• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Snelwegreclame uitvoeren voor mijn bedrijf

Snelwegreclame uitvoeren voor mijn bedrijf

 
 

Dagelijks rijden er miljoenen auto’s over de Nederlandse snelwegen. Een ideale plek om jouw merk zichtbaar te maken aan de rijdende Nederlanders. In dit artikel vindt je meer info over snelwegreclame en tips die je kunt gebruiken bij een eventuele campagne die je wilt gaan inzetten voor jouw bedrijf.

snelwegreclame uitvoeren voor mijn bedrijf

 

Waarom snelwegreclame inzetten voor mijn bedrijf?

De reden waarom je snelwegreclame zou moeten inzetten voor jouw bedrijf is omdat er dagelijks ontzettend veel auto’s rijden van A naar B. Veel zakelijke autorijders, maar zeker ook veel prive automobilisten. Door ook zichtbaar te zijn in het rijverkeer op de Nederlandse snelwegen doe je er uiteindelijk ook goed aan om daar te adverteren. Het bereik is ontzettend groot en mensen raken sneller getriggerd in de auto.

Zodra de automobilist wat opvalt wat diegene op dat moment aanspreekt kan het vrij snel overgaan tot een eventuele verkoop. Deze vorm van offline marketing is ideaal om in te zetten. Het maakt absoluut niet uit of je een kleine MKBer bent of een groot A-merk bedrijf.  

 

”Sta ook in de schijnwerper van alle snelweg mobilisten’

 

Welke diensten zijn er mogelijk op de snelweg?

Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om adverteren op de snelweg. Zo heb je de mogelijkheid om te gaan adverteren middels billboards die langs vrijwel iedere snelweg staan. Dit zijn mega grote reclamezuilen waar je eigenlijk niet omheen kan. Deze vorm van marketing wordt vaak ingeschakeld bij actiecampagnes of lange termijn campagnes.

Je kunt ze namelijk wekelijks/maandelijks inzetten voor jouw reclameboodschap. Naast deze vorm van billboard reclame bieden wij ook vrachtwagenreclame aan. Deze vorm van marketing werkt ontzettend goed. Waarom? Vrachtwagenreclame is eigenlijk te vergelijken met rondrijdende billboards. Ze bewegen zich dagelijks op de Nederlandse snelwegen van A naar B locaties. Je kunt er niet omheen.

De vorm die wij aanbieden is een full color geprinte vrachtwagentrailer die compleet voorzien is van jouw reclame. Je kunt deze vrachtwagentrailers inzetten per 3 stuks. Voor 1 vast tarief ben jij per vrachtwagen maar liefst een jaar zichtbaar. Zeker dus de moeite waard om deze vorm van offline marketing te overwegen. 

  snelwegreclame uitvoeren voor mijn bedrijf

 

Snelwegreclame kosten

Aantal trailersPeriodePrijzen
31 jaar€ 11.950,00 
51 jaar€ 19.950,00
101 jaar€ 39.950,00
201 jaar€ 79.950,00
251 jaar€ 99.950,00
Aantal billboardsPeriodePrijzen
11 week€ 950,00 
51 week€ 4.750,00
101 week€ 7.500,00
201 week€ 10.000,00
251 week€ 11.875,00


De gemiddelde doorlooptijd

Mocht je willen gaan voor een billboard campagne, dan kun je ervan uitgaan dat de gemiddelde doorlooptijd rond de 2 weken zit. Uiteraard moet er eerst nagegaan worden of er plek is op de juiste locaties waar om gevraagd wordt. Nadat dit is uitgezocht kan er vrijwel direct geschakeld worden. Vrachtwagenreclame kan binnen 3 weken gerealiseerd worden.
 
Het (aangeleverde) artwork dient eerst te worden gedrukt op speciale outdoor doeken, alvorens ze geplaatst kunnen gaan worden op de desbetreffende trailer. Dit proces duurt iets langer, maar het resultaat mag er zeker zijn. Deze grote kwaliteitsdoeken worden full colour gedrukt en worden voor een heel jaar lang geplaatst op de trailers die je bij ons hebt besteld. Uiteraard kunnen we bij sommige opdrachten ook sneller werken op basis van spoedjes. Geef dit op tijd aan, zodat wij op tijd alle informatie binnen hebben om vervolgens aan jouw wensen te kunnen voldoen.
Recent Nieuws
Offline marketing uitbesteden aan een bureau
Offline marketing uitbesteden aan een bureau Waarom zou je offline marketing uitbesteden aan een bureau? In dit artikel leggen wij je uit waarom dat
Omzet laten groeien door postercampagne
Omzet laten groeien door postercampagne Wil jij ook jouw omzet een tandje bijschalen op een mooie manier van reclame maken? In dit artikel leggen
Meest bekeken
Buitenreclame maken voor de verkiezingen
Buitenreclame maken voor de verkiezingen   Opvallen met buitenreclame in aanloop naar de verkiezingen? Het is een belangrijke periode om vervolgens in een relatief
JA sticker plakken brengt voordelen met zich mee. Wil je weten waarom?
JA sticker plakken brengt voordelen met zich mee. Wil je weten waarom?   Per 01-01-2018 is Amsterdam begonnen met het daadwerkelijk invoeren van de
Wat zijn nou de kosten van buitenreclame?
Wat zijn nou de kosten van buitenreclame?   Het zal je vast wel vaker opgevallen zijn zodra je met je auto naar huis reed.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!