• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Succesvolle buitenreclame

Share

Succesvolle buitenreclame

 
 

Buitenreclame is tegenwoordig de tijd hot and happening! Veel bedrijven willen offline gezien worden en kiezen voor een succesvolle buitenreclamecampagne. Hieronder geven we een aantal tips voor een goede succesvolle buitenreclamecampagne. 

succesvolle buitenreclame


De formule voor een succesvolle buitenreclamecampagne

Bij een buitenreclamecampagne moet je natuurlijk altijd rekening houden met een aantal pijlers. Je kunt ervoor kiezen om een willekeurige datum te pakken om jouw campagne naar buiten te brengen, maar je kunt ook rekening houden met de periode wanneer je jouw campagne naar buiten wilt gaan brengen.

Mocht je een bedrijf zijn die gespecialiseerd is in zomerdrankjes, dan is het logischer om een bepaalde periode te pakken wanneer de zon vaker schijnt, zoals een periode in de zomer. Met een hoog zomer temperatuurtje is het ook niet verstandig om een braadworst te promoten, terwijl het wel weer beter aanslaat in de wintermaanden. Denk dus altijd goed na over je product wanneer je dit naar buiten wilt brengen. 

 

”Bij buitenreclame wordt je al sneller gezien als een A-merk”

 

Buitenreclame tips voor jouw campagne

Ga niet informatief te werk. Dat wilt zeggen dat je niet teveel met tekst moet gaan communiceren. Zodra je teveel gaat communiceren met tekst, dan zul je gaan merken dat mensen het niet gaan lezen, of erlangs gaan lopen. Houdt het dus kort en bondig, maar wel zo duidelijk mogelijk dat de boodschap helder blijft.

Daarnaast is het van belang dat je rekening houdt met de kleuren van jouw buitenreclamecampagne. Werk altijd met een call to action tekst/button. 

ufctiktok


Wat is de doorlooptijd?

De gemiddelde doorlooptijd die wij hanteren is 2 weken. Doordat wij wekelijks veel doorvoeringen hebben, zijn wij vrij flexibel ingesteld.  Zo kunnen we last-minute altijd nog opdrachten doorvoeren en kan de doorlooptijd zelfs opgeschroefd worden naar 1 week. We praten dan over meer maatwerk, waar overigens geen extra kosten aan verleend zullen worden. Voor meer vragen over deze stap kun je altijd contact met ons opnemen.

Waarom kiezen voor Adverteerweb

De reden waarom je zou moeten kiezen voor Adverteerweb is omdat jij niets betaald voor het gebruik van ons platform. Jij als klant betaalt dus puur alleen voor de dienst waar jij uitsluitend voor kiest. Adverteerweb heeft gezorgd voor de complete infrastructuur die in de website is geïmplementeerd, waardoor het jou in staat stelt gemakkelijker een bestelling te kunnen plaatsen.

Uiteindelijk onderaan de streep is het dus voor jou als klant een stuk goedkoper en natuurlijk erg gebruiksvriendelijk. Op deze manier willen wij een streepje voor zijn en compleet focussen op jou als klant om eventuele vragen te kunnen beantwoorden.

Recent Nieuws
Reclame maken voor zwembad
Reclame maken voor zwembad Ben jij een bedrijf dat zwembaden verkoopt of beheer je zelf een groot subtropisch zwembad en wil je meer klanten
Hoe bereik je de juiste doelgroep
Hoe bereik je de juiste doelgroep Hoe bereik je de juiste doelgroep voor jouw campagne. Dit is een vraag die ontzettend vaak en veel
Meest bekeken
Reclame maken voor mijn kinderopvang
Reclame maken voor mijn kinderopvang   Onlangs een kinderopvangorganisatie begonnen, of heb je er al een in bezit? Dan heb je vast vaak de
Landelijke campagne regelen
Landelijke campagne regelen   Een landelijke campagne regelen kan nogal tijdrovend zijn. Als organisatie wil je natuurlijk alles het liefst in eigen hand hebben
Direct mail met kortingscode versturen
Direct mail met kortingscode versturen   Zodra je gaat beginnen een direct mail met kortingscode te verzenden dan kies je ervoor om nog meer op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"*" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!