• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Buitenreclame weer in volle gang wegens 100% bezoekerscapaciteit

Buitenreclame weer in volle gang wegens 100% bezoekerscapaciteit

 

Afgelopen vrijdag 11-06-2021 om precies te zijn 16:15 uur is het langverwachte heugelijke nieuws dan eindelijk naar buiten gebracht. Evenementen met 100% bezoekerscapaciteit weer mogelijk. Dit betekent eigenlijk dat wij weer onze vreugdedansjes dan eindelijk weer mogen laten zien. Alle evenementen en festivals zijn dus verlost en kunnen weer vrijuit gaan organiseren.

Onderstaand wat tips waar Adverteerweb voor staat en waar wij precies het spin in het web kunnen zijn voor evenementen/festival organisatoren!

 

bezoekerscapaciteit

 

100% bezoekerscapaciteit weer mogelijk

Vanaf 30 juni kunnen evenementen onder voorwaarden, zoals het gebruik van toegangstesten of een herstel- of vaccinatiebewijs, met 100% van de bezoekerscapaciteit georganiseerd worden. Ook de 1,5 meter afstand kan dan worden losgelaten tijdens het evenement. Het kabinet heeft op basis van de onderzoeksresultaten van Fieldlab Evenementen besloten om de routekaart hiervoor aan te passen. Meerdaagse evenementen met overnachting(en) zijn vanaf eind juli ook weer mogelijk.

Daarbij gelden extra voorwaarden zoals tussentijds testen. Het kabinet is voornemens om de verruiming naar 100% van de bezoekerscapaciteit en het loslaten van de 1,5 meter bij inzet van toegangsbewijzen vanaf stap 4 ook voor andere sectoren zoals de horeca, culturele instellingen en professionele sportwedstrijden te laten gelden. (Bron: rijksoverheid.nl)

 

”Ook de 1,5 meter afstand kan dan worden losgelaten tijdens het evenement”

 

Buitenreclame weer op komst

Doordat er weer beweging is ontstaan vanwege deze nieuwe uitspraken merkt ook Adverteerweb dat de vraag naar buitenreclame flink is gestegen. Doordat wij uiteraard actief zijn op het gebied van offline communicatie en voornamelijk de snelheid waarmee het gepaard gaat, kunnen wij ”vliegensvlug” de klanten voorzien van directe inzage in tarieven en plaatsingen. Het is belangrijk dat ieder evenement of festival gebruik maakt van offline communicatie. Belangrijk om goed gezien te worden en in een kort tijdsbestek veel mensen weten te bereiken.

 

Werkwijze Adverteerweb

Wij houden ons voornamelijk bezig met offline communicatie. De snelheid die wij kunnen bieden zal een uitkomst voor ieder bedrijf zijn, zo ook bij evenementen en festival organisaties. Wij merken vooral dat inzichtelijkheid, duidelijkheid en snelheid key moeten zijn als het gaat om snel iets van de grond te kunnen krijgen. Ons systeem is daar uitermate geschikt voor om directe inzage te krijgen, zowel in prijs als plaatsingsdata’s. Doordat wij onze focus hebben gelegd in een overkoepelend geautomatiseerd online systeem, kunnen wij de eindklant nog beter van dienst zijn en perfect helpen waar nodig. Jouw opdracht kan geregeld worden in 5 stappen en uiteindelijk binnen 2 weken geregeld geworden, zowel gedrukt als geplaatst!

 

 

Diensten voor jouw evenement/festival

Flyers verspreiden
Wil je een bepaalde doelgroep in een relatief kort tijdsbestek bereiken met een minimale afname van 15.000 oplopend naar 7.500.000? Dat is allemaal mogelijk met een flyer verspreiding. Onze online tool stelt jou in staat dit in 5 stappen te kunnen regelen. Kies jouw gebied waar je jouw flyer wilt bezorgen en geef vervolgens aan wanneer het plaats moet vinden. Een flyer verspreiding kan al binnen twee weken gerealiseerd worden, gedrukt en verspreid. Ook is het mogelijk om tegen meerkosten een design te ontwikkelen ”op maat” tegen €195 meerkosten. Een perfect middel om jouw evenement of festival te promoten.

Krant advertentie plaatsen
Door te adverteren in de krant pak je lokaal bereik. Ideaal om in het gekozen gebied te adverteren waar het evenement plaatsvindt. Lokaal adverteren is altijd een goede aanrader. De weekkranten worden altijd nog gratis bezorgd en goed gelezen. Je kunt een keuze maken uit diverse formaten om jouw evenement of festival goed en duidelijk op de kaart te brengen.

Outdoor reclame
Deze manier van reclame maken kan gewoon niet ontbreken in jouw marketingcampagne voor jouw evenement of festival. Buitenreclame is ontzettend belangrijk, omdat de doelgroep altijd wel onderweg is. Of het nou het openbaar vervoer is of het winkelend publiek. Door deze manier van reclame maken maak je een duidelijk statement door jouw evenement heel duidelijk op de kaart te zetten. Zo zijn er diverse mogelijkheden die Adverteerweb aanbiedt. Je kunt een keus maken uit de volgende secties:

  • Bushokjes/mupi: De welbekende bushokjes en mupi’s met de abri posters erin verwerkt.
  • 2-kantsborden: Sandwichborden langs de weg.
  • A0 bordframes: A0 posters verwerkt in kliklijsten geplaatst op elektriciteitskastjes/huisjes.
  • Billboard reclame: De grote reclamereuzen langs de snelweg.
Recent Nieuws
Gepersonaliseerd drukwerk
Gepersonaliseerd drukwerk Heb je er wel eens over nagedacht om gepersonaliseerd drukwerk te gaan versturen naar al jouw klanten? Heb je het al wel
Goedkoop folders drukken en verzenden
Goedkoop folders drukken en verzenden    Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit
Meest bekeken
Landelijk adverteren in een handomdraai regelen
Landelijk adverteren in een handomdraai regelen Wil jij ook landelijk adverteren in een handomdraai? Het klinkt zo makkelijk, maar in de praktijk merken wij
Tips voor de beste folder
Tips voor de beste folder Zit je eraan te denken om een folder te laten maken, maar weet je eigenlijk niet goed wat de
Reclame maken tijdens de versoepelingen
Reclame maken tijdens de versoepelingen   De versoepelingen zijn aangebroken en dat betekent dat voornamelijk de horeca weer hun terrassen weer open mogen gooien.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!