• In 5 stappen geregeld
 • Betalen via IDeal of Klarna
 • Campagne binnen 1 week live
 • In 5 stappen geregeld
 • Betalen via IDeal of Klarna
 • Campagne binnen 1 week live

Bereik miljoenen reizigers

Bereik miljoenen reizigers

 
 

Wil je in een relatief korte periode zoveel mogelijk mensen bereiken? En met name reizigers? In dit artikel leggen wij je alles uit over het benaderen van reizigers op hele interessante wijze. Daarnaast ontvang je nog handige tips die je eventueel kunt gaan toepassen voor jouw nieuwe campagne.

bereik miljoenen reizigers

 

De voordelen van het Amsterdamse netwerk

 

 1. Het Amsterdam Centraal Station is een van de drukste treinstations in Nederland en het digitale billboard netwerk biedt daarom een unieke mogelijkheid om grote aantallen reizigers te bereiken. Hierdoor kun je gemakkelijk en snel een groot publiek bereiken met je boodschap.

 2. De digitale billboards zijn op strategische locaties geplaatst, zodat ze goed zichtbaar zijn voor mensen die in de buurt van het station lopen of rijden. Hierdoor kun je jouw boodschap op een effectieve manier communiceren en ervoor zorgen dat deze blijft hangen bij het publiek.

 3. Het gebruik van digitale billboards biedt een scala aan mogelijkheden om je boodschap visueel aantrekkelijk en creatief te maken. Hierdoor kun je jouw merk, product of dienst op een opvallende manier presenteren aan het publiek en zorgen voor meer naamsbekendheid.

 4. Het digitale billboard netwerk bij het Amsterdam Centraal Station biedt ook de mogelijkheid om je boodschap te richten op specifieke doelgroepen. Door het gebruik van gegevens over de demografie van de reizigers bij het station, kun je jouw advertenties richten op de juiste doelgroepen en de effectiviteit van je advertenties vergroten.

 5. Het gebruik van digitale billboards bij het Amsterdam Centraal Station is een milieuvriendelijke en duurzame manier van adverteren. In tegenstelling tot traditionele billboards, zijn digitale billboards energiezuinig en kunnen ze op afstand worden beheerd, wat zorgt voor minder afval en minder impact op het milieu.

 

”De kracht van digitale billboards in Amsterdam kan ongelooflijk veel aandacht trekken tegen het juiste bereik”

 

De kracht van digitale billboards

 

De kracht van digitale billboards op Amsterdam Centraal ligt voornamelijk in hun vermogen om snel en gemakkelijk een grote groep mensen te bereiken en hen te overtuigen van de waarde van een bepaald product, merk of dienst. Als je bijvoorbeeld op Amsterdam Centraal bent en je loopt langs een digitaal billboard, dan valt je oog direct op de heldere en visueel aantrekkelijke advertenties. Dit zorgt ervoor dat de boodschap snel en effectief wordt overgebracht op het publiek.

Een ander groot voordeel van digitale billboards is hun flexibiliteit. Adverteerders kunnen snel en gemakkelijk de boodschap aanpassen, bijvoorbeeld om in te spelen op veranderende marktomstandigheden of om speciale aanbiedingen te promoten. Dit maakt digitale billboards een dynamisch en responsief medium dat zich snel kan aanpassen aan de behoeften van de adverteerder.

Daarnaast bieden digitale billboards de mogelijkheid om de boodschap te personaliseren en te richten op specifieke doelgroepen. Door gebruik te maken van gegevens over de demografie van de reizigers bij het station, kunnen adverteerders hun boodschap afstemmen op de juiste doelgroepen en hun advertenties effectiever maken.

Tot slot zijn digitale billboards een duurzame en milieuvriendelijke manier van adverteren. In tegenstelling tot traditionele billboards, zijn digitale billboards energiezuinig en kunnen ze op afstand worden beheerd, wat zorgt voor minder afval en minder impact op het milieu. Dit maakt digitale billboards niet alleen effectief, maar ook verantwoord en toekomstgericht.

omzet brochure

 

Wij houden van praktische tips 😏

Onze checklist ‘De omzetbrochure voor al jouw vragen’ staat vol met zulke makkelijk toepasbare tips.

Een leuke startersgids en een handige checklist voor als je al bezig bent of nog moet beginnen.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Naam(Vereist)

bereik miljoenen reizigers

 

Tips voor een miljoenen bereik

 

 1. Maak gebruik van heldere en visueel aantrekkelijke ontwerpen die snel de aandacht trekken van de reizigers die langs het digitale billboard lopen. Gebruik bijvoorbeeld felle kleuren, sterke visuals en korte, pakkende teksten.

 2. Maak gebruik van de locatie van het billboard en stem je boodschap af op de reizigers die langs het station lopen. Door gebruik te maken van gegevens over de demografie van de reizigers bij het station, kun je je boodschap afstemmen op de juiste doelgroepen en zo het bereik vergroten.

 3. Maak gebruik van het dynamische karakter van digitale billboards en verander regelmatig je boodschap om de aandacht van de reizigers vast te houden. Speel in op veranderende marktomstandigheden, breng speciale aanbiedingen onder de aandacht en promoot nieuwe producten of diensten.

 4. Zorg voor een sterke online aanwezigheid door gebruik te maken van social media en andere digitale marketingkanalen. Dit kan helpen om het bereik van je campagne te vergroten en om een grotere groep mensen te bereiken.

 5. Werk samen met lokale partners en organisaties om je campagne te versterken en om de betrokkenheid van de gemeenschap te vergroten. Door bijvoorbeeld samen te werken met lokale winkels, restaurants of culturele instellingen kun je je bereik vergroten en je boodschap nog effectiever maken.

 

Voordelen van het uitbesteden aan Adverteerweb

 

Het uitbesteden van je offline marketingcampagnes aan Adverteerweb kan een aantal belangrijke voordelen bieden. Allereerst beschikt Adverteerweb over de nodige expertise en ervaring om succesvolle marketingcampagnes te creëren en uit te voeren. Dit kan je helpen om betere resultaten te behalen en je campagnes effectiever te maken. Bovendien kan het uitbesteden van je campagnes tijd- en kostenbesparend zijn, omdat Adverteerweb je kan helpen om je budget op de meest effectieve manier te gebruiken.

Daarnaast maakt Adverteerweb gebruik van meetbare resultaten om de prestaties van je campagnes te beoordelen, waardoor je de effectiviteit van je campagnes in realtime kunt volgen en deze waar nodig kunt aanpassen. Tot slot kan Adverteerweb je helpen om nieuwe kanalen te ontdekken en te gebruiken om je doelgroep te bereiken, waardoor je mogelijk meer potentiële klanten kunt bereiken en je bedrijf verder kunt laten groeien.

bereik miljoenen reizigers

Recent Nieuws
Flyer los op de mat
Flyer los op de mat Je ziet en merkt het vast wel steeds vaker. Veel bedrijven stappen over van het reguliere folderpakket naar separate
Bereik miljoenen reizigers
Bereik miljoenen reizigers Wil je in een relatief korte periode zoveel mogelijk mensen bereiken? En met name reizigers? In dit artikel leggen wij je
Meest bekeken
Hoe duur is het om te adverteren?
Hoe duur is het om te adverteren? Als je je afvraagt hoe duur het is om te adverteren dan zou ik dit artikel zeker
JA sticker plakken brengt voordelen met zich mee. Wil je weten waarom?
JA sticker plakken brengt voordelen met zich mee. Wil je weten waarom?   Per 01-01-2018 is Amsterdam begonnen met het daadwerkelijk invoeren van de
Vormgeving van jouw abri campagnes
Vormgeving van jouw abri campagnes Iedereen komt deze opvallende abri campagnes wel tegen op straat. Of je nou naar je werk toe gaat, naar

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!