit hebt uitgevoerd wordt alles vervolgens in gang gezet en heb je de bestelling afgerond. 

omzet brochure

 

Wij houden van praktische tips 😏

Onze checklist ‘De omzetbrochure voor al jouw vragen’ staat vol met zulke makkelijk toepasbare tips.
Een leuke startersgids en een handige checklist voor als je al bezig bent of nog moet beginnen.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Naam(Vereist)

rouwadvertentie in de krant

 


Het verschil tussen dag- en weekbladen

Jouw rouwadvertentie kun je plaatsen in zowel een dag- als weekblad. Maar wat is nou precies het grote verschil tussen deze twee kranten. De dagbladen zijn de betaalde kranten waar men een abonnement op heeft waar maandelijkse kosten aan vast zitten. Een weekblad is een gratis krant die iedere huishouden wekelijks gratis op de deurmat krijgt.

Daarnaast liggen de tarieven voor dagbladen een stuk hoger ten opzichte van de gratis weekbladen. Voor rouwadvertenties raden wij dan ook eerder aan om voor een weekblad te kiezen, vanwege de grote gratis wekelijkse oplage en de kosten die een stuk lager uitvallen.


Wat is de doorlooptijd?

De doorlooptijd is voor een dagblad rond de 2 dagen en voor een weekkrant ligt dat gemiddeld op een week. Om de advertentie te bestellen en vervolgens in te boeken is in 5 stappen geregeld via deze pagina. Je bent dus in een mum van tijd klaar om jouw rouwadvertentie van begin tot eind klaar te maken. Mocht je het ontwerp van de advertentie al klaar hebben, dan kun je het gemakkelijk uploaden via het systeem.

Mocht dit niet het geval zijn, dan kunnen wij het ontwerp voor jou uit handen nemen. Houdt er dan wel even rekening mee dat de doorlooptijd iets langer kan duren dan normaal. 

rouwadvertentie plaatsen in de krant

 


Rouwadvertentie plaatsen bij Adverteerweb

Het voordeel van het plaatsen van een rouwadvertentie bij Adverteerweb is dat wij alles geheel geautomatiseerd hebben, zodat het voor jou een stuk makkelijker maakt om een advertentie in te boeken. Wij hebben meer tijd voor de eindklant om jou vervolgens zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daarnaast heb je volop keuze uit alle kranten van Nederland.

Mocht je hier verder vragen over hebben dan kun je ons uiteraard ten alle tijden gewoon bereiken via 085 130 4033, of via de mail op info@adverteerweb.nl of online via de live chat. 

Recent Nieuws
Flyer los op de mat
Flyer los op de mat Je ziet en merkt het vast wel steeds vaker. Veel bedrijven stappen over van het reguliere folderpakket naar separate
Bereik miljoenen reizigers
Bereik miljoenen reizigers Wil je in een relatief korte periode zoveel mogelijk mensen bereiken? En met name reizigers? In dit artikel leggen wij je
Meest bekeken
Wat is het gemiddelde reclamebudget
Wat is het gemiddelde reclamebudget   Deze vraag wordt meermaals aangekaart als het gaat om de kosten voor offline campagnes. Het gemiddelde reclamebudget verschilt
Lokale digitale reclame
Lokale digitale reclame Digitale lokale reclame maken speelt steeds een grotere rol binnen de mediawereld. En met name de offline marketing wereld. In dit
Huis aan huis kranten nog steeds populair
Huis aan huis kranten nog steeds populair   Zowel de dag- als de weekkranten zijn nog immens populair onder de mensen. Dit is alsmaar

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!